Soči – Magnitogorsk 2:3 (2:4 po s.n.)
po s.n. (2:4)
HK Soči
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 23.10.2021, 16:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jegor JAKOVLEV - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.
    Autorem vítězné branky je JEGOR JAKOVLEV.
    51:27 Philippe MAILLET - 2:2
     
    51:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí hráče hodně studená sprcha, PHILLIPE MAILLET bleskově přetavuje početní výhodu v zásah a v Soči máme vyrovnáno! Goldobin našel kanadského forvarda v podobné pozici, ze které se prosadil už jednou, přičemž Hellberg ani tentokrát na následné zakončení do horní části branky nevyzrál – 2:2! Asistence: Nikolaj Goldobin, Linus Hultström.
    49:08 Philippe MAILLET - 2:1
     
    49:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V Soči ještě není rozhodnuto, PHILIPPE MAILLET necelých jedenáct minut před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jednoho gólu! Hostující útočník projel z neutrální zóny až na kruh a následně vymetl vzdálenější vingl – 2:1! Asistence: Jegor Jakovlev, Arťom Zemčonok.
    38:22 Ivan MIŠČENKO - 2:0
     
    38:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, že by si levharti dnes na své konto připsali cenný skalp lídra Východní konference? Těsně před druhou přestávkou na rozdíl dvou branek zvyšuje IVAN MIŠČENKO, který z modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0! Asistence: Arťom Nikolajev, Kirill Peťkov.
    10:30 Pavel ŠEN - 1:0
     
    10:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Výpad končí brankou, domácí v polovině jedenácté minuty odskakují do vedení! Na levém křídle se uvolnil PAVEL ŠEN, který z prostoru pro vhazování následně puk uklidil přesně do vzdálenějšího horního rohu branky – 1:0! Asistence: Andrej Bakanov, Dmitrij Kolgotin.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. P. Šen (Bakanov, Kolgotin), 39. Miščenko (A. Nikolajev, Peťkov) – 50. Maillet (J. Jakovlev, Zemčonok), 52. Maillet (Goldobin, Hultström), rozh. náj. J. Jakovlev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nikita Feoktistov (SOC)
    0:1   Philippe Maillet (MET)
    2. série:
    0:1   Vasilij Glotov (SOC)
    0:2   Nikita Korosteljov (MET)
    3. série:
    1:2   Arťom Nikolajev (SOC)
    1:2   Andrej Čibisov (MET)
    4. série:
    2:2   Amir Garajev (SOC)
    2:3   Maxim Karpov (MET)
    5. série:
    2:3   Jegor Babenko (SOC)
    2:4   Jegor Jakovlev (MET)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, N. Sedov, Baldajev, Kamalov, Kroščinskij, Valencov – Babenko, Feoktistov (C), Glotov – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Kolgotin, P. Šen, Bakanov – Romajev, Alijev, Melničenko.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (C), Pašnin (A), Minulin, Hultström, Makljukov, I. Nikolajev – Currie (A), S. Košelev, Čibisov – Maillet, Leipsic, Korobkin – Ruděnkov, Goldobin, M. Karpov – A. Několenko, Akolzin, D. Jurov – Korosteljov.

    Rozhodčí: Bukin, Fatejev – Novikov, Šeljanin.

    Diváci: 2 691
    thejrc.org