Arsenal – Aston Villa 3:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:1 (2:0)
Aston Villa FC
Pátek 22.10.2021, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Jacob RAMSEY - 3:1
     
    82
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl a Aaron Ramsdale se na spoluhráče hodně zlobí! Na hranici vápna přihrál Douglas Luiz, který našel střídajícího Leona Baileye, kterého nedůsledně dostupoval Thomas Partey. Jenomže míče se chopil JACOB RAMSEY, který vymetl pavučinu v pravém horním rohu branky – 3:1. Asistence: Leon Bailey.
    56. Emile SMITH-ROWE - 3:0
     
    56
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Po zbytečně chybné rozehrávce, kterou předvedl John McGinn, se Arsenal vydal do otevřené obrany. Nuno Tavares posunul míč do středového kruhu, odkud Pierre-Emerick Aubameyang z jedné poslal míč na levou stranu. EMILE SMITH-ROWE vnikl až do vápna a střelou trefil smolaře Tyronea Mingse, od něhož míč zamířil do bližší tyč a za brankovou čáru – 3:0 . Asistence: Pierre-Emerick Aubameyang.
    45+6. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:0
     
    45+6
    Arsenal právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, který si vybral levý spodní roh branky, kam se také vydal Emiliano Martínez. Kapitán Arsenalu ještě mohl dorážet a zamířil přesně nad brankáře.
    23. Thomas PARTEY - 1:0
     
    23
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Kanonýři se po rohovém kopu chopili zaslouženě vedení! Emile Smith-Rowe vyslal centr na první tyčku, kde se do vzduchu nejvýše dostal THOMAS PARTEY, který se dočkal první trefy v dresu Arsenalu. Ghanský záložník poslal míč hlavou pod padajícím brankářem za brankovou čáru a domácí fanoušci poprvé vyskočili radostí! Asistence: Emile Smith-Rowe.

    Michal Luxa

    Branky: 23. Partey (Smith-Rowe), 45+6. Aubameyang, 56. Smith-Rowe (Aubameyang) – 82. J. Ramsey (Bailey)

    Karty:   45+1. Lokonga (ARS), 66. Aubameyang (ARS) – 2. Watkins (ASV), 27. Mings (ASV), 32. J. McGinn (ASV), 60. Targett (ASV), 84. Douglas Luiz (ASV)

    Neproměněná penalta: 45+6. Aubameyang (ARS), brankář E. Martínez zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:10.
    Arsenal FC: Ramsdale – Tomijasu, White, Gabriel, N. Tavares – Partey, Lokonga (73. Maitland-Niles) – Saka, Smith-Rowe, Aubameyang (C) (90+1. Martinelli) – A. Lacazette (68. Ödegaard).
    Náhradníci: Leno – Alnaní, Holding, Kolašinac, Maitland-Niles, Martinelli, Ödegaard, Pépé, Soares.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Konsa, Tuanzebe (46. Bailey), Mings (C) – Cash, J. McGinn, Douglas Luiz, Targett – Buendía (68. J. Ramsey) – Ings (77. El Ghazi), Watkins.
    Náhradníci: Steer – C. Archer, Bailey, Hause, Nakamba, J. Ramsey, M. Sanson, Young, El Ghazi.

    Rozhodčí: Pawson – West, Robathan
    bahis siteleri