Omsk – Ufa 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
SKA Petrohrad
Pátek 29.10.2021, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký páteční večer! Se začátkem víkendu tu máme velmi pikantní duel dvou vysoce postavených celků z KHL. Očekává se atraktivní podívaná a my vás skrze ni rádi provedeme!
     


    Dynamo Moskva

    Dynamo aspiruje na příčky nejvyšší, důkazem budiž umístění tohoto celku ve své konferenci. Dynamo se nachází na třetí příčce a dnes se bude chtít dotáhnout na svého soupeře, na kterého momentálně ztrácí pět bodů.

    V posledních zápasech Moskva může přeci jen spokojená, byť ne vždy si poradila tak hladce, jak by třeba dle papírových předpokadů mohla.V poslední utkání si připsala výhru proti Jaroslavli, ve čtvrtek ji čekal odpočinek a v pátek už budou její hokejisté připraveni k tomuto šlágru.

    Kanadské bodování týmu je poměrně vyrovnané, rozprostřené mezi všechny účastníky. Jednu velmi světlou výjimku tu však najdeme. Řeč je o Vadimu Šipačovovi. Ostřílený ruský kanonýr, reprezentant, nastřádal již třicet šest bodů (13+23).

    V obraně se pak nejvíce daří dalšímu ruskému reprezentantovi. Vjačeslav Vojinov z pozice obránce má na kontě úctyhodných dvacet bodů.
     


    SKA Petrohrad

    A pojďme se podívat také na druhého dnešního soupeře. Pokud je řeč o Petrohradu, většinou se o něm mluví jako o favoritovi. Nikoli však v dnešním utkání, sázkové kanceláře vypsaly velmi shodné kurzy, což naznačuje vyrovnaný duel.

    SKA je v tabulce Západní konference první. A není divu. V posledních osmi zápasech vždy bodoval, byť dvakrát pouze jednobodově. Za zmínku může stát například výsledek proti Kunlunu. Čínského draka Petrohrad setnul poměrem 7:0.

    Oproti Dynamu SKA nemá žádného výrazného střelce, co se individuálního bodování týče. Nejlépe na tom je Andrej Kuzmenko se čtyřiadvaceti body na kontě.

    V brance pak stabilně chytá mladý Askarov s úspěšností těsně nad 90 %. Více prostoru však dostává o něco zkušenější Lars Johansson, který nastoupil již do patnácti duelů.
     
    Úvodní sestavy:

    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – A. Mironov, Vojnov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – A. Nazarevič, Petunin, Šipačov – Galijev, Raševskij, O'Dell – Wedin, Igumnov, Fisenko – Trinějev, Muranov, V. Jefremov – V. Michajlov.

    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Fantenberg, M. Lehtonen, M. Robinson, Falkovskij, Pylenkov, Koromyslov – Smirnov, Švec-Rogovoj, Kemppainen – Kuzmenko, Cicjura, Ivan Morozov – N. Gusev, Ketov, Danila Moisejev – Chusnutdinov, E. Galimov, M. Vorobjov – K. Marčenko.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Černyšov, Šalagin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup do utkání jako hrom! Neskutečně to udělal ANDREJ KUZMENKO. Hostující útočník vybojoval kotouč u rohu, pak agilně přebruslil protihráče, dostal se před brankáře a odtud zamířil přesně. Bez asistence.
    00:17 Andrej KUZMENKO - 0:1
     
    00:52
    SKA je opět v útočném pásmu. Nyní se jeden z hostujících obránců snažil o střelu od modré. Blok clonících hráčů ale kotouč v cestě zastavil a nepropustil jej až na brankáře.
     
    01:40
    Petrohrad se dlouho drží v pásmu a nyní kombinoval. Ke střele se dostal Michail Vorobjov, jehož pokus ale Jerjomenko viděl a neměl s ním výrazné problémy, jen jej vyrážečkou vytěsnil mimo.
     
    02:36
    A hrát se bude opět v obranném pásmu domácích. Jeden z jejich útočníků totiž nepřebruslil soupeřova obránce. Jerjomenko se tedy připravuje na další vhazování po jeho pravé ruce.
     
    03:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že domácí trenéři a vůbec celá střídačka nejsou vůbec potěšeni. ARŤOM ŠVEC-ROGOJOV se dostal k odraženému kotouči, zkušeně se s ním otočil a s rozvahou zamířil. Jerjomenkovy reflexy nestačily na zachycení tohoto projektilu. Bez asistence.
    03:09 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 0:2
     
    04:33
    A snad poprvé v utkání se domácí také natlačili do pásma, jenže nic s kotoučem nevymysleli a už se opět stahují do obrany. Měl to být těsný duel, zatím ale vše nasvědčuje, že to bude přesně naopak.
     
    05:24
    Joonas Kemppainen vystihl soupeřovu rozehrávku a Petrohrad je opět v pásmu. Zatím se propracovává ke střele.
     
    06:08
    Ivan Muranov se hnal za kotoučem do útočné pásma, nakonec mu ale pár kroků scházelo, a tak se nakonec i on bude muset opět vracet. K puku totiž měli blíže obránci hostí.
     
    06:55
    Stanislav Galijev poprvé v utkání prověřil Johanssona! Hostující brankář musel pohlídt střelu z pravého křídla. Ta šla pravděpodobně mimo, švédský brankář ji ale vyrážečkou pro jistotu vytěsnil do rohu ledové plochy.
     
    07:17
    Mat Robinson se v rámci defenzivní činnosti srazil se svým brankářem, respektive na něj byl protihráčem natlačen. Jeho maskovaný spoluhráč pak leží chvíli otřesený na ledě, ale bude v pořádku.
     
    07:47
    Arťom Volkov ukořistil kotouč při souboji ve středním pásmu. Zatím se mu ale žádný z jeho spoluhráčů nenabídl, a tak se v klidu vrací do pásma obranného, odkud začíná další moskevská akce.
     
    08:30
    Vjačeslav Vojnov stál na modré čáře, kam dostal přihrávku. Ta ho ale vyhnala za modrou čárou, a tak se budou muset moskevští hokejisté snažit znovu dostat do pásma.
     
    08:45
    A to se jim podařilo. Dmitrij Raševskij dostal přihrávku a hned se vydal do útoku. Následně ho ale obránce nepustil k plnohodnotnému zakončení. Přesto musel Johansson dávat pozor. Nakonec si však v klidu poradil a klouzající puk přikryl pod rukavicí.
     
    09:36
    Mat Robinson to z pozice obránce udělal skvěle! Získal kotouč zhruba na vrcholku kruhu, sjel blíže k brance a odtud pak zamířil na vzdálenější tyč. Nechybělo mnoho a málem ji trefil. Puk nakonec prosvištěl jen pár centimetrů mimo.
     
    10:33
    Stanislav Galijev se vydal se svým spoluhráčem do rychlého brejku dva na dva. Zkoušel na najíždějícího kolegu adresovat přihrávku, která ale skončila jen u vracejícího se beka. Ten ji srazil směrem na brankáře. Johansson tak musel zareagovat vyrážečkou. A to úspěšně.
     
    11:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ale nyní už bylo přečíslení z pohledu domácích o něco lepší a Moskva je zpátky ve hře. Wedin poslal behkendovou přihrávku před branku, kde stál pohotový DMITRIJ RAŠEVSKIJ, který doklepl puk až za brankovou čáru. Asistence: Anton Wedin.
    11:17 Dmitrij RAŠEVSKIJ - 1:2
     
    11:49
    A na tribunách ožívají domácí fanoušci, kterým vlila přesná trefa jejich hráčů krev do žil. Jejich hokejisté jsou zpátky ve hře a hned budeme sledovat o něco napínavější utkání.
     
    12:49
    Vladislav Michajlov projížděl před Johanssonem zcela nikým nehlídán, čehož dobře využil. Jemně vložil do nahození od modré čáry hůl a lehce změnil trajektorii kotouče. Puk pak směřoval do horního růžku, jenže Johansson nastavil lapačku, jak bylo potřeba, a puk v ní bezpečně drží.
     
    13:28
    Andrej Kuzmenko zakončoval hostující přečíslení tři na dva. Kuzmenko dostal přihrávku přes celou šířku pásma, jenže nebyla úplně přesná, a tak neměl optimální palebnou pozici. Jeho pokus nakonec končí docela výrazně nad horní tyčkou, Jeremenko se natahoval zbytečně.
     
    14:28
    Arťom Volkov dobře vycítil dobrou situaci ke střele. Když byl chvíli na modré útočné čáře nikým nehlídán, povyjel zhruba na vrcholek kruhu, kde si klepl o kotouč. Dostal ho a z první vypálil. Jeho pokus ale končí jen na betonu, od kterého se odráží zpět do hry.
     
    15:10
    Domácí fanoušci se opravdu po první vstřelené brance Dynama probudili a nyní ženou svůj tým za vyrovnání. Při sebemenším náznaku situaci na srovnání stavu jsou ve varu.
     
    16:32
    Dmitrij Raševskij si sjel pro odražený kotouč před brankoviště, kde nakonec dostal poměrně dost prostoru. Avšak nevyužil ho, jak by bylo potřeba. Kotouč se dost možná otřel o pravou tyčku z brankářova pohledu po Raševskijského pokusu.
     
    17:26
    Hra je po delší pauze bez přerušení pozastavena. Kotouč totiž vyskočil ze středního pásma mimo hrací plochu. A to od domácích hráčů, vhazovat se tak bude v moskevském obranném pásmu.
     
    18:50
    Nikita Gusev zakončoval nyní velmi nebezpečnou šanci v podobě rychlého brejku! Gusev plácl do kotouče z bekhendové strany hole směrem do odkryté části klece. Nicméně Jeremenko se skvěle přemístil a pravděpodobně svou hokejkou dostal kotouč mimo nebezpečí. Parádní zákrok!
     
    19:57
    V poslední minutě se již nic nestalo, první dějství se poměrně v poklidu dohrálo v útočném pásmu domácích. S posledními sekundami to zkoušel Bogdan Trinějev, jenže jeho pokus se podařilo hostující defenzivě zblokovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hosté zaznamenali naprosto skvělý vstup do utkání, když po pár minutách vedli o dvě branky. Dynamovci se pak také trefili a od té doby přebrali iniciativu a byli lepší, ale nakonec se musejí po dvaceti minutách spokojit pouze s jednou trefou. Uvidíme, jak bude tento zajímavý duel pokračovat.

    Další perioda začne přibližně v 19:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vadim Šipačov – 2 min., podrážení).
     
    20:55
    Kirill Marčenko se dostal do poměrně dobré pozice po hostující přesilovkové kombinaci. Marčenkův pokus směřoval mezi betony, ty však Jerjomenko včas secvakl a nepropustil kotouč za svá záda, dokonce si pak poradil také s dorážkou.
     
    21:37
    Petrohradu se zatím přesilovka do této doby vůbec nedaří. Až na zmíněnou šanci se zatím hosté nedostali do pásma ani k žádnému jinému ohrožení svatyně.
     
    22:12
    Z přesilovky zbývá odehrát zhruba patnáct sekund. Mezitím ale domácí celek kotouč vyhazuje a vypadá to, že oslabení uhraje bez inkasovaného gólu.
     
    22:56
    Domácí jsou v plném počtu. S koncem přesilové hry jsme viděli zákrok na Petunina, který se po něm ocitl na ledové ploše. Rozhodčí ho však jako neregulérní nevyhodnotili, hraje se dále bez přerušení.
     
    23:17
    Dmitrij Raševskij nabruslil do útočného pásma a nic moc nevymýšlel, jen v rychlosti nahodil kotouč na brankáře. Ten ho však na první dobrou zachytil a už se připravuje na vhazování po jeho levici.
     
    24:02
    Anton Wedin se zničehonic ocitl v poměrně dobré šanci! Dostal přihrávku přesně mezi oba kruhy. Odtud pak zkoušel štěstí z prvního dotyku, jenže jeho dělovka končí výrazně mimo.
     
    25:17
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Arťom Švec-Rogovoj – 2 min., vražení na mantinel).
     
    25:50
    Dynamo Moskva se zatím neusadilo v útočném pásmu a nevypracovalo si žádnou přesilovkovou šanci. Domácí ale mají, co se statistik týče, poměrně dobrou přesilovku. Tak uvidíme, zda tyto statistiky naplní.
     
    26:32
    Nyní jsme viděli poměrně dobrou kombinaci. Po přihrávce přes celou šíři útočného pásma šla střela do horních pater branky, respektive nad Johansson zasahovat nemusel, puk totiž končí několik centimetrů nad horní tyčkou.
     
    27:18
    Ivan Muranov mohl být hrdinou a vyrovnat stav utkání! Šance nepřišla ani tak díky přesilové hře, spíše v důsledku nedůslednosti hostujících obránců. Ti nechali zblízka pálil právě Muranova, který ale zamířil jen doprostřed branky, kde zaklekl Johansson a kotouč bez větších problémů lapil.
     
    28:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Opět je to o dvě přesné trefy pro SKA! ANDREJ KUZMENKO vystihl soupeřovu rozehrávku na obranné modré čáře, vydal se do samostatného nájezdu, byl tísněn dvěma obránci, ale přesto stihl zakončit přesně do horního růžku. Následně v pádu narazil do tyčky a vychýlil branku, bude ale v pořádku, po svých odjíždí na střídačku a raduje se. Bez asistence.
    28:37 Andrej KUZMENKO - 1:3
     
    29:15
    Vadim Šipačov, zkušený ruský reprezentant, nebyl vůbec daleko od bleskové odpovědi! Šipačov střílel na vzdálenější růžek, kotouč se ale zastavil snad až o spojnici, od níž se vrací zpět do hry! Štěstí teď stálo při Petrohradu.
     
    30:03
    A vzápětí letí na hostující svatyni další střela. Tentokrát z hole Arťoma Volkova, který vypáliil z velké dálky. Johansson si však poradil, měl poměrně dobrý výhled, a tak pro něj nebyl problém zasáhnout.
     
    31:24
    Petrohradská svatyně je nyní pod palbou, domácí hráči velmi dobře kombinují a disponují dobrými šancemi. Nikita Novikov dostal pas na vrcholek kruhu, odkud zkusil své štěstí. Jeho pokus ale neprošel, jak by bylo třeba, nakonec s ním neměl Johansson takové potíže.
     
    32:23
    Po delší době tu mamé také střelu na opačné střele. Jevgenij Ketov nabral rychlost a řítil se na brankáře z pravého křídla. Neudělal to vůbec špatně, nakonec však z bekhendu zamířil jen do prostorů, kde stál připravený gólman Jerjomenko.
     
    33:44
    Hra se v posledních okamžicích poněkud zklidnila, kotouč na holi nicméně mají domácí hokejisté, kteří se snaží přejít přes střední pásmo, což se jim nicméně zatím nedaří.
     
    34:22
    Petrohrad se třetí brankou jakoby se zatáhl a nehnal se příliš do útoku. Hned čtyři hráči teď brání modrou čáru, Dynamo tedy nečeká nic lehkého, co se přechodu týče. Do teď se jinak hrál poměrně atraktivní ofenzivní hokej.
     
    35:37
    Obrázek hry se zatím nemění, na kotouči stále domácí, byť bez útočného pásma.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Emil Galimov – 2 min., podrážení).
     
    36:15
    Stanislav Galijev pálil z dobré pozice, když se k němu snesla přihrávka na pravý kruh. Jeho střela šla do horního růžku, ale brankář Johansson povstal a puk ramenem vyráží mimo nebezpečí. Nicméně Dynamo je stále v pásmu a kombinuje.
     
    36:56
    A nyní už po Wedinově střele drží Lars Johansson kotouč bezpečně v náručí. Bude se tedy vhazovat po jeho pravé ruce. Hned poté, co oba týmy vystřídají.
     
    37:03
    Z přesilovky domácích zbývá něco málo přes půl minuty. Zatím domácí dobře kombinují a vypadají velmi nebezpečně. Ozývají se také fanoušci, kteří si žádají gól.
     
    38:21
    Máme po přesilové hře domácího celku, nakonec se v ní branky nedočkal. Nyní je pro změnu nastěhován v útoku Petrohrad, střelu mimo si připsal Arťom Švec-Rogovoj.
     
    39:55
    S koncem prostředního dějství se toho již moc nestalo, domácí v poklidu dohráli třetinu s kotoučem na svých holích a ve svém pásmu. Do poslední dvacetiminutovky tak hosté půjdou s dvoubrankovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostředním dějství jsme viděli pouze jednu branku, o kterou se postaral skvělou trefou do růžku Kuzmenko. Jeho pokus vrátil SKA dvoubrankové vedení. Petrohrad vypadá neprostupně, Dynamo to bude mít bezpochyby těžké. Nicméně závěr dnešního utkání může být velmi zajímavý.

    Další třetina začne zhruba ve 20:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Petrohrad vybojoval kotouč po úvodním vhazování a snažil se rychle přejet modrou čáru. Ovšem neúspěšně, přihrávku dopředu skončila jen těsně v ofsajdovém postavení, které vrací hru do středního pásma.
     
    41:41
    Ani jeden z týmů se zatím neusadil v útočném pásmu, neviděli jsme ani žádnou nebezpečnou střelu.
     
    42:45
    Byl to pravděpodobně Eric O'Dell, kdo nyní inkasoval tvrdý hit hned od dvou protihráčů. Domácí hráč ale bude v pořádku, sám se vrací na střídačku.
     
    43:28
    A konečně také nebezpečná střela na branku! Alexandr Petunin dostal přihrávku do jízdy, nerozpakoval se a mířil k bližší tyčce. Tam už ale stál připravený Johansson, který se natáhl a kotouč s vypětím všech sil dostal mimo prostor tří tyčí.
     
    44:32
    Na opačné straně vzápětí přichází také dobrá střela! Emil Galimov pálil zblízka, zamíchal s kotoučem, načež jej zkoušel zvednout nad lapačku, nakonec však neúspěšně. O pár centimetrů minul branku.
     
    45:03
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Emil Galimov – 2 min., sekání).
     
    45:50
    Moskevští se zatím udrželi v pásmu pouze na startu početní převahy, střelu si však nepřipsali. Pak se Petrohrad osvobozuje a nyní už stojí nastoupen na modré čáře.
     
    46:59
    Přesilovky nejsou zatím silnou stránkou ani jednoho z týmů. Galimov je zpět na ledové ploše a na trestné se tedy moc nezpotil. Jeho kolegové neměli při defenzivní činnosti příliš práce.
     
    47:37
    A nyní už se hra přesouvá do obranného pásma domácího celku, a to po zakázaném uvolnění, které bylo původně zamýšleno jako rychlá přihrávka. Končí však jen za brankou soupeře.
     
    47:47
    Mikko Lehtonen si sjel z pozice obránce hlouběji do útočného pásma, kam mu spoluhráči hned adresovali přihrávku. Lehtonen pak pálí z prvního dotyku, nicméně jeho dělovka, letící pár centimetrů nad ledem, končí jen mimo levou tyč z brankářova pohledu.
     
    48:50
    A opět zakázané uvolnění, které vrací hru do obranného pásma Dynama. Zatím je tedy na závěrečný tlak dostatek času, nicméně od domácích by to chtělo v útočném snažení přeci jen trošičku přidat.
     
    48:58
    A téměř ihned po vhazování se kotouč dostává na modrou čáru, odkud se zase vrací téměř bez prodlevy na branku. Zde ho sbírá pozorný Alexandr Jerjomenko do své rukavice.
     
    49:50
    Ivan Muranov dostal kotouč od spoluhráče, přičemž neměl sice dostatek prostoru, ale situaci vyřešil poměrně dobře. Z nekomfortní pozice zamířil k tyči. Johansson se musel natahovat, ale kotouč nakonec dokázal zastavit.
     
    50:16
    Joonas Kemppainen při vhazování zasáhl Michaila Fisenka do obličeje. Nakonec šlo o krvavé zranění, které tak hostujícímu hráči přisuzuje trest na pět minut. Že by šance pro Dynamo?
     
    50:48
    Vjačeslav Vojnov sjel ze středního pásma do útoku. Směřoval na něj rovnou kotouč, tak jej Vojnov napálil směrem na branku. Lars Johansson puk celou dobu viděl, a proto mu nedělalo problém lapit ho do lapačky.
     
    51:10
    Vadim Šipačov stojí na pravém kruhu z brankářova pohledu. Tam také dostal pas od modré čáry. Šipačovův pokus pak nebyl vůbec špatný, musel hostující fanoušky vylekat, nicméně puk nakonec těsně přeletěl bližší horní růžek.
     
    52:23
    Daniil Pylenkov skvěle v defenzivě! Dynamo se stále drží v pásmu a snaží se zužitkovat pětiminutovou přesilovku, zatím neúspěšně. A to právě i díky Pylenkovovi, který lehl do střely a vyrazil ji mimo nebezpečí.
     
    52:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci se radují, přesilovka navíc pokračuje. Raševskij poslal přihrávku na ANDREJE SERGEJEVA. Ten vypálil z první a trefil naprosto přesně! Johansson na kotouč zřejmě celou dobu viděl, ale s takto trefenou pumelicí mohl něco dělat jen těžko. Asistence: Dmitrij Raševskij, Andrej Mironov.
    52:57 Andrej SERGEJEV - 2:3
     
    54:50
    Vadim Šipačov si sjížděl nenápadně k pravé tyčce z brankářova pohledu. Poté, co si sebral puk, pak hned vypálil. Opět ale jen těsně vedle, zatím tedy oba Šipačovovy pokusy letěly mimo pravou tyč.
     
    55:45
    Je po přesilové hře, Kemppainen sledoval, jak jeho spoluhráči obdrželi korigující branku na 2:3. Zdá se, že tlak Dynama je tu, uvidíme, zda to domácí dotáhnou až do vyrovnání.
     
    56:17
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Michail Fisenko – 2 min., hákování).
     
    57:13
    Petrohrad se snažil usadit v útočném pásmu, domácí obrana měla co dělat, nakonec však soupeře do pásma nepustila.
     
    57:50
    Vladislav Jefremov se vrhnul agilně k dorážce! A na domácích tribunách to jen zahučelo, domácí hráč nebyl daleko od srovnání. Jefremov ale trefil jen část branky, kde se zrovna pohyboval Johansson. Ten puk dokázal udržet před brankovou čárou a to i v následné nepřehledné situaci.
     
    58:25
    Daniil Pylenkov s koncem přesilové hry jeho týmu vypálil z vrcholku kruhu, ale vůbec ne špatně! Na jeho pokus Jerjomenko nedosáhl a měl štěstí, kotouč totiž nakonec letěl mimo horní růžek. A na opačnou stranu hned míří domácí.
     
    59:41
    Vadim Šipačov nahodil kotouč od modré čáry a hned sjížděl do nepřehledné situace. Tu ale stihl Johansson vyřešit dříve, než došlo k němčemu nebezpečnému. Udržel puk pod lapačkou a bude se tedy vhazovat. Mezitím to domácí zkoušejí s odkrytými zády bez brankáře.
     
    59:55
    A vypadá to, že už se nic nestane. Hostující celek se chopil kotouče a vyhazuje ho do středního pásma. Dynamo nemá dostatečný čas pro vyrovnání, dnes se tedy bude muset obejít bez bodového zisku.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2498 diváků.
     
    Hotovo, dobojováno! Dá se říct, že klíčovou částí zápasu byly hned úvodní minuty. V nich se SKA dostal do dvoubrankového vedení. Moskevské Dynamo korigovalo na jednobrankový rozdíl, nicméně ke srovnání se po celou dobu utkání nedostalo. Hrdinou dnešního zápasu je Andrej Kuzmenko, jenž zapsal do statistik hned dva přesné zásahy. V brance pak podal parádní výkon také Lars Johansson. Z dnešního utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost!
     
    Střely na bránu 24:18
    Vhazování 33:27
    Hity 13:8
    Čas v útoku 10:55 – 7:45
    Vyloučení 2:3, navíc Kemppainen (PET) 5 minut a do konce
    Využití 1:0

    Do zápasu nezasáhli čeští ani slovenští hokejisté. (21:21:32)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Raševskij (Wedin), 53. Andrej Sergejev (Raševskij, A. Mironov) – 1. Kuzmenko, 4. Švec-Rogovoj, 29. Kuzmenko


    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – A. Mironov, Vojnov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – Petunin, Šipačov, Galijev – Raševskij, O'Dell, Wedin – Igumnov, Fisenko, Trinějev – Muranov, V. Jefremov, V. Michajlov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Fantenberg, M. Lehtonen, M. Robinson, Falkovskij, Pylenkov, Smirnov – K. Marčenko, Švec-Rogovoj, Kemppainen – Kuzmenko, Cicjura, Ivan Morozov – N. Gusev, Ketov, Danila Moisejev – Chusnutdinov, E. Galimov, M. Vorobjov.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Černyšov, Šalagin

    Diváci: 2498
    bahis siteleri