Toronto – San Jose 3:5 (kon.) | Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:5 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 2:3 (kon.) | Washington – Calgary 3:4 (po pr.)
konec
Vegas Golden Knights
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Edmonton Oilers
Sobota 23.10.2021, 04:10 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Leon DRAISAITL - 3:5
     
    59:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Domácí nevyužili tlak, Pitrangelo se Stephensonem si při pokusu o zakončení zblízka překáželi, k puku se tak dostal LEON DRAISAITL a střelou přes celé kluziště trefil prázdnou branku – 3:5. Bez asistence.
     
    58:24
    Zakázané uvolnění Edmontonu, Lehner před vhazováním míří na střídačku, je tu power-play Vegas.
     
    58:15
    Tým Vegas si bere oddechový čas.
    48:46 Koskinen vychytal Smithe
     
    48:46
    Vynikající Koskinenova lapačka! Domácí předvedli v pásmu rychlou kombinaci se střelou Reillyho Smithe, Koskinen však drží svůj tým v náskoku.
     
    48:31
    Hosté se hnali do útoku, nicméně Zack Kassian si při akci pomohl nedovoleným zákrokem a dostal dvě minuty za hákování
    44:33 Zack KASSIAN - 3:4
     
    44:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí sice tlačili, ale gól dává soupeř. Edmonton ve středním pásmu vystihl rozehru, Keith vyslal do brejku ZACKA KASSIANA a ten jej zakončil jemnou bekhendovou kličkou, po které pustil puk mezi Lehnerovy betony – 3:4. Asistence: Duncan Keith.
    42:07 Nicolas HAGUE - 3:3
     
    42:07
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zase nám panuje vyrovnaný stav. Po vyhraném buly se puk dostal k modré čáře, kde byl nekrytý NICOLAS HAGUE a ten hrozivým golfákem překonal Koskinena. Gólman Edmontonu měl sice dobrý výhled, ale na tuto dělovku nedosáhl – 3:3. Asistence: Nicolas Roy, Chandler Stephenson.
     
    31:16
    No a pozor, domácí půjdou do tří, dvě minuty za hákování dostal Shea Theodore.
     
    29:50
    Už se pískalo a Dylan Coghlan dostal dvě minuty za hákování.
    25:07 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    25:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou. Edmonton se udržel v pásmu, kde si vybojoval puk, po nahození od modré čáry se po odrazu od jednoho z obránců a přiklepnutí na kruh dostal ke střele LEON DRAISAITL a pohotovým švihem překonal Lehnera – 2:3. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Kris Russell.
    23:55 Zach HYMAN - 2:2
     
    23:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme zase srovnáno... Hosté se dostali do útočného pásma po pravé straně, pokus o zasunutí po objetí branky sice nevyšlo, ale akce pokračovala, zpoza branky se puk dostal mezi kruhy a ZACH HYMAN trefil horní růžek Lehnerovy branky – 2:2. Asistence: Connor McDavid, Jesse Puljujärvi.
    21:25 Nolan PATRICK - 2:1
     
    21:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé vedou! Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, odkud nahazoval Coghlan a NOLAN PATRICK vytáhl naprosto skvělou teč, kterou sklepl puk za marně zasahujícího Koskinena – 2:1! Asistence: Dylan Coghlan, Brayden McNabb.
    19:45 Janmark trefil tyčku hostující branky
     
    19:45
    Domácí se málem dočkali gólu do šatny, když z hranice kruhu vystřelil Janmark a jeho švih zacinkal na Koskinenovu tyčku!
     
    16:24
    A je tu další vyloučení na straně Edmontonu! Po rychlém výpadu domácích se Darnell Nurse dopustil hákování a hosté budou ve třech!
     
    16:05
    První přesilovka pro Vegas – dvě minuty za držení obdržel Tyson Barrie.
    08:37 Zach HYMAN - 1:1
     
    08:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovka je velice rychle využitá a je srovnáno! Po vyhraném buly se hosté udrželi v pásmu, rozjeli kombinaci, která vyvrcholila zmetkem na brankovišti, kde se puk odrazil od brusle ZACHA HYMANA a doklouzal těsně za brankovou čáru. Rozhodčí ani nezkoumali, zda to nebylo po kopnutí a gól uznali – 1:1. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
     
    08:15
    Je tu úvodní vyloučení zápasu, přesilovku si zahraje Edmonton. Dvě minuty za držení dostal Reilly Smith.
    03:34 Nicolas ROY - 1:0
     
    03:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je tu brzká úvodní branka! Domácí se usadili v útočném pásmu, první střela z dálky sice přelétla branku Edmontonu, ale puk se ihned vrátil na modrou čáru, odkud vyslal švih Whitecloud a jeho prudké nahození dokázal přesně tečovat NICOLAS ROY. Koskinen byl bez šance na zákrok a je to 1:0. Asistence: Zach Whitecloud.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. N. Roy (Whitecloud), 22. Patrick (Coghlan, McNabb), 43. Hague (N. Roy, Stephenson) – 9. Hyman (McDavid, Draisaitl), 24. Hyman (McDavid, Puljujärvi), 26. Draisaitl (Nugent-Hopkins, K. Russell), 45. Kassian (Keith), 60. Draisaitl


    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Whitecloud, Theodore, Pietrangelo (A), Hague, Coghlan, McNabb – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault (A) – N. Roy, Stephenson, Krebs – Kolesar, Patrick, Dadonov – Janmark, B. Howden, W. Carrier.
    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Barrie, Nurse (A), Ceci, Keith, Bouchard, K. Russell – Puljujärvi, McDavid (C), Hyman – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Sceviour, Devin Shore, Benson – Kassian, D. Ryan, Foegele.

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 17 978
    bahis siteleri