Košice – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Prešov – Trenčín 4:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Michalovce – Nitra 2:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 3:2 (kon.) | HC Slovan – Spišská N. Ves 2:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
2:8 (0:3, 0:4, 2:1)
HK Nitra
sk Neděle 03.10.2021, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:35
    Nitra dala gól!
    Na 8:2 upravuje FILIP KRIVOŠÍK.
     
    47:30
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci využívajú aj presilovú hru o jedného hráča, PAVOL REGENDA vystrelil spoza hráča z pravého kruhu a Honzíkovi puk prekĺzol za jeho chrbát.
    Asistencia: Roman Žitný
     
    46:39
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce využívajú presilovku o dvoch hráčov už po trinástich sekundách, keď sa rozostavili v útočnom pásme, Cameranesi si počkal na pohyb JANNEHO KERÄNENA, ktorý si nakorčuľoval k ľavej žŕdke a následne mu naservíroval puk presne na hokejku, Keränen puk zasunul po ľade za chrbát Honzíka! Je znížené, 1:7.
    Asistencia: Tony Cameranesi
     
    37:33
    Nitra dala gól!
    Góly Nitry pribúdajú. Po hrubej chybe Stripaia za vlastnou bránkou sa k puku zadarmo dostal Holešinský, ktorý ho napádal, puk jemne posunul ADAMOVI ROCKWOODOVI a ten strieľa siedmy gól svojho tímu!
    Asistencia: Adrián Holešinský
     
    33:48
    Nitra dala gól!
    Ale góly strieľajú iba Nitrania. 6:0 pre hostí, už to zaváňa riadnym debaklom. Nemec našiel opäť nepokrytého SAMUELA BUČEKA, ktorý vystrelil presne k pravej žrdi.
    Asistencia: Šimon Nemec
     
    27:49
    Nitra dala gól!
    Sekundu po tom, ako Stripai naskočil na ľad z trestnej lavice strieľajú Nitrania piaty gól! Jeho autorom je JOZEF BALÁŽ, ktorý profitoval z práce Holešinského a zadovky Krivošíka.
     
    24:56
    Nitra dala gól!
    Štvrtý gól visel vo vzduchu a už je aj skutočnosťou. Raskob nahodil puk na bránu od modrej čiary, kde ho pred Kaarlehtom šikovne tečoval TOMÁŠ HRNKA. Pre Hrnku je to už tretí gól v dnešnom zápase S domácimi to vyzerá zle nedobre.
    Asistencie: Willie Raskob, Mare Tvrdoň
     
    15:23
    Nitra dala gól!
    Aj sa tak deje! Tvrdoň zišiel na ľavý kruh, odkiaľ prihral medzi kruhy úplne voľnému TOMÁŠOVI HRNKOVI a ten nechytateľne zavesil do ľavého horného rohu!
    Asistencie: Marek Tvrdoň, Willie Raskob
     
    07:09
    Nitra dala gól!
    Nitra išla v oslabení do protiútoku a zároveň do prečíslenia, Buček si počkal, položil si brániaceho hráča na ľad a ako na zlatom podnose naservíroval prihrávku TOMÁŠOVI HRNKOVI, ktorý popod Kaarlehta poslal puk za bránkovú čiaru! 0:2.
    Asistencia: Samuel Buček
     
    03:31
    Nitra dala gól!
    Tentokrát už spolupráca vyšla, Tvrdoň prihral pred bránu Hrnkovi, ten zdvihol hlavu a našiel na ľavom kruhu voľného SAMUELA BUČEKA, ktorý bez problémov zavesil. Nitra využíva presilovú hru a ujíma sa vedenia.
    Asistencie: Marek Tvrdoň, Tomáš Hrnka

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 47. Keränen (Cameranesi), 48. Regenda (Žitný) – 4. Buček (Tvrdoň, Hrnka), 8. Hrnka (Buček), 16. Hrnka (Tvrdoň, Raskob), 25. Hrnka (Raskob, Tvrdoň), 28. Baláž, 34. Buček (Nemec), 38. Rockwood (Holešinský), 51. Krivošík


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Kaarlehto – Bokroš, Macejko, Pavlin, Stripai, Valtola, Ťavoda, Gajdoš – Keränen, Cameranesi, Žitný – Fournier, Suja, Erkinjuntti – Kukuča, Galamboš, Regenda – Lačný, Tibenský, Chalupa
    HK Nitra: Honzík – Raskob, Mezei, Nemec, Pupák, Bodák, Vitaloš, Štefanka – Buček, Hrnka, Tvrdoň – Holešinský, Rockwood, Krivošík – Varga, Baláž, Bajtek – Drábek, Sýkora, Volko – Múčka

    Rozhodčí: Orolín, Korba – Hájnik, Šoltés
    bahis siteleri