Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Havířov – Chomutov 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 7:0 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 8:4 (kon.) | Salzburg – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 23.10.2021, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    64:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Kupčo se nechal na levém kruhu obelstit JOSEFEM SLAVÍČKEM, který se proháčkoval až před Bočana, kterého pokořil střelou mezi betony! Asistence: Nino Tomov.
     
    60:37
    Rymon si krásně vyměnil kotouč s Kupčem, rána ale končí pouze na hrudi brankáře Hrabala!
     
    59:44
    Infarktový závěr zápasu! Domácí nejprve zaváhali ve vlastním obranném pásmu a jen málo chybělo tomu, aby se hosté dostali ke kotouči v jasné pozici. Následný protiútok Energie táhl po levé straně Adámek, jehož střelu schoval Hrabal jen tak tak pod svůj beton!
     
    58:55
    Slavíček mohl v samotném závěru třetí třetiny poslat svůj tým do vedení, z levého kruhu ale Bočana nepropálil!
     
    54:43
    Neskutečný Bočan levým betonem vyrazil střelu Hausera, následná dorážka hostů končí ke štěstí domácích jen nad jejich brankou!
     
    49:44
    Veliká šance prvního útoku domácích! Kupčo projel s pukem přes celé hřiště až za sparťanskou klec, odkud poslal přesnou přihrávku před branku nad najíždějícího Šmajdu. Domácí forvard však trefil pouze dobře postaveného Hrabala, podobně neúspěšně skončila i trochu akrobatická dorážka Rymona!
     
    47:42
    Sparta v zajímavé příležitosti poté, co si Červenka stáhl puk v prostoru kruhů a ač byl tísněn domácími beky, dokázal i zakončit, ke smůle hostujícího hráče však pouze do Bočanovy hrudi.
     
    44:00
    Zajímavá šance pro domácí hned vzápětí, kdy s pukem po pravé straně pelášil lídr produktivity soutěže Kupčo, jeho ránu z kruhu ale vytěsnil Hrabal mimo.
     
    41:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí svou šanci nevyužili, hosté naopak ano, když se po rychlé akci prosadil MICHAL VITOUCH, který poslal puk do branky po přesné přihrávce Ducháče! Asistence: Filip Ducháč.
     
    41:11
    Domácí vypíchli kotouč u obranné modré a mohli v oslabení udeřit! Botoš táhl akci dvou proti jednomu po pravé straně, perfektně našel před brankou Adámka, jenže ten v jasné pozici Hrabala nepřekonal!
     
    40:48
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Samuel Šmajda – 2 min., podrážení).
     
    39:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí krátce před koncem prostřední dvacetiminutovky otáčí stav zápasu. Kusak z pravé strany našel před brankou JANA BOTOŠE, který perfektním blafákem poslal puk mezi betony Hrabala do sparťanské branky! Asistence: Michal Kusak,
     
    36:51
    Adámek se dostal za sparťanskou obranu, v zakončení mu zabránil pouze faul hostujícího Porta. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    35:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Samuel Šmajda – 2 min., podrážení).
     
    28:10
    Po buly pálil od modré čáry tvrdě obránce Krajčík, trefil však pouze levou tyč sparťanské branky!
     
    26:52
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kubánek – 2 min., nesportovní chování).
     
    26:10
    Obrovskou šanci Sparty chytá Bočan! Karlovarský gólman se stihl včas přesunout od levé tyče k pravá a zvládl tak chytit střelu Kubánka mířícího do odkryté části karlovarské branky!
     
    23:11
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Tomov – 2 min., krosček).
     
    20:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se ale dočkali o chvíli později, když hosté trestuhodně pokazili rozehrávku zpoza vlastní branky, kotouč získal LUKÁŠ ADÁMEK a zcela sám před Hrabalem nezaváhal! Bez asistence.
     
    18:45
    A další šance! Domácí sebrali puk ve středním pásmu a opět rychle otočili hru. Kupčo z pravé strany našel před brankou Adámka, ale ani on se svým zakončením proti Hrabalovi neuspěl!
     
    16:00
    Domácí byli teď blízko vyrovnání, když rychlý kontr vedl po pravé straně Kusak, který přesnou přihrávkou našel před brankou Botoše, jenž však Hrabala nepřekonal!
     
    11:33
    Hosté mohli vést o dvě branky, nicméně jejich gól nebyl uznán pro hru vysokou holí!
     
    09:03
    Smolný okamžik pro domácí. Benda chtěl v oslabení vyhodit puk z obranného pásma, ten mu ale sjel z hole a skončil až v hledišti. Dvě minuty za zdržování hry pro karlovarského obránce.
     
    08:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Blengino – 2 min., podrážení).
     
    06:33
    Smutný hrdina předchozího okamžiku měl na holi vyrovnání, když k němu vyplaval puk v prostoru pravého kruhu, Vogelovi však puk sjel z hole a sparťanský gólman si se sraženou střelou v pohodě poradil!
     
    05:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde v úvodu zápasu do vedení. Vogel nejprve s pukem podklouzl za vlastní brankou, jenže podobně si při snaze o zakončení vedl z kruhů i Hauser. Akce ale pokračovala, střelu Hausera vyrazil Bočan betonem jen k volnému ANDREJI FÁBRYMU, který kotouč uklidil za záda karlovarského brankáře! Asistence: Petr Hauser, Jan Krupička.
     
    01:52
    Kalný v dobré pozici z levého kruhu zcela nehlídán jen o kousek míjí karlovarskou klec!
     
    00:15
    Dobrá šance Sparty na úvod. Domácí zaváhali při rozehrávce a hosté získali puk za jejich brankou, zpětná přihrávka před ní sice nikoho nenašla, kotouč si ale za kruhy našel zcela volný Tomek, jehož ránu vyrazil Bočan svým betonem!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 21. L. Adámek, 40. Botoš (Kusak) – 6. Fábry (Hauser, Krupička), 42. Vitouch (Ducháč), 65. Slavíček (Tomov)


    HC Energie Karlovy Vary: Bočan (Kubát) – V. Benda "A", Dorot, Bulka, Vogel, Krajčík, Blengino, Sýkora – L. Adámek "C", Botoš, Kusak, Kupčo, Rymon, Šmajda, Šlechta, Zolnaj, Seidler, Varvařovský.
    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Ducháč "C", Tomek, Šindelek, Tomov, Chvátal, Port, Červenka, David – Slavíček "A", M. Vitouch, Zembol, Hauser, Fábry, Krupička, Bareš, Kalný, Kubánek.

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný
    bahis siteleri