Tampa – Arizona 5:1 (kon.) | Carolina – Boston 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 0:4 (kon.)
St. Louis – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 1:2 (kon.) | Seattle – Minnesota 4:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.) | San Jose – Montreal 0:4 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Minnesota Wild
Pátek 29.10.2021, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Mark GIORDANO - 4:1
     
    59:52
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    A tak je tu ještě jedna branka do opuštěné klece Minnesoty, když domácí kapitán MARK GIORDANO o mantinel vyhazoval puk z obranného pásma Krakena a kotouč si to zamířil přesně do brány Wild. Asistence: Riley Sheahan.
    59:00 Brandon TANEV - 3:1
     
    59:00
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Přesně minutu před koncem utkání se do opuštěné klece trefuje nejlepší střelec domácího týmu BRANDON TANEV, který tak toto brankou stvrzuje další vítězství Krakena. Asistence: Yanni Gourde.
    27:33 Haydn FLEURY - 2:1
     
    27:33
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Druhá třetina zatím jednoznačně patří domácímu týmu, a ten se nyní i dostává i do vedení! HAYDN FLEURY je hodně při chuti, když obdržel přihrávku na modrou, kde naznačil střelu, obešel ležícího hráče Minnesoty jeho střelu do bližší šibenice ještě Talbot vyrazil za svou klec, ale obránce Seattlu si zde kotouč znova sebral a poté jej zasunul zpoza hostující klece do opuštěné části brány. Asistence: Ryan Donato
    13:23 Haydn FLEURY - 1:1
     
    13:23
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Domácím hokejistům se z čista jasna daří vyrovnat stav zápasu, když Schwartz zpoza hostující klece přihrával před bránu, ale jeho nepřesný pas se nakonec od levého mantinelu odrazil na modrou k HAYDENOVI FLEURYMU, jehož následná střela prošla do brány Minnesoty. Asistence: Jaden Schwartz, Joonas Donskoi.
    06:27 Ryan HARTMAN - 0:1
     
    06:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Aktivita hostů přináší první branku v utkání, když Wild dostali puk za bránu Seattlu, odkud Kaprizov poslal kotouč mezi kruhy na zcela volného RYANA HARTMANA, jehož okamžitá střela už prošla za záda Grubauera. Asistence: Kirill Kaprizov, Marcus Foligno.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. H. Fleury (Schwartz, Donskoi), 28. H. Fleury (Donato), 59. B. Tanev (Gourde), 60. Giordano (Sheahan) – 7. Hartman (Kaprizov, M. Foligno)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, H. Fleury, Vince Dunn, Lauzon, A. Larsson – Schwartz, Gourde, Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Jordan Eberle – B. Tanev, McCann, Geekie – Donato, Sheahan, Bastian.
    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Dumba, J. Brodin, Merrill, J. Lizotte, Jordie Benn – Kaprizov, J. Eriksson Ek, K. Fiala – Greenway, Hartman, M. Foligno – Duhaime, N. Sturm, F. Gaudreau – Bjugstad, V. Rask, Dewar.

    Rozhodčí: Kozari, Schrader – Gawryletz, Mills

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri