Chabarovsk – Vladivostok 1:2 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 4:5 (po pr.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Petrohrad – Kunlun 7:0 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
Spartak Moskva
Čtvrtek 21.10.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Sergej ŠIROKOV - 2:5
     
    59:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Po nahození z vlastního obranného pásma přebruslil obránce SERGEJ ŠIROKOV a pod mírným tlakem doklepl do opuštěné branky. Z dnešního duelu neodejde s prázdnou ani Jakub Jeřábek, jediný Čech v sestavě zapisuje při tomto gólu druhou asistenci. Asistence: Andrej Loktionov a Jakub Jeřábek.
    56:08 Jake VIRTANEN - 2:4
     
    56:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Viťaz doplatil na řetězec chyb. JAKE VIRTANEN vystihl rozehrávku hráče přicházejícího ze střídačky, Valtteri Kemiläinen při obranném zákroku podklouzl a Ivan Kulbakov už situaci nedokázal zachránit. Bez asistence.
    40:27 Niko OJAMÄKI - 2:3
     
    40:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Díky využité přesilovce je Viťaz zpátky ve hře! NIKO OJAMÄKI trefil z levého kruhu pro vhazování odkrytý prostor u přední tyče a čtrnáctým gólem v sezoně se osamostatnil na čele tabulky střelců KHL. Důležitou práci odvedl Georgij Savin, jenž celou dobu clonil brankáři ve výhledu. Asistence: Miro Aaltonen a Valtteri Kemiläinen.
    36:48 Ivan ZINČENKO - 1:3
     
    36:48
    Viťaz právě vstřelil branku!
    IVAN ZINČENKO slaví první gól v KHL! Ruský teenager dokončil samostatnou akci Zubova, který se při průjezdu před brankoviště přetlačoval s vracejícím se obráncem. Při pádu pak vrazil do Krasikova, jenž nárazem přišel o svou brankářskou hůl. Sudí proto řešili, zda gól uznají a po shlédnutí všech dostupných videozáznamů se nakonec shodli, že jo. Asistence: Jegor Zubov.
    33:09 Andrej LOKTIONOV - 0:3
     
    33:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvanům stačily necelé tři minuty na to, aby si z nuly vybudovali třígólový náskok. Po přihrávce zpoza branky si ANDREJ LOKTIONOV nejprve puk zpracoval a poté ho bekhendem nechytatelně zavěsil pod břevno. Asistence: Alexandr Chochlačov a Alexandr Bryncev.
    32:25 Emil PETTERSSON - 0:2
     
    32:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    A využívá ji! Lehterä si na pravé straně počkal na správnou chvíli a přes brankoviště adresoval přihrávku na zadní tyč, odkud do poloprázdné branky mířil EMIL PETTERSSON. Asistence: Jori Lehterä a Tim Heed.
    30:28 Tim HEED - 0:1
     
    30:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Bylo jen otázkou času, kdy to tam Spartaku padne. Chochlačov zprava narýsoval kolmici pro rozjetého TIMA HEEDA a švédský bek se z mezikruží nemýlil. Asistence: Alexandr Chochlačov a Jori Lehterä.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 37. I. Zinčenko (Zubov), 41. Ojamäki (M. Aaltonen, Kemiläinen) – 31. Heed (Chochlačov, Lehterä), 33. Emil Pettersson (Lehterä, Heed), 34. Loktionov (Chochlačov, Bryncev), 57. Jake Virtanen, 60. Širokov (Loktionov, J. Jeřábek)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Kulbakov (I. Ježov) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, Borodkin, Viktor Antipin, K. Ljamin (A), D. Musin, Rydčenko – Ojamäki, M. Aaltonen (A), Audette – Arkalov, V. Popov, Indrašis – Smolin, Malychin (C), V. Leščenko – Šiksatdarov, I. Zinčenko, Zubov – Savin.
    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Heed, Nikišin, D. Višněvskij (A), Bryncev, Ručkin, J. Jeřábek, Mamkin, Savikov – Jake Virtanen, Lehterä, Emil Pettersson – Širokov (C), Loktionov (A), Chochlačov – Kugryšev, D. Kvartalnov, Drozdov – M. Cyplakov, Švyrjov, Talalujev.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 500
    bahis siteleri