Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 2:1 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 2:5 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (0:3, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.10.2021, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:05 Adam DLOUHÝ - 2:4
     
    58:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned po buly v pásmu Liberce se puku zmocnil Adam Klapka a jel v tandemu dva na jednoho, ve středním pásmu poslal kotouč ADAMU DLOUHÉMU, který ještě udělal pár kroků navíc a poté bezpečně poslal touš do zcela prázdné domácí klece – 2:4. Asistence: Adam Klapka.
    35:28 Jakub SUCHÁNEK - 2:3
     
    35:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní se už domácím povedlo skórovat a jsou tak Liberci na dostřel jediné branky. JAKUB SUCHÁNEK jen tak tak udržel puk u modré čáry a poté sám švihl do kotouče, který skončil až za Petrem Kváčou – 2:3. Rytíři tak jsou zase zpátky ve hře. Asistence: Jakub Hajný a David Dvořáček.
    21:15 Antonín MELKA - 1:3
     
    21:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Rytíří snižují na rozdíl dvou branek. Na levém kruhu pálil Jiří Ticháček a po jeho prudké ráně pak těsně před Kváčou puk tečoval ANTONÍN MELKA a ten tak končí v jeho síti – 1:3. Asistence: Jiří Ticháček a Matyáš Filip.
    11:50 Mislav ROSANDIĆ - 0:3
     
    11:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zaváhání domácí obrany trestají Liberečtí, kteří jdou do tříbrankového trháku. MISLAV ROSANDIĆ vysokým lobem poslal puk na Landona Bowa a Jake Dotchin švihl rukou a puk nešťastně srazil za záda kladenského gólmana – 0:3. Bez asistence.
    08:46 Jaroslav VLACH - 0:2
     
    08:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se hosté dostali znovu do pásma soupeře a je z toho další přesná trefa. Marek Zachar nabil JAROSLAVU VLACHOVI, jenž si sjel do prostoru mezi kruhy a umístěnou střelou k protější tyči nedal Landonu Bowovi vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Marek Zachar.
    08:02 Adam DLOUHÝ - 0:1
     
    08:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivnější sice bylo Kladno, jako první ale skórují Bílí Tygři. V nenápadné akci poslal kotouč na pravou stranu Jan Šír, na hraně kruhu pak v pokleku vystřelil ADAM DLOUHÝ a jeho tvrdá rána vymetla všechny pavučiny – 0:1. Asistence: Jan Šír a Adam Klapka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Melka (Ticháček, Filip), 36. J. Suchánek (Hajný, Dvořáček) – 9. A. Dlouhý (J. Šír, Klapka), 9. J. Vlach (M. Zachar), 12. M. Rosandić, 59. A. Dlouhý (Klapka)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Dotchin (A), J. Suchánek (A), Ticháček, K. Wood, Baránek, J. Pohl, Štochl – Jágr, Plekanec (C), Hlava – M. Beran, A. Kubík, Kristo – Melka, Filip, Račuk – Routa, Hajný, Dvořáček.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Ordoš – A. Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Gríger.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2235
    bahis siteleri