Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:1 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:1 (kon.)
Nashville – Tampa 6:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 1:5 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Winnipeg Jets
Neděle 03.10.2021, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:3
     
    58:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že plynule dojdeme až do prodloužení, ale nyní má Edmonton znovu blíže k vítězství. Leon Draisaitl obral o puk Pionka a následně předložil geniální přihrávku bekhendem RYANU NUGENT-HOPKINSOVI. Útočník domácích poté s přehledem poslal touš do branky. 4:3. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    56:26
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Evan Bouchard – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Michael Eyssimont – 2 min., hrubost).
    53:28 Josh MORRISSEY - 3:3
     
    53:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Edmonton během pár desítek sekund přichází o své vedení. Jevgenij Svečnikov dostal v rohu kluziště až příliš mnoho prostoru. Před bránu si mezitím najel JOSH MORRISSEY, který s překonáním Koskinena už větší potíže neměl. 3:3. Asistence: Jevgenij Svečnikov a Adam Lowry.
    51:36 Mark SCHEIFELE - 3:2
     
    51:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Nikolaj Ehlers vybídl u modré čáry Declana Chisholma, jehož pobídka skončila přesně na hokejce MARKA SCHEIFELEHO, který už měl jednoduchou pozici. Pouze nastavil čepel a touš umístil do sítě. 3:2. Asistence: Declan Chisholm a Nikolaj Ehlers.
     
    40:19
    Ve chvíli, kdy se ještě dohrává přesilovka z minulé třetiny, se do šance dostal Leon Draisaitl. Útočník Oilers trefil z pravého kruhu boční síť.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 21 – 24
     
    38:28
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dominic Toninato – 2 min., krosček).
     
    37:26
    Přečíslení dvou na jednoho skončilo jen střelou do tyče. Nikolaj Ehlers dostal přihrávku na pravý kruh jako na stříbrném podnose, nicméně trefil jen a pouze brankovou konstrukci.
    34:26 Jesse PULJUJÄRVI - 3:1
     
    34:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O necelé dvě minuty později padá další gól! Connor McDavid našel na pravém kruhu JESSEHO PULJUJÄRVIHO, jehož tvrdý pokus zaplul přesně do sítě. Finský útočník skóroval podruhé v utkání. 3:1. Asistence: Connor McDavid a Warren Foegele.
    32:46 Devin SHORE - 2:1
     
    32:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání jdou domácí do vedení. V útočném pásmu svého soka doslova zamkli a nakonec z toho vytěžili maximum možného. Po střele Perliniho od modré čáry se k teči v předbrankovém prostoru dostal DEVIN SHORE. 2:1. Asistence: Brendan Perlini a Darnell Nurse.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hákování).
     
    28:55
    Obrovská šance Winnipegu druhou brankou nekončí! Jansen Harkins stál před prázdnou bránou, ale kotouč do ní nakonec nezapadl. Koskinen se totiž po puku natáhl a lapačkou jej stačil vyrazit.
     
    27:26
    Na pravé straně se otevřel prostor. Connor posouval černou gumu na Scheifeleho do střelecké pozice. Útočník s číslem 55 na zádech ale zamířil do hrudi připraveného a dobře se přesunujícího Koskinena.
     
    26:02
    McDavid překvapivě ještě prostrkával puk na Puljujärviho, který před poloprázdnou bránou promáchl. Velká šance pro Oilers.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 8 – 13
    17:40 Jesse PULJUJÄRVI - 1:1
     
    17:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Elitní formace Edmontonu si připisuje přesilovkový a zároveň vyrovnávací gól. Connor McDavid posunul na Leona Draisaitla, jenž se zastavil a poté nahodil po bráně. Těsně před brankovištěm tečoval JESSE PULJUJÄRVI puk mimo dosah Comrieho. 1:1. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
     
    16:59
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – 2 min., krosček).
     
    16:53
    Connor McDavid v útočné třetině šlápl do kroku a rázem se objevil sám před Comriem. Brankář Winnipegu zasáhl koncem lapačky.
     
    14:59
    Brenden Dillon dostal mezi kruhy až příliš mnoho prostoru. Z kvalitní pozice zamířil jen pár čísel nad horní tyč.
     
    08:53
    Další šanci ke vstřelení branky měli hosté. Jeff Malott zůstal na chvíli nikým neobsazený před bránou soupeře, avšak kotouč nezvedl nad ležícího Koskinena dostatečně vysoko.
    03:40 Kyle CONNOR - 0:1
     
    03:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Chvíli po skončení oslabení se Winnipeg ujímá vedení. Toninato byl důrazný před bránou. Kotouč se posléze dostal k Vesalainenovi, jehož přihrávka vybídla mezi kruhy KYLEA CONNORA. Útočník hostů přesně zamířil k tyči. 0:1. Asistence: Kristian Vesalainen a Dominic Toninato.
     
    01:28
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – 2 min., krosček).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 18. Puljujärvi (Draisaitl, McDavid), 33. Shore (Perlini, Nurse), 35. Puljujärvi (McDavid, Foegele), 59. Nugent-Hopkins (Draisaitl) – 4. Connor (Vesalainen, Toninato), 52. Scheifele (Chisholm, Ehlers), 54. Morrissey (Svečnikov, Lowry)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Lagesson, Berglund, Broberg – Puljujärvi, McDavid (C), Foegele – Kassian, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Turris, Shore, Perlini – Griffith, McLeod, Sceviour
    Winnipeg Jets: Comrie (Berdin) – Schmidt, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Nogier, Chisholm – Ehlers, Scheifele (C), Connor – J. Svečnikov, Lowry (A), Harkins – Vesalainen, Perfetti, Eyssimont – K. Reichel, Toninato, Malott

    Rozhodčí: Meier, Markovic – Deschamps, Alphonso

    Diváci: 15 206
    bahis siteleri