Kometa Brno – Havířov 4:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Třinec 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 2:4 (kon.)
Slavia – Salzburg 3:0 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 29.10.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    Piráti se sice zásluhou Jana Vostiňáka přiblížili osm minut před koncem na jediný zásah, jenže Jan Závora dokonal hattrick a ještě více klidu na hostující hokejky dodal Šimon Němec. Mladá Boleslav ten venku po třech prohrách zabrala, naopak Chomutov přišel o sérii dvou domácích výher. (20:31:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Vacík neudržel na modré puk v útočném pásmu, takže v tomto utkání už se nic zásadního nestane.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., podrážení).
     
    59:31
    Křepelkova rána od modré se odrazila od zadního mantinelu před odkrytou chomutovskou branku, kde však Rajgl trefil jen přesouvajícího se Suka.
     
    58:59
    Chomutovské postavení mimo hru.
     
    58:41
    Závora měl zaděláno na čtvrtý gól, ovšem úplně sám před brankou nezpracoval přihrávku od levého mantinelu, takže puk skončil na druhé straně chomutovského obranného pásma. Hosté však přece jen akci zakončili střelou, s níž si Suk poradil.
     
    58:09
    Oba týmy jsou kompletní.
     
    57:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŠIMON NĚMEC definitivně pojistil mladoboleslavské vítězství poté, co si z levé strany najel mezi kruhy, odkud propálil Suka. Asistence: Tomáš Václavík.
     
    56:47
    Mladá Boleslav se nikam nehrne a nepouští se do riskantnější rozehrávky. Pokud to není bezpečné, hosté klidně přihrají dozadu na beka.
     
    56:09
    Dva hráči s číslem 19 se do sebe lehce pustili za chomutovskou brankou, po jejich krátkém výstupu se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Matějka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Marek Vlasák – 2 min., hrubost).
     
    55:41
    Simon měl na pravé straně dost čas mířit, ale vůbec netrefil branku, když pálil na bližší tyč.
     
    55:22
    Ze souboje domácího Čecha s hostujícím Rajglem ve středním pásmu skončil puk mezi střídačkami, takže se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    55:16
    Mladá Boleslav přišla kvůli hře vysokou holí o útočné pásmo a následně se po buly dopustila postavení mimo hru.
     
    54:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po buly to na sebe vzal JAN ZÁVORA, který dokonal hattrick. Hostující kapitán zasekl z levého křídla do středu a ranou z mezikruží uklidňuje své spoluhráče. Asistence: Jan Půček a Karel Křepelka.
     
    53:57
    Po náznaku chomutovského přečíslení, které vyřešil obránce spěchající ze střídačky vyhodili hosté jen na zakázané uvolnění.
     
    53:22
    Po buly před svou brankou se Mladá Boleslav vydala do útoku, ale Václavík z mezikruží minul.
     
    52:58
    Domácí snížení povzbudilo. Matějka bruslil kupředu, od modré nahodil a pelášil ke Stuchlíkovi, aby mu nedovolil rozehrát.
     
    52:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme zaděláno na dramatickou koncovku poté, co JAN VOSTIŇÁK využil nedorozumění hostující defenzivy a skóroval do odkryté hostující branky. Asistence: Tomáš Vyroubal.
     
    51:34
    O puk se bojuje v rohu po pravici Suka, odkud nakonec domácí dostali puk do bezpečí.
     
    50:06
    Piráti museli kvůli signalizovanému ofsajdu vyklidit útočné pásmo, čehož Mladá Boleslav využil k bezproblémovému rozvinutí útoční akce, na jejímž konci se ocitl Závora v pravém kruhu v pozici klečícího střelce, jenž však Suka mezi betony nepropálil.
     
    49:25
    Moravec zachytil na modré chomutovské vyhození, ale hosté se do střelecké pozice nedostali. v rohu navíc přišli o puk a domácí ho posunuli do středního pásma.
     
    48:50
    Piráti pokračovali v útočné akci, jenže u zadního mantinelu si přihráli rukou, takže je hlavní sudí vykázal do středního pásma.
     
    48:29
    Šilar sebral ve středním pásmu puk, jenže z levého kruhu přestřelil.
     
    47:41
    Středočeši buly před Stuchlíkem zvládli, ale následný útočný výpad jim nevyšel. Domácí vyhodili přes všechny čáry do Stuchlíkova brankoviště, takže se nemohlo jednat o zakázané uvolnění.
     
    47:15
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    47:06
    Domácí vyhráli buly a útočili. U levého mantinelu to z dálky vypadalo na hostující podrážení, ale hlavní sudí byl blízko a ruku nezvedl. Následně tečoval Cháb před brankou puk jen do ochranné sítě. Vostiňák si po přerušení hry ještě vysvětloval situaci s hlavním sudím.
     
    46:42
    Po souboji u modré čáry u domácí střídačky skončil puk mimo kluziště. Vhazuje se po pravici Suka.
     
    46:02
    Piráti nakonec posunuli puk do středního pásma, odkud otočil hru Křepelka. Ten se pozice obránce dostal až před Suka, který ho vychytal. Hostující bek se ještě snažil dorážet přes Sukovu lapačku, což se nelíbilo domácí defenzivě a vznikla menší potyčka. Sudí nebude vylučovat ani na jedné straně.
     
    45:44
    Mladoboleslavští stále drží útočné pásmo a stihli i vystřídat.
     
    45:03
    Domácí nakonec dostali kotouč do středního pásma, jenže hosté se rychle vrátili do útoku. Němcův bekhend od modré před Sukem nepříjemně skočil, ale domácí gólman se zaskočit nenechal.
     
    44:24
    Po buly před Sukem drží Mladá Boleslav útočné pásmo, ale musí o kotouč tvrdě bojovat s domácími hráči u všech částí mantinelu.
     
    43:15
    Bruslaři uspěli na vhazování, navíc Plíšek dostal ve středním pásmu u domácí střídačky jemnou zadovku do jízdy, čehož využil ke střele z vrcholu levého kruhu. Suk vyrazil puk lapačkou do rohu, kde už se o něj postarali obránci.
     
    43:05
    V rychlém sledu další zakázané uvolnění Mladé Boleslavi.
     
    42:51
    Piráti zastavili postup hostů a v útočném pásmu byl na konci akce Vyroubal, jenž mocně napřáhl na spojnici kruhů, ale minul branku.
     
    42:32
    Hosté buly vyhráli, ale dostali se jen do středního pásma.
     
    42:19
    Zakázané uvolnění Středočechů posouvá hru před Stuchlíka.
     
    42:02
    Po dalším mladoboleslavském pobytu v útočném pásmu posunul Mišovic puk do středního pásma, kde ho však opět sebrali hosté.
     
    41:08
    Mladá Boleslav se dostala do prostoru před Suka, ale domácí celkem rychle otočili hru, čehož využil Šugár k pohledné kličkované, již hosté zastavili až vlevo od Stuchlíka.
     
    40:20
    Mišovic vystihl na levé straně útočné modré hostující rozehrávku, ale přihrávkou doprava nikoho ze spoluhráčů nenašel. Domácí ale udrželi pásmo, takže Stuchlík čelil ráně od modré, kterou udržel mezi betony.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Mladá Boleslav i ve druhé třetina skórovala jako první a hned dvakrát. Michal Simon s Dominikem Vacíkem zařídili Středočechům pohodlný třígólový náskok, který však v samotném závěru prostřední části snížil proměněným trestným střílením Tomáš Vyroubal, takže poslední dvacetiminutovka může být ještě zajímavá. Začne přibližně v 19:57.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Trestného střílení se ujal TOMÁŠ VYROUBAL a byl úspěšný. Před brankou si položil Stuchlíka, jehož vymíchal a zakončil ze beton bezmocného gólmana.
     
    39:57
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Šimon Němec – trestné střílení, podrážení).
     
    39:57
    Vyroubal přesprintoval obránce, který ho fauloval, takže sudí okamžitě signalizoval vyloučení a nakonec nařídil trestné střílení.
     
    38:48
    Domácí ustáli mladoboleslavský nájezd, který zaváněl ofsajdem, takže mohl útočit Čech, který si zpracoval vyhození z vlastní třetiny a z levéhk křídla si prohodil obránce na osu. Měl však puk na dlouhou hůl, takže v tísni zakončil přesně.
     
    38:21
    Cestrovo nahození tečoval před brankou Vostiňák jen do ochranné sítě. Vhazuje se po pravici Stuchlíka.
     
    37:57
    Středočeši sice vybojovali v rohu puk, ale ani tentokrát se k ohrožení Suka nedostali. Dpomácí gólman přikryl pod lapačku puk odražený ze souboje u zadního mantinelu a směřující do domácího brankoviště.
     
    36:56
    Křepelka vjel do útočného pásma, přenechal zadovkou na ose Polákovi, který ještě přihrával doleva, kde však jeho spoluhráč nezpracoval puk, takže z nadějné akce nakonec nebyla ani střela hostů.
     
    35:55
    Těsně po buly oznámil hlasatel utkání návštěvu 50 diváků.
     
    35:52
    Piráti vyhazovali „po prknech“, od nichž skončil puk na hostující střídačce. Vhazuje se před Sukem.
     
    34:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Piráti znovu mohou žehrat na nepřízeň osudu. Závorova přihrávka z levé strany byla lehce vychýlena, jenže puk skončil u DOMINIKA VACÍK, který z levého kruhu mířil přesně nad beton Suka ke vzdálenější tyči. Asistence: Jan Závora a Jan Půček.
     
    34:09
    Konec oslabení měli Piráti trochu ulehčený, protože Mladá Boleslav nemohla do útočného pásma kvůli signalizovanému ofsajdu. Domácí jsou kompletní.
     
    33:53
    Ofsajd hostů.
     
    33:37
    Domácí po buly posunuli puk do středního pásma, odkud se Mladá Boleslav vrátila před Suka, ale dlouho si útočné pásmo neužila. Piráti rychle vyhodili až je Stuchlíkovi.
     
    33:09
    Až nyní se Mladá Boleslav usadila v útočném pásmu. Moravcova rána od modré byla hodně nepřesná, Simonovu teč před brankou vyrazil Suk mimo mantinely. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    32:13
    Hned po buly vyhodili domácí puk až ke Stuchlíkovi.
     
    32:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Janda – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    32:05
    Šíma zachytil u levého mantinelu domácí vyhození a kličkoval před branku, kde však o puk přišel.
     
    31:21
    Domácí v plném počtu.
     
    31:06
    Hosté se několik desítek vteřin nemohli dostat do útočného pásma, což se jim povedlo až nyní. Jenže Suk vyrazil střelu z vrcholu levého kruhu před sebe, odkud domácí odpálili puk do bezpečí.
     
    30:04
    Domácí se osvobodili vyhození až ke Stuchlíkovi.
     
    29:49
    Plíšek tečoval v přesilovce nahození od modré a změna směru nadělala Sukovi potíže. Nakonec skončil puk u zadního mantinelu.
     
    29:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Šilar – 2 min., hákování).
     
    29:09
    Domácí teď dobře bránili vlastní modrou čáru, jenže Čechovi nevyšla otočka u modré a mohlo být zle. Na konci akce byl Závorův bekhend do Sukových betonů.
     
    28:32
    Bruslaři sice dstali puk na chvíli do středního pásma, ale Piráti se rychle vrátili před Stuchlíka, který přerušil hru po vysokém nahození Petráska od modré.
     
    28:00
    Teď se několik vteřin bojovalo o puk za mladoboleslavskou brankou, kde sice uspěli hosté, ale jejich vyhození zastavil na modré Matějka, který hned střílel. Stuchlík máchl lapačkou a puk v ní ukryl.
     
    26:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď měli domácí i trochu smůly, když zastavili střelu z mezikruží, jenže kotouč neodpálili do bezpečí, čehož využil MICHAL SIMON, který kotouč rychle sebral a z osy mířil přesně do horního rohu. Asistence: Tomáš Moravec.
     
    26:22
    Suk sice trochu honil puk pod svými betony, ale bylo patrné, že ho má v bezpečné vzdálenosti od brankové čáry. Hlavní sudí ho však ztratil z dohledu, proto přerušil hru.
     
    25:14
    Dlouho v něm však Středočeši nepobyli a museli se bránit. Zvládli to dobře takže Hašlar už už jel sám na Suka, ovšem v poslední chvíli mu do hokejky klepl vracející se Jurak a čistě mu puk vypíchl.
     
    24:34
    Ofsajd Pirátů posouzený jako úmyslný, takže se hra stěhuje před Suka a Mladá Boleslav se dostává bez většího úsilí do útočného pásma.
     
    24:29
    Vyroubal přesprintoval obránce, takže zrušil zakázané uvolnění po Chábově vyhození z vlastní třetiny, jenže za brankou o puk přišel.
     
    23:49
    Tlak hostů vyústil v Křepelkovu střelu od modré, která se podle všeho odrazila od horního konce Sukovy hokejky do ochranné sítě.
     
    23:19
    Piráti následně vyrazili na zteč, jenže Šugár byl netrpělivý a vjel do pásma dřív než jeho spoluhráč s pukem, takže Chomutov se dopustil postavení mimo hru.
     
    23:10
    Bruslaři drží pásmo a Suk měl teď po střele od modré i trochu štěstí. Puk se totiž odrazil od jeho helmy nahoru, ale spadl vedle branky.
     
    21:51
    Šíma si najel z pravého křídla na osu, odkud vystřelil. Suk si jeho ránu pohlídal a vyrazil puk do míst, kde ho sebrali jeho spoluhráči.
     
    21:34
    Simon byl v pásmu dřív než puk, takže je hostům pískán ofsajd. Přihrávka šla od mladoboleslavské obranné modré, takže se vhazuje ve středním pásmu právě tam.
     
    20:50
    To osvobození domácích je k nevoli asistenta Martínka posouzeno jako icing. Hlavní sudí uklidňoval domácího kouče dvěma písknutími.
     
    20:29
    Šugár s Čechem pílili k zadnímu mantinelu za nahozením, ale přišli o puk. První mladoboleslavské vyhození ještě zachytil obránce na modré, na podruhé už to hostům po souboji za brankou vyšlo bez zakázaného uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Mladá Boleslav díky Janu Závorovi přetavila mírnou územní převahu ve dvougólové vedení, které domácí snížili v přesilové hře. Trefil se chomutovský debutant Filip Cháb. Prostřední dějství započne přibližně v 19:12.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Mladá Boleslav se opět usadila v útočném pásmu, ale ke střele se nedostala. Domácí vyvezli puk, ale jen do středního pásma, odkud opět opustil kluziště. Vhazuje se ve středním pásmu blíže mladoboleslavské branky.
     
    19:12
    Domácí v plném počtu.
     
    19:01
    Se začátkem poslední minuty úvodní třetiny vyrazil Suk střelu z levé strany mimo mantinely, takže se bude vhazovat po pravici domácího gólmana.
     
    18:20
    Středočeši se poměrně rychle vrátili do pásma, jenže domácí jim sebrali puk a vyhodili ho mezi střídačky. Vzhledem k tomu, že kotouč putoval ven v místě, kde není plexisklo, se vylučovat nebude.
     
    17:53
    Domácí se osvobodili vyhozením až ke Stuchlíkovi.
     
    17:36
    Mladá Boleslav drží sice pásmo, ale zatím si přihrává jen po obvodu útočné třetiny. Křizná přihrávka na Závoru byla navíc tečována bránícími hráči, takže hostující útočník si zpracovávat neposedný puk a nemohl střílet z první.
     
    17:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., krosček).
     
    16:59
    Také hosté si zahrají přesilovku. Mají totiž výhodu a drží útočné pásmo.
     
    16:15
    Vlasák střílel z levého kruhu přes obránce, který byl dobře postavený a srazil pokus hostujícího útočníka mimo mantinely.
     
    15:43
    Severočeši s problémy dostali puk ze své obranné třetiny, jenže následně si nepřihráli přesně ve středním pásmu a o puk přišli.
     
    14:38
    Dva mladoboleslavské zákroky teď hodně rozčílily domácí lavičku nebo diváky, ale hlavní sudí zůstal naprosto klidný.
     
    13:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je premiéra v novém působišti jako hrom. FILIP CHÁB střílí po příchodu z Českých Budějovic vůbec první gól v sezóně poté, co Vyroubalův pokus z pravého kruhu tečoval před brankou Doring, takže Stuchlík vyrazil puk jen na levou stranu, kde byl připravený pohotový střelec. Asistence: Filip Döring a Tomáš Vyroubal.
     
    12:48
    Hned po buly dostali hosté puk až za chomutovskou branku, kde nyní Piráti zakládají akci.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jindřich Plíšek – 2 min., sekání).
     
    12:31
    V ponechané výhodě nahazoval od modré Pöschl, Stuchlík tečovaný puk na poslední chvíli vyrazil.
     
    10:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do dvougólového vedení posílá Bruslaře svou druhou trefou v utkání JAN ZÁVORA, který z pravého kruhu vymetl šibenici. Asistence: Jan Půček.
     
    10:30
    Také hosté po vhazování u svého brankáře okamžitě otočili hru. Hrouda se na levém křídle neunáhlil a i přes obětavost domácích beků dostal puk k brance. U její pravé tyče ale neuspěl Simon, jehož vychytal Suk.
     
    10:12
    Po buly před svou brankou vyrazili Piráti do útoku, Stuchlík však neměl s Cestrovým nahozením od modré čáry problémy, protože jej viděl a nikdo jej netečoval.
     
    09:52
    Polákovu střelu z pravé strany vyrazil Suk do levého kruhu, odkud nepřesně dorážel Vlasák. Poté si Polák vyjel mezi kruhy, ale ani z této pozice Suka nepřekonal.
     
    09:15
    Hosté sice vyhráli buly, ale až nyní se dostali z obranného pásma.
     
    08:52
    Po Stuchlíkově zásahu proti střele z levé strany se vhazuje před mladoboleslavskou brankou.
     
    08:17
    Chomutovští se osvobodili vyhození, které mohl na mantinelu u modré čáry hrát podle sudího Vochvest, takže hostující obráncem musel bruslit směrem dozadu, aby byl u puku první, protože zakázané uvolnění by se nepískalo.
     
    07:22
    Hosté otočili hru a zaměstnali Suka několika pokusy, které mířily větščinou mezi betony, kde domácí gólman skulinu nenechal.
     
    06:52
    Vyroubal spěchal kupředu, za útočnou modrou zasekl a udělal oblouk, po němž vystřelil z pravého kruhu. Ze skrumáže před Stuchlíkem se puk odrazil k mantinelu, kde už si hostující defenziva situaci pohlídala.
     
    06:23
    V pokračující mladoboleslavské akci čelil Suk ráně z pravé strany, proti níž si vyjel a bez potíží ji chytil.
     
    06:11
    Domácí útočník Čech se po souboji ve středním pásmu těžce zvedal z ledu, ale vypadá to, že bude v pořádku. Rozhodčí hru nepřerušili.
     
    05:27
    Piráti se nemohli několik desítek vteřin vymanit z tlaku Mladé Boelslavi, ale nakonec se jim to povedlo. Jandovo vyhození po mantinelu protečoval do středního pásma Jurak.
     
    03:35
    Bruslaře vstřelený gól povzbudil a mají nyní více ze hry, Suk je však pozorný, pokud na něj domácí obrana nějakou ránu propustí.
     
    02:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neproměnění velké šance teď musí domácí mrzet. JAN ZÁVORA dostal puk mezi kruhy a na teploměr prostřelil Suka. Asistence: Jakub Hrouda a Jan Půček.
     
    01:43
    Šíma neoblafl v rohu obránce, který vyjel za svou branku obloučkem vyhodil puk. Ten se snesl na led za hostující obranu, kde byl nabruslený Vyroubal, ale samostatný únik neproměnil a neuspěl ani s pokusem od zadního mantinelu o brankáře.
     
    01:03
    Mladoboleslavský postup kupředu zastavili Piráti ve středním pásmu, odkud skončil puk mimo mantinely. Vhazuje na modré čáře blíže chomutovské branky.
     
    00:20
    Domácí sice prohráli úvodní buly, ovšem nakonec jako první napřáhli ke střele. Šugárův pokus z levého kruhu však byl sražen do rohu, kde puk sebrali hostující obránci a rozehráli do bezpečí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Týmy se pozdravily na modrých čarách, nyní ještě podání rukou kapitánů se sudími.
     
    Také Mladoboleslavští už jsou na ledě, za zhruba dvě minuty tedy utkání může začít.
     
    Jako první přichází na led rozhodčí následovaní domácím týmem.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Mišovic, Cháb.

    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Krinwald) – Moravec, Němec, Vacík, Křepelka, Hrouda, Rajgl, Vochvest – Simon, Závora, Polák, Půček, Dlask, Vlasák, Václavík, Hašlar, Šíma, Plíšek.

    Rozhodčí: Petružálek – Coubal, Kokrment.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Svěřenci Petra Jíry s Petrem Martínkem a Janem Minčákem mají za sebou další nepovedený venkovní dvojzápas, během něhož počtvrté v sezóně inkasovali v jednom duelu deset a více gólů. Doma však poslední dva zápasy Krušnohorci zvládli, takže budou chtít prodloužit sérii úspěchů na vlastním ledě. Jeden z málo vylučovaných celků by si měl dávat na fauyl pozor, protože má nejhorší oslabení v soutěži.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 7.
    Skóre: 30:88.
    Bilance: 1-2-0-10.
    Využití přesilovek: 17,39 %.
    Oslabení: 69,09 %.
    Trestné minuty: 126.
    Góly v oslabení: 0.
    Brankáři: Filip Tuček – 9 startů/84,31 %, Denis Pecháček – 5/86,71 %.
    Nejproduktivnější hráč: Tomáš Šilar 11 (6+5).
    Nejlepší střelec: Tomáš Šilar 6 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Tadeáš Svoboda 7 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Dominik Badinka 4 (1+3).
    Nejlepší +/-: Jan Janda +1 (+8, -7).
    Nejtrestanější hráč: Jan Vostiňák 14 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Chomutov – Kladno 1:8
    Chomutov – Salcburk 2:1
    Chomutov – České Budějovice 7:6sn
    Třinec – Chomutov 10:3
    Havířov – Chomutov 7:0
     
    BK MLADÁ BOLESLAV

    Svěřenci Petra Hakena s Martinem Škaloudem a Ladislavem Kolnerem vyrazí po třech domácích výhrách mimo svůj stadion, kde v předchozích třech duelech padli. Druhý nejtrestanějším tým extraligy juniorů čeká na venkovní výhru už více než měsíc. Hráči z města automobilů okupují bronzový stupínek kromě průběžného pořadí taktéž v úspěšnosti ubráněných oslabení i v počtu střel propuštěných na vlastní branku. Kromě toho mají v kádru čtvrtého nejproduktivnějšího obránce soutěže.

    POHLED DO STATISTIK BRUSLAŘŮ:

    Body: 32.
    Skóre: 51:31.
    Bilance: 9-2-1-2.
    Využití přesilovek: 21,43 %.
    Oslabení: 88,71 %.
    Trestné minuty: 228.
    Góly v oslabení: 1.
    Brankáři: Marek Stuchlík – 12 startů/92,20 %, Roman Krinwald – 2/94,87 %.
    Nejproduktivnější hráč: Jan Závora 18 (7+11).
    Nejlepší střelec: Michal Simon 8 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Dominik Brouček 12 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Dominik Vacík 13 (3+10).
    Nejlepší +/-: Tomáš Moravec +12 (+14, -2).
    Nejtrestanější hráč: Tomáš Moravec 33 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ MLADÉ BOLESLAVI:

    Třinec – Mladá Boleslav 5:2
    Havířov – Mladá Boleslav 3:2sn
    Mladá Boleslav – Mountfield 8:4
    Mladá Boleslav – Pardubice 3:2sn
    Mladá Boleslav – Salcburk 2:1
     
    Piráti vs. Bruslaři

    Tréninková hala chomutovské ROCKNET ARÉNY uvidí souboj týmů z opačných konců tabulky. Mladá Boleslav figuruje na třetím místě, i když už odehrála o zápas víc než konkurence, Chomutov najdeme rovněž na třetím místě, jenže je třeba počítat odspodu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 14. Cháb (F. Döring, Vyroubal), 40. Vyroubal (TS), 53. Vostiňák (Vyroubal) – 3. Závora (Hrouda, Půček), 11. Závora (Půček), 27. Simon (Moravec), 35. Vacík (Závora, Půček), 55. Závora (Půček, Křepelka), 58. Němec (Václavík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Mišovic, Cháb.
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Krinwald) – Moravec, Němec, Vacík, Křepelka, Hrouda, Rajgl, Vochvest – Simon, Závora, Polák, Půček, Dlask, Vlasák, Václavík, Hašlar, Šíma, Plíšek.

    Rozhodčí: Petružálek – Coubal, Kokrment
    bahis siteleri