Toronto – San Jose 3:5 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:5 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 2:3 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Boston Bruins
Sobota 23.10.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Taylor HALL - 1:4
     
    58:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Charlie Coyle vyhodil puk z pásma zrovna ve chvíli, kdy se TAYLOR HALL vracel z trestné lavice na led. Hall měl tedy k puku nejblíže a připsal si vcelku pohodlný gól do prázdné klece. 1:4. Asistence: Charlie Coyle.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Taylor Hall – 2 min., podrážení).
    54:35 Victor OLOFSSON - 1:3
     
    54:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Že bychom ještě z dnešního utkání měli drama? Rasmus Asplund z otočky v útočném pásmu našel VICTORA OLOFSSONA, který dostal od obránců Bostonu až příliš mnoho prostoru. Švédský útočník přesně zacílil k přední tyči branky svého krajana. 1:3. Asistence: Rasmus Asplund a Colin Miller.
     
    47:00
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Drake Caggiula – 2 min., hákování).
     
    40:28
    Matt Grzelcyk předvedl skvostné střídání. Nejprve vypíchl puk soupeři a poté pádil vpřed. Najel si na přihrávku spoluhráče mezi kruhy, odkud trefil tyčku.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 26 – 18
     
    39:07
    Boston se dostal do přečíslení dvou na jednoho. Tomáš Nosek posunul na Coyla, který střílel v pádu mimo brankový prostor. Velká škoda pro Medvědy.
     
    37:50
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Taylor Hall – 2 min., hákování).
     
    34:44
    Will Butcher se o chvíli později dostal do šance na levém kruhu. Jeho prudká střela zápěstím zazvonila o tyč, takže Boston měl velké štěstí.
     
    28:54
    Craig Anderson měl v brankovišti plné ruce práce. Taylor Hall ani Tomáš Nosek nebyli daleko ke vstřelení dalšího bostonského gólu.
    25:17 Charlie COYLE - 0:3
     
    25:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonští Medvědi nakonec přesilovku využívají a nyní vedou už o tři branky! Parádní rozborku zakončil CHARLIE COYLE, jenž našel prostor mezi rukou a tělem Craiga Andersona. Velezkušený brankář se nestačil přemístit úplně ideálně. 0:3. Asistence: Brad Marchand a Mike Reilly.
     
    23:42
    Rasmus Dahlin zahákoval Davida Pastrňáka, který by zřejmě svůj forehandový blafák zvládl. Boston tak čeká první přesilovka.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 15 – 7
     
    19:06
    Skinner se proháčkoval do gólové pozice. Před sebou měl poloprázdnou klec, ale na poslední chvíli byl při zakončení vyrušen, proto bránu netrefil.
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (John Moore – 2 min., vysoká hůl).
    18:27 Kvalitní, ale i šťastný zákrok Ullmarka
     
    18:27
    Už po skončení přesilovky Buffala se Linus Ullmark zaskvěl parádním zákrokem. Těsně před ním zakončoval Cozens, ale brankář Bostonu udržel levý beton u brankové čáry.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Erik Haula – 2 min., sekání).
    15:50 Tomáš NOSEK - 0:2
     
    15:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dnes to zatím je zápas českých hokejistů! Po Davidu Pastrňákovi se totiž prosazuje i TOMÁŠ NOSEK. Pardubický odchovanec si najel na přihrávku Charlieho Coyla do předbrankového prostoru a před prázdnou klecí jen nastavil čepel. 0:2. Asistence: Charlie Coyle a Taylor Hall.
     
    07:33
    Další šance pro Davida Pastrňáka. Brad Marchand jej našel precizní křížnou přihrávkou. Havířovský rodák střílel zápěstím, ale Craig Anderson si z brány povyjel a zasáhl.
    03:49 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    03:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Elitní lajna hostů se poprvé v utkání připomněla a hned z toho byl gól. Po dobré práci Bergerona za bránou se k puku dostal Marchand, který naservíroval touš proti hokejce DAVIDA PASTRŇÁKA. Český útočník pohotovou střelou našel prostor v postoji Andersona. 0:1. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 55. V. Olofsson (R. Asplund, C. Miller) – 4. Pastrňák (B. Marchand, Bergeron), 16. T. Nosek (Coyle, T. Hall), 26. Coyle (B. Marchand, M. Reilly), 59. T. Hall (Coyle)


    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Butcher, Dahlin, C. Miller, Bryson, Pysyk, Hägg – Hinostroza, Cozens, J. Skinner – V. Olofsson, Tage Thompson, R. Asplund – Okposo (A), Girgensons (A), Bjork – Hayden, Ruotsalainen, Caggiula.
    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, J. Moore, Forbort – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Craig Smith, Coyle, T. Hall – T. Nosek, Haula, DeBrusk – Kuhlman, Frederic, Blidh.

    Rozhodčí: Morton, Pollock – Tobias, Flemington

    Diváci: 7 820
    bahis siteleri