HC Slovan – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
2:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 21.10.2021, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    19:37
    Poprad dal gól!
    Poprad odpovedá tesne pred koncom prvej tretiny a strieľa kontaktný gól! Po prihrávke Mešára vystrelil od modrej DANIEL BREJČÁK, strela to nebola vôbec prudká, no Gudlevskis mal úplne zakrytý výhľad a puk skončil v jeho bránke.
    Asistencia: Filip Mešár
     
    19:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Harris vytiahol brániacu štvoricu vyššie, prihral Takáčovi, ktorý z prvej poslal krížnu prihrávku ANDREWOVI YOGANOVI a ten už bez problémov z prvej zavesil do odkrytej brány pod hornú žŕdku. Belasí vedú 2:0.
    Asistencie: Samuel Takáč, Brant Harris
     
    13:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan ide do vedenia v 14. minúte! Yogan potiahol akciu ešte z obranného pásma, puk prenechal Rapuzzimu, ktorý ho poslal na kruh JAKUBOVI SUKEĽOVI a ten strelou na lapačku prestrelil Čiliaka.
    Asistencie: William Rapuzzi, Andrew Yogan

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 14. Sukeľ (Rapuzzi, Yogan), 20. Yogan (Takáč, Harris) – 20. Brejčák (Mešár)


    HC SLOVAN Bratislava: Gudlevskis (Hlavaj) – MacKenzie, Sersen, Valach, Maier, Gachulinec, Golian, Beňo – Matoušek, Harris, Takáč – Sukeľ, Rapuzzi, Yogan – Klučiar, Kytnár, Bezák – Lukošík, Preisinger, Kundrík
    HK Poprad: Čiliak (Valluš) – Brejčák, Drgoň, Rymsha, Dalhuisen, Novajovský, Ulrych, Demo – Handlovský, Bortňák, Livingston – Šišovský, Bjalončík, Mešár – Dzivjak, Paločko, Valigura – Šotek, Jevoš, Sokoli

    Rozhodčí: Hronský, Novák – Jedlička, Šefčík
    bahis siteleri