FKM Vysočina Jihlava – Slovácko B 2:8 (kon.) | Zlín B – Olomouc B 2:2 (kon.)
konec
FKM Vysočina Jihlava
2:8 (2:4)
1.FC Slovácko B
Pátek 08.10.2021, 10:30 • Na Stoupách • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    89. POLÁŠEK - 2:8
     
    89
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Kočí ukázal parádní prostorovou orientaci, když chytře otočil hru dlouhým balonem na pravé křídlo. Tam si přihrávku našel Libor Pernica, jenž našel zpětnou přihrávkou MARKA POLÁŠKA – ten nikým nestřežen z první vstřelil osmý gól svého týmu.
    78. YOHANNA - 2:7
     
    78
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Tak tohle už je opravdová demolice! Stojmenov našel parádním dlouhým balonem Olšanského, který odcentroval zleva. Tam zády k brance přiťukl míč pravděpodobně Juroška do místa, kde stál střídající EMMANUEL YOHANNA – ten přízemní střelou zvýšil na 2:7!
    67. STOJMENOV - 2:6
     
    67
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Jako bych to přivolal! Po Aldinově centru byl na malém vápně osamocený GORAST STOJMENOV, který tak zatlouká šestý hřebík do jihlavské rakve. 2:6!
    63. JUROŠKA - 2:5
     
    63
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Na centr zprava z přímého kopu si naskočil PAVEL JUROŠKA a dává tak pátý gól svého týmu!
    43. PERNICA - 2:4
     
    43
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Slovácko po nedorozumnění Kolčavy a Chocholatého na půlce získalo míč, a ukázkový protiútok zakončil LIBOR PERNICA střelou, která rozvlnila síť! Nutno dodat, že Lancman nebude mít úplně čisté svědomí – důležité ale je, že stav utkání je 2:4!
    39. Tall MAME - 2:3
     
    39
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Fila poslal jedovatý centr přímo do prostoru před Borkem. Balon před gólmanem hostí nepříjemně skočil, s čímž si Borek sice ještě poradil a míč vyrazil, bylo to ale pouze do prostoru, kde se nacházel ALASSAY LAYE TALL MAME, který tak ještě více zamotává průběh utkání! 2:3!
    23. ZOUBELE - 1:3
     
    23
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Gólový festival se rozjíždí naplno! Brejk hostí byl zpacifikován dříve, než byste řekli "švec" a Jihlava pelášila do protiútoku po pravé straně! Tam se k přízemnímu centru dostal Lukáš Fila, kterému na malém vápně nabíhal LUKÁŠ ZOUBELE – Fila jej přesným pasem našel a Zoubele vsítil první gól domácích! 1:3!
    18. ALDIN - 0:3
     
    18
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Ačkoliv Lancman vystihl směr pokutového kopu, exekuci provedl IBRAHIM ALDIN tak dokonale, že na jeho přízemní střelu k levé tyči domácí gólman nedosáhl! Po hororovém úvodu Vysočiny už je to 0:3!
    11. POLÁŠEK - 0:2
     
    11
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! A máme tady další gól! Kratochvíla na pravé straně zabojoval, oběhl Mikušku a udržel balon na hrací ploše! Zpětnou přihrávkou pak našel jednoho ze spoluhráčů, který balon geniálně pustil mezi nohama na velké vápno! Tam si kulatý nesmysl našel MAREK POLÁŠEK, a napálil ho po zemi k tyči! 0:2!
    7. JUROŠKA - 0:1
     
    7
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Tak tohle byla skutečně branka z ničeho! Po dlouhém nákopu za obranu odpadl v souboji jeden z domácích stoperů, a PAVEL JUROŠKA vypálil tváří v tvář Lancmanovi na zadní tyč – a ačkoliv si domácí brankář na míč sáhl, gólu zabránit nedokázal! 0:1!

    Michal Nussbauer

    Branky: 23. Zoubele, 39. Mame – 7. Juroška, 11. Polášek, 18. Aldin (pen.), 43. Pernica, 63. Juroška, 67. Stojmenov, 78. Yohanna, 89. Polášek

    Karty:   56. Pernica (SOB), 83. Yohanna (SOB)


    FKM Vysočina Jihlava: Lancman – Christodoulou, Mikuška (46. Lát), Tall Mame (58. Araujo Wilson), Kolčava (C), M. Fila, L. Fila (82. Crhan), Chocholatý (58. Savi), Ritter, Zoubele (27. Franěk), Shudeiwa
    Náhradníci: Jágrik – Araujo Wilson, Savi, Němeček, Franěk, Lát, Crhan

    1.FC Slovácko B: Borek (82. Velich) – Kočí, Stojmenov, Bartoš, Kratochvíla (75. Yohanna), Juroška, Pernica, Vincour (C) (77. Pisar), Polášek, Aldin, Olšanský
    Náhradníci: Velich – Machalík, Pisar, Yohanna

    Rozhodčí: Macrineanu – Dudek, Fabeš

    Diváci: 41
    bahis siteleri