Zlín – Třinec 0:5 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Přerov – Havířov 0:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 3:6 (kon.) | Tábor – Technika Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:6 (kon.) | Plzeň – Třemošná 10:1 (kon.)
Kobra – Motor ČB 0:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Sobota 23.10.2021, 12:00Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita Rytířů pramení alespoň ve snížení. Střela Lukáše Pražáka skončila na tyčce, jenže od ní puk zamířil přímo k PETRU ŠÍMOVI, který ho byl připraven pohotově napálit do sítě. Asistence: Lukáš Pražák, Ondřej Hlaváček.
     
    55:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po sérii šancí na obou stranách se skóre znovu mění v liberecký prospěch. VOJTĚCH HOIS už sám mohl střílet, ještě se ale z mezikruží rozhodl hledat spoluhráče před brankou. Přihrávku mírně tečoval kladenský obránce a kotouč doskákal až mezi betony překvapeného Štěpána Stránského. Gól je přiznán právě Hoisovi. Asistence: Matěj Hájek.
     
    40:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výborný nástup do třetiny a důležitý gól pro Liberec! Do pravého kruhu dostal nabito SAMUEL FIALA, který se nerozpakoval a krásnou střelou pod břevno propálil Štěpána Stránského. Asistence: Matouš Jakubec.
     
    30:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! Marek Daníček krásnou přihrávkou z pravé strany našel u vzdálenější tyčky číhajícího JAKUBA LVA, který v obrovské šanci nezaváhal a poslal kotouč za přesouvajícího se Vojtěcha Hambálka. Asistence: Marek Daníček, Vojtěch Aschenbrenner.
     
    17:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Matouše Jakubce ujel do samostatného úniku RADEK JANATA, který si s šancí poradil parádně. Brankáře Stránského si táhlou kličkou položil a ještě dokázal forhendem zvednout puk nad jeho beton! Asistence: Matouš Jakubec.
     
    06:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odskakují do dvougólového vedení. Po hezké přímočaré akci překonal brankáře Štěpána Stránského liberecký obránce JAKUB EHRENBERGER. Asistence: Vasyl Špilka.
     
    05:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši sice v úvodu zápasu byli spíše pod tlakem, jenže nakonec sami otevírají skóre! Daniel Pekař se protáhl po pravé straně a z úhlu vystřelil. Štěpán Stránský jeho pokus neudržel a pohotový DAMIAN HRABČÁK dorazil puk do brány. Asistence: Daniel Pekař.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Hrabčák (Pekař), 7. Ehrenberger (Špilka), 18. Janata (Jakubec), 41. Fiala (Jakubec), 56. Hois (Hájek) – 31. Lev (Daníček, Aschenbrenner), 59. Šíma (Pražák, Hlaváček)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Pech) – Ehrenberger, Jakubec, Pérez D., Průšek, Macháček, Ficenec, Král – Hrabčák, Pekař, Fiala (A), Hois (A), Pérez J., Shpilka, Jansa, Janata (C), Prokůpek. Hájek
    Rytíři Kladno: Stránský (Punda) – Svoboda, Šátek, Aschenbrenner J., Novák (C), Pražák, Marcinek, Rájek (A) – Daníček, Lev, Mejtský, Černý, Holeček, Váňa, Hlaváček, Aschenbrenner V., Holub (A), Šíma

    Rozhodčí: Ovsík – Kettner, Hradil
    bahis siteleri