Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:5 (kon.) | Hronov – Mostečtí Lvi 5:6 (kon.)
Letňany – Dvůr Králové n. L. 9:2 (kon.) | Písek – Cheb 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Nový Jičín 1:3 (kon.)
Klatovy – Příbram 3:2 (po pr.) | Kometa Brno B – Opava 3:4 (kon.) | Děčín – Nová Paka 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Bílina 4:3 (po pr.) | Řisuty – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Tábor – Kobra 6:5 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
HC Tábor
6:5 (2:2, 2:2, 1:1 - 0:0)
HC Kobra Praha
Sobota 16.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Jih (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Tábor právě vstřelil branku!
    Lukáš Endál středem kluziště zavezl puk až do útočného pásma a poslal na levou stranu kluziště, kde stál JOSEF HASMAN. Ten se podíval a střelou tahem na lapačku rozjásal více jak tisícovku diváků! Asistence: Lukáš Endál – 5:5.
     
    48:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra využívá přesilovou hru! Kamil Bříška nabyl na hranici levého kruhu DOMINIKU ŠTEINEROVI, jehož rána z první se od bránícího Mazance odráží do branky. Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Šťastný – 4:5.
     
    36:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    I tentokrát přichází doslova blesková odpověď v domácím podání! Po velkém zmatku se k odraženému puk naznačil ránu ale místo toho si puk ještě pár vteřin elegantně podržel a následnou ranou tahem překonal klečícího Sochůrka. Asistence: Ondřej Šulek, Jakub Matušík – 4:4.
     
    36:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dlouhý tlak Kobry Praha nakonec vyústil v branku. Tondr z rohu našel Kamila Bříšku, který jen přenechal puk svému kolegovi TOMÁŠI ŠŤASTNÉMU, který zakončuje ranou na vyrážečku. Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr – 3:4.
     
    23:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor znovu vyrovnává a opět se o to stará MIKAN DANČIŠIN, jenž doklepl do branky odraženou dělovku Dominika Havelky. Asistence: Dominik Havelka – 3:3.
     
    20:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra přidává branku ve vlastním oslabení a na úvod druhého dějství se znovu ujímá vedení zásluhou TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, který ranou do víka nedal Koláři sebemenší šanci. Asistence: Dominik Novák – 2:3
     
    13:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Představení branek pokračuje, Kobra vyrovnává. Kamil Břiška poslal puk na TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO. Ten vymíchal tři táborské hokejisty a překonal domácíoh brankáře ranou do víka. Asistence: Kamil Bříška – 2:2
     
    12:17
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborský stadion ovládla euforie, domácí v rozmezí několika vteřin otáčí vývoj utkání! MILAN DANČIŠIN předvedl ukázkovou práci před brankou. Následně jej vybídl ke skórování Dominik Havelka a třiadvacetiletý forvard šancí nepohrdl. Asistence: Dominik Havelka – 2:1.
     
    11:29
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor vyrovnává! TOMÁŠ HAJIČ vybojoval puk, vyměnil si jej s Lukášem Práškem, naznačil nahrávku na druhou vlnu a následně ukázkově zakončil nad rameno Sochůrka. Asistence: Lukáš Prášek – 1:1.
     
    05:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra se však přeci jen ujímá vedení! DENIS HELDÁK si vybruslil s pukem a vyslal tvrdou ránu, která se od jednoho z táborských odrazila do branky domácího celku. Asistence: Jaroślav Brož – 0:1.

    Vojtěch Martinek

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 12. Hajič (Prášek), 13. Dančišin (Havelka), 24. Dančišin (Havelka), 37. Havelka (Šulek, Matušík), 56. Hasman (Endál) – 6. Heldák (Brož), 14. Šťastný (Bříška), 21. Šťastný (Novák), 37. Šťastný (Bříška, Tondr), 49. Šteiner (Bříška, Šťastný)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Šťastný (KOB)
    1:0   Šulek (TAB)
    2. série:
    1:1   Heldák (KOB)
    2:1   Matušík (TAB)
    3. série:
    2:1   Bříška (KOB)
    3:1   Endál (TAB)
    4. série:
    3:1   Hlinka (KOB)


    HC Tábor: Kolář (Dvořák) – Kříž, Mazanec, Černý, Havelka, Pařízek, Radoš – Prášek, Škoda, Hajič, Seidl, Matušík, Šulek, Hasman, Dančišin, Endál, Zayml, Zíb
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Šteiner (A), Knesl, Pelant, Holý, Ryzák, Janda, Ženíšek – Heldák, Šťastný, Petrov, Bříška (C), Novák, Havrda, Petrák, Brož, Tondr, Hlinka.

    Rozhodčí: Šperl – Kubíček, Bělohlav.

    Diváci: 1223
    bahis siteleri