Košice – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Prešov – Trenčín 4:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Michalovce – Nitra 2:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 3:2 (kon.) | HC Slovan – Spišská N. Ves 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:3 (2:0, 1:1, 2:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 03.10.2021, 16:00 • Steel Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Dávid Šoltés individuálnym spôsobom prešiel hneď cez dvojicu brániacich hráčov a neskôr zakončil. Na tento pokus dokázal ešte Dominik Riečický reagovať, no na následnú dorážku ADAMA ŽIAKA už nie. Stav stretnutia je 5:3! Asistencie: Dávid Šoltés, Alex Tamáši.
     
    56:55
    Do veľkej príležitosti sa dostal Berger po tom, čo si vymenil puk s Fossierom. Jeho strela z bezprostrednej blízkosti skončila len v lapačke Riečického. Skvelý zákrok!
     
    50:32
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Brian Ihnačák – 2 min., hrubosť).
     
    50:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Colton Jay Saucerman – 2 min., podrazenie).
     
    49:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťujúcim hráčom neostáva už nič iné ako strieľať z kažej možnej pozície. Dobre to vie aj NIKITA SHCHERBAK, ktorý po prihrávke Alexa Bretona okamžite poslal puk smerom na bránu. Umiestnil ho presne pod brvno a gólman nemal žiadnu šancu. Stav stretnutia je 5:2!
     
    48:27
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pavel Klhůfek – 2 min., držanie).
     
    47:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:17
    Košice dali gól!
    Všetko to začalo od modrej čiary, keď Michal Chovan posunul puk na pravé krídlo na hokejku Vadima Pereskokova. Ten ho okamžite preposlal do predbránkového priestoru, kde sa nachádzal dobre postavený PAVEL KLHŮFEK, ktorý nemal problém trafiť odkrytú časť bránky. Stav stretnutia je 5:1! Asistencie: Vadim Pereskokov, Michal Chovan.
     
    46:27
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Alex Výhonský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    46:11
    Košice dali gól!
    Domáci založili rýchly útok smerom dopredu. Pri puku sa nachádzal Allan Mathew James McPherson, ktorý celý útok zbrzdil a neskôr prihral puk do druhej vlny. Do voľného priestoru si nakorčuľoval RADEK DEYL, ktorý presnou strelou rozvlnil sieť! Stav stretnutia je 4:1! Asistencia: Allan Mathew James McPherson.
     
    40:52
    Do veľkej príležitosti sa v úvode tretej tretiny dostal Šoltés. Pred ním stál už len osamotený gólman. Strelu však nasmeroval len do miest, kde stál pripravený Riečický.
     
    39:14
    Do obrovskej príležitosti sa vo vlastnom oslabení dostal Berger, ktorý nezúžitkoval ideálnu prihrávku spoza bránky. Jeho strela smerovala tesne mimo.
     
    37:50
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Alex Výhonský – 2 min., podrazenie).
     
    35:10
    Ihnačák vyslal od modrej čiary tvrdý projektil. Pred bránou sa skvelým tečom prezentoval Fafrák, ale gólmana nakoniec neprekonal. Toho puk doslova trafil.
     
    34:46
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Frič – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    32:18
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Alex Breton – 2 min., sekanie).
     
    29:33
    Košice dali gól!
    Veľmi nešťastný moment pre Banskú Bystricu. KEVIN BAILEY TANSEY sa dostal do zakončenia. Gólman dokázal strelu len vyraziť pred seba, kde sa nachádzal Ivan Ďatelinka, ktorý si nešťastne vrazil puk do vlastnej bránky. Stav stretnutia je 3:1! Asistencie: Vadim Pereskokov, Pavel Klhůfek.
     
    28:24
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Ján Brejčák – 2 min., krosček).
     
    26:17
    Slovák prihrával puk na opačnú stranu, kde sa nachádzal výborne postavený Bartánus. Pred ním stála už len prázdna bránka, ale v poslednej chvíli mu stihol puk vypichnúť jeden z obrancov Banskej Bystrice.
     
    25:30
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Miloš Fafrák – 2 min., hákovanie).
     
    21:08
    Banská Bystrica dala gól!
    ALEX BRATON si prevzal puk na modrej čiare od Nikitu Shcherbaka. Zbytočne nešpekuloval a ihneď zakončil. Puk si našiel cestu až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Nikita Shcherbak, Brian Ihnačák.
     
    19:44
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Michal Chovan – 2+2 min, nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    17:28
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Michal Chovan – 2 min., sekanie).
     
    14:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš Havrila – 2 min., hákovanie).
     
    13:48
    Košice dali gól!
    Marek Slovák dlhou prihrávkou našiel na útočnej modrej čiare voľného spoluhráča. Bol to ALLAN MATHEW JAMES MCPHERSON, kto sa rútil sám na brankára, ktorého prekonal jednoduchým zakončením pomedzi betóny. Stav stretnutia je 2:0! Asistencie: Marek Slovák, Ladislav Romančík.
     
    12:55
    Košice dali gól!
    Domáci sa usadili v útočnom pásme, kde roztočili svoj presilovkový kolotoč. Do prihrávky od Michala Chovana sa MARTIN BELLUŠ oprel do puku z prvej a presnou strelou prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Michal Chovan, Vadim Pereskokov.
     
    11:45
    Riečický spravil obrovskú chybu, po ktorej sa k puku dostal jeden z hráčov hostí. Ten však nedokázal trafiť prázdnu bránku.
     
    11:29
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Brian Ihnačák – 2 min., napadnutie).
     
    04:58
    K strele od medzikružia sa dostal Crevier-Morin, puk nasmeroval len tesne nad brvno bránky. To bola príležitosť!
     
    01:21
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Klhůfek, ktorý sa po presnej prihrávke dostal do samostatného úniku. Priamou strelou sa pokúsil skórovať, ale proti bol Belányi. Ten jeho úmysel vystihol a puk zachytil.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 13. Belluš (Chovan, Pereskokov), 14. McPherson (Slovák, Romančík), 30. Tansey (Pereskokov, Klhůfek), 47. Deyl (McPherson), 48. Klhůfek (Pereskokov, Chovan) – 22. Breton (Shcherbak, Ihnačák), 50. Shcherbak (Breton, Ihnačák), 60. Žiak (Šoltés, Tamáši)


    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Wehrs, Saucerman, Deyl, Tansey, Cibák, Romančík, Novota – McPherson, Slovák, Bartánus – Klhůfek, Chovan, Pereskokov – Belluš, Havrila, Lapšanský – Frič, Milý, Vaculik
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Breton, Brejčák, Cardwell, Ďatelinka, Crevier-Morin, Žiak – Galbavý, Ihnačák. Shcherbak – Fossier, Berger, Šoltés – Vašaš, Gabor, Fafrák – Výhonský, Tamáši, Kabáč

    Rozhodčí: Novák, Smrek – Knižka, Stanzel
    bahis siteleri