Chabarovsk – Vladivostok 1:2 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 4:5 (po pr.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Petrohrad – Kunlun 7:0 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
4:5 (1:0, 2:1, 1:3 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 21.10.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Linus HULTSTRÖM - 4:5
     
    61:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté dávají vítěznou branku! LINUS HULTSTRÖM si dojel svou nepřesnou střelu a po otočce z ostrého úhlu chytře poslal kotouč na bránu, kde domácímu brankáři prošel mezi betony. Asistence: Nikolaj Goldobin.
    49:22 Teemu TURUNEN - 4:4
     
    49:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen srovnávají skóre zápasu! Markus Hännikäinen se dostal k puku u modré čáry, když jeho následnou střelu v předbrankovém prostoru ještě tečoval TEEMU TURUNEN. Asistence: Markus Hännikäinen a Tommi Kivistö.
    46:44 Brendan LEIPSIC - 3:4
     
    46:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! BRENDAN LEIPSIC se dostal do samostatného úniku, který zakončil naprosto precizním bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    42:13 Philippe MAILLET - 3:3
     
    42:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Maxim Karpov z levého kruhu vyslal prudkou přihrávku, kterou v předbrankovém prostoru naprosto přesně tečoval PHILIPPE MAILLET. Asistence: Maxim Karpov a Nikolaj Goldobin.
    40:44 Maxim KARPOV - 3:2
     
    40:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedené branky! Na přesný pas Linuse Hulströma si sjel MAXIM KARPOV, který z levého kruhu pálil naprosto nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Linus Hulström a Jussi Olkinuora.
    39:31 Arťom ZEMČONOK - 3:1
     
    39:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před přestávkou snižují! Do dobré pozice si sjel ARŤOM ZEMČONOK, které na levou stranu dostal přihrávku z mezikruží a hostující obránce následně pohotově zakončil, i když to měl na bekhend. Asistence: Jegor Korobkin a Philippe Maillet.
    35:30 Petteri LINDBOHM - 3:0
     
    35:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Iiro Pakarinen posunul puk na modrou čáru, kde stál PETTERI LINDBOHM, jehož střela propadla hostujícímu brankáři mezi betony. Asistence: Iiro Pakarinen a John Norman.
    26:52 Philip HOLM - 2:0
     
    26:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! PHILIP HOLM obdržel kotouč na modré čáře a jeho následná střela švihem propálila vše, včetně brankáře hostí. Asistence: Brian O'Neill a Iiro Pakarinen.
    18:24 Niklas FRIMAN - 1:0
     
    18:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Krátce po vhazování od modré čáry vypálil NIKLAS FRIMAN, jehož rána se ještě pravděpodobně otřela o jednoho z hostujících obránců a kotouč následně skončil v síti. Asistence: Tommi Kivistö a Hannes Björninen.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 19. Friman (Kivistö, Björninen), 27. P. Holm (B. O'Neill, Pakarinen), 36. Lindbohm (Pakarinen, Norman), 50. Turunen (Hännikäinen, Kivistö) – 40. Zemčonok (Korobkin, Maillet), 41. M. Karpov (Hultström, Olkinuora), 43. Maillet (M. Karpov, Goldobin), 47. Leipsic, 62. Hultström (Goldobin)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – Lindbohm (A), P. Holm, O. Leskinen, D. Sklenička, Kivistö, Friman – Joensuu, B. O'Neill (A), Nicklas Jensen – Savinainen, Norman, Pakarinen – Hännikäinen, Kossila, Turunen – H. Ikonen, Björninen, M. Anttila (C).
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – J. Jakovlev (C), Zemčonok, Minulin, Pašnin (A), Makljukov, Hultström, I. Nikolajev – Korosteljov, Currie (A), Čibisov – Goldobin, Zernov, M. Karpov – Nikoncev, Maillet, Leipsic – Akolzin, A. Několenko, Korobkin.

    Rozhodčí: Olenin, Oskirko – Ponamarenko, Šalagin

    Diváci: 6 142
    bahis siteleri