Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:1 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:1 (kon.)
Nashville – Tampa 6:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 1:5 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Anaheim Ducks
Neděle 03.10.2021, 00:05 • Gila River Arena, Glendale • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jsme svědky rozhodujícího úderu? JAKOB CHYCHRUN přidal svůj druhý úspěch v zápase, střela od pravého mantinelu napnula síť za Stolarzem. Asistence: Connor Timmins a Ryan Dzingel.
     
    47:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stejně jako v prvním případě, tak i v tom druhém Kojoti zvládli smazat manko. U pravé tyčky si na nahrávku Provolněva počkal LOUI ERIKSSON, načež touš umístil do odkryté části brány. Asistence: Vladislav Provolněv a Alex Galchenyuk.
     
    43:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vejmelka čisté konto udržel necelé čtyři minuty! Z předbrankového prostoru jej prostřelil RICKARD RAKELL, Anaheim dnes podruhé využil přesilovou hru. Asistence: Jakob Silfverberg a Trevor Zegras.
     
    25:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Dlouho se hosté z vedení neradovali. Zodpovědnost na sebe vzal JOHAN LARSSON, jenž využil výborné nahrávky od Timminse a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Conor Timmins a Ilja Ljubuškin.
     
    23:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Parádní obrat! Anaheim vstřelil druhý gól v rozmezí půl minuty, druhý gól vstřelil švédský forvard ISAC LUNDESTRÖM. Asistence: Troy Terry a Josh Manson.
     
    22:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kačeři v početní převaze vyrovnali zásluhou ADAMA HANRIQUEHO, kanadský útočník skóroval z levého kruhu po nahrávce mladíčka Zegrase. Asistence: Trevor Zegras a Cam Fowler.
     
    19:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Krátce před odchodem do šaten se domácí ujímají vedení! Na modrou dostal nahrávku JAKOB CHYCHRUN, sjel si blíže bráně a střelou zápěstím prostřelil Stolarze. Asistence: Loui Eriksson a Anton Strälman.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Chychrun (Eriksson, Strälman), 26. Johan Larsson (Timmins, Ljubuškin), 48. L. Eriksson (Provolněv, Galchenyuk), 55. Chychrun (Timmins, Dzingel) – 23. Henrique (Zegras, Fowler), 24. Lundeström (Terry, Manson), 44. Rakell (Silfverberg, Zegras)


    Arizona Coyotes: Hutton (41. Vejmelka) – Chychrun, Timmins, Ljubuškin, Provolněv, Söderström, Strälman – Schmaltz, Dzingel, Imama, Galchenyuk, L. Eriksson, Johan Larsson, Fischer, O'Brien, Carcone, Boyd, Jeník, Jaškin.
    Anaheim Ducks: Stolarz (Dostál) – Guhle, Fowler, Manson, Rafferty, Andersson, Mahura – Henrique, Terry, Deslauriers, Lundeström, Silfverberg, McTavish, Comtois, Zegras, Max Jones, Groulx, Rakell, Volkov.

    Rozhodčí: Chmielewski, Schrader – Knorr, Gibbons

    Diváci: 8 990
    bahis siteleri