Arsenal – Aston Villa 3:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:1 (2:0)
Aston Villa FC
Pátek 22.10.2021, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Vzteklým způsobem se ukázal Douglas Luiz (Aston Villa), který vzal míč a bouchl s ním o zem. Hlavní rozhodčí mu za nevhodné chování ukazuje žlutou kartu.
     
    66
    Rychle rozvíjející akci zastavil vražením do soupeře Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), který také uviděl žlutou kartu. Ve stejném momentu se na hrací plochu posadil Alexandre Lacazette, jenž má křeče a ukázal si o střídání.
     
    60
    Dalším potrestaným hráčem je Matt Targett (Aston Villa), který skluzem dohrál Bukayoe Saku, který dostal pořádně naloženo. Zdá se, že na hostech začíná být viděl flustrace.
     
    45+1
    K postranní lajně přistoupil čtvrtý rozhodčí, jenž ukazuje, že se budou hrát dvě minuty navíc. Ve stejném momentu uviděl žlutou kartu také první hráč domácího týmu a je jím Albert Sambi Lokonga.
     
    32
    Dnes je radost Arsenal sledovat a aktivita přináší další žlutou kartu pro soupeře. Albert Sambi Lokonga odehrál míč a poté jej zezadu podrazil John McGinn (Aston Villa).
     
    27
    V přerušené hře se rozhodčí vrátil k zákroku na Alexandrea Lacazettea, kterého dostupoval Tyrone Mings (Aston Villa), jenž trefil francouzského útočníka šlapákem. Rozhodčí neváhal ani chvíli a vytáhl podruhé žlutou kartu.
     
    2
    Arsenal dal přihrávku zpátky a Aaron Ramsdale si pro balon vyběhl. Celou situaci kontroloval tělem Gabriel, jehož odhodil právě Ollie Watkins (Aston Villa).

    Michal Luxa

    Branky: 23. Partey (Smith-Rowe), 45+6. Aubameyang, 56. Smith-Rowe (Aubameyang) – 82. J. Ramsey (Bailey)

    Karty:   45+1. Lokonga (ARS), 66. Aubameyang (ARS) – 2. Watkins (ASV), 27. Mings (ASV), 32. J. McGinn (ASV), 60. Targett (ASV), 84. Douglas Luiz (ASV)

    Neproměněná penalta: 45+6. Aubameyang (ARS), brankář E. Martínez zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:10.
    Arsenal FC: Ramsdale – Tomijasu, White, Gabriel, N. Tavares – Partey, Lokonga (73. Maitland-Niles) – Saka, Smith-Rowe, Aubameyang (C) (90+1. Martinelli) – A. Lacazette (68. Ödegaard).
    Náhradníci: Leno – Alnaní, Holding, Kolašinac, Maitland-Niles, Martinelli, Ödegaard, Pépé, Soares.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Konsa, Tuanzebe (46. Bailey), Mings (C) – Cash, J. McGinn, Douglas Luiz, Targett – Buendía (68. J. Ramsey) – Ings (77. El Ghazi), Watkins.
    Náhradníci: Steer – C. Archer, Bailey, Hause, Nakamba, J. Ramsey, M. Sanson, Young, El Ghazi.

    Rozhodčí: Pawson – West, Robathan
    bahis siteleri