Cádiz – Mallorca 1:1 (kon.) | Atlético – Real Betis 3:0 (kon.) | Getafe – Espanyol 2:1 (kon.)
Real Sociedad – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
konec
Cádiz CF
1:1 (0:1)
RCD Mallorca
Neděle 31.10.2021, 14:00 • Estadio Nuevo Mirandilla, Cádiz • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek nedělního dne a u dalšího přenosu zase někdy na počtenou. (16:02:16)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:16.
     
    Je dobojováno. V tomto utkání tedy nepoznáme vítěze, oba týmy si rozdělí po jednom bodu za remízu 1:1. Tohle utkání mělo všechno, nač si fotbalový gurmán mohl vzpomenout. Brankový účet zápasu otevřel v prvním poločase Iddrisu Baba. Na vyrovnání jsme si museli počkat až do nastaveného času ve druhé půli, kdy se z penalty trefil střídající Álvaro Negredo. Toto utkání přineslo celkem třicet faulů, osm žlutých karet a tři červené karty. Ovšem musíme podotknout, že ta první byla po zásahu VAR odvolána. Kdo sledoval tento zápas, tak se rozhodně nenudil.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tomás Alarcón se pokusil o nákop do hostujícího vápna, ale míč skončil až v rukavicích hostujícího brankáře, který s rozehrávkou spěchat rozhodně nebude.
     
    90+4
    Cádiz právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil ÁLVARO NEGREDO, který svou střelou doprostřed branky nedal brankáři hostů šanci zasáhnout. Dvě minuty před koncem utkání je vyrovnáno – 1:1.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Manolo Reina (RCD Mallorca).
     
    90+3
    Joan Sastre dobíhal pozdě pronikajícího Lozana, který si před hostujícího obránce dal tělo. Sastre ho následně poslal na trávník a rozhodčí neváhal. Tohle bude pokutový kop pro Cádiz.
     
    90+2
    Iñigo Ruiz de Galarreta si skvěle naběhnul na hranici pokutového území, kde se následně dostal do střeleckého pokusu. Bohužel tento hráč mířil pouze do prostoru, kde byl připraven brankář.
     
    90+1
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Lee Kang-in, přichází Rodrigo Battaglia.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Tomás Alarcón (Cádiz CF).
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání prodlouží utkání o celkem šest minut navíc.
     
    90
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto utkání. Za malý moment se dozvíme počet nastavených minut ve druhém poločase.
     
    89
    Hostující realizační tým chystá další střídání, které by mělo mířit do jejich obrany. Mallorca je blízko zisku tří bodů za cenné vítězství tady v Cádizu.
     
    88
    Domácí Cádiz má k dispozici obrovskou příležitost na vyrovnání. Tento zápas bude dohrávat v početní výhodě. Mallorca bude muset své vedení ubránit.
     
    87
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Aleksandar Sedlar (RCD Mallorca).
     
    86
    Tomás Alarcón si skvěle naběhnul na útočnou polovinu. Bohužel pro jeho tým to bylo do ofsajdové pasti, kterou hostující obrana nastražila opravdu parádně.
     
    85
    Alberto Perea se po rohovém kopu dostal k odraženému míči na hranici pokutového území. Jeho následnou střelu dokázal zablokovat pozorný obránce. Jeremías Ledesma si posléze došel pro míč.
     
    84
    Santiago Arzamendia se neprodral přes dva hráče, ale nakonec vybojoval pro svůj tým výhodu rohového kopu. Uvidíme, co z něj tento klub dokáže vytěžit.
     
    83
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Pablo Maffeo, přichází Joan Sastre.
     
    83
    Hostující trenér dával najevo svou nespokojenost. Toho si všimnul rozhodčího tohoto utkání, který neváhal vytasit červenou kartu. Trenér Mallorcy bude muset opustit své vymezené území.
     
    82
    Utkání bylo opět přerušeno, tentokrát kvůli Lee Kang-inovi, kterého zřejmě chytnuly křeče v lýtku. Tohle vypadá na brzké střídání tohoto korejského šikuly.
     
    81
    Čas na vyrovnání se Cádizu pomalu krátí. Domácí tým by měl pomalu vsázet na útok. Mallorca by mohla využít případného zaváhání v domácí obraně.
     
    80
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Isaac Carcelén, přichází Milutin Osmajić.
     
    79
    Na hrací ploše se opět začíná nebezpečně přiostřovat. Rozhodčí však zůstává klidným a všechno řeší s chladnou hlavou. V tuto chvíli žádnou kartu prozatím nevytáhnul.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Juan Cala (Cádiz CF).
     
    76
    Tomás Alarcón kroutil míč z pravé strany přímo do hostující branky. Manolo Reina musel zasahovat až na brankové čáře, kdy míč vyboxoval do bezpečí.
     
    75
    Patnáct minut do konce základní hrací doby tohoto utkání. Cádiz i nadále prohrává s Mallorcou o jeden gól. Musíme taky podotknout, že střídání se domácímu týmu moc nepovedla.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Iddrisu Baba (RCD Mallorca).
     
    73
    Isaac Carcelén má z pekla štěstí, jelikož rozhodčí odvolal jeho červenou kartu po konzultaci s VAR. Před jeho zákrokem byl ještě faulován jeden z jeho spoluhráčů, který mu dalo by se říct zachránil zápas.
     
    71
    Tak nakonec je jeho zranění, tak vážně, že ho do dnešního utkání už nepustí. Domácí trenér tedy musel využít jedno střídání kvůli zraněného hráče.
     
    70
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Iván Chapela, přichází Santiago Arzamendia.
     
    70
    Utkání bylo na malou chvíli přerušeno kvůli Ivánu Chapelovi, který se po souboji ocitnul na trávníku. Uvidíme, zda tento hráč bude potřebovat lékařské ošetření.
     
    69
    Pokud na jedné straně je výborný Lee Kang-in, tak na té druhé je to Anthony Lozano, který je každý domácí útok nebezpečný pro obranou svého soupeře.
     
    68
    Další nepovedená rozehrávka, tentokrát na druhé straně. Hostující tým nedokázal využit výhodu a míč poslal pouze do rukavic připraveného brankáře.
     
    67
    Lee Kang-in dnes hraje opravdu výborný zápas, ale zatím se do statistik utkání nezapsal. Před malou chvílí aspoň vybojoval standardní situaci pro svůj tým.
     
    66
    Jenže rozehrávku tohoto rohového kopu nebyla přesná. Míč skončil na zadní tyči, kde byl připraven pouze domácí obránce, který míč odehrál do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    65
    Právě Iñigo Ruiz de Galarreta se do utkání zapojil opravdu skvěle a dokázal ihned v úvodu svého představení vybojovat pro svůj tým výhodu rohového kopu.
     
    64
    Máme za sebou rošády v obou sestavách. Uvidíme, jak tyto nové tváří se zapojí do dnešního utkání, které stále vypadá dobře pro hostující tým, který v Cádizu vede.
     
    63
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Antonio Sánchez.
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Salva Sevilla, přichází Iñigo Ruiz de Galarreta.
     
    62
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Tomás Alarcón.
     
    61
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Rubén Sobrino, přichází Álvaro Negredo.
     
    60
    Anthony Lozano využil zaváhání hostujícího brankáře a dostal míč do branky. Bohužel pro Cádiz nebude tato branka platit. Manolo Reina měl míč plně pod kontrolou, takže vypíchnutí Lozana bylo proti pravidlům.
     
    59
    Na míči v tuto chvíli byli hostující hráči, kteří se už nemusí vůbec hnát za výsledkem. Ano, je sice brzo, ale pro hostující tým to možná stačí. Uvidíme, zda to Cádiz dokáže potrestat.
     
    58
    Domácí tým se snaží něco vymyslet na útočné polovině, ale všechny jejich nápady bývají často čitelné a pro hostující obranu to je potom jednoduchá práce. Mallorca i nadále drží vedení v zápase.
     
    57
    Salva Sevilla se po rozehrání rohového kopu dostal do zakončení, ale to nebylo z jeho strany vůbec přesné. Jeremías Ledesma bude odkopávat od své branky.
     
    56
    Parádní a hlavně rychlá akce hostujícího týmu. Salva Sevilla přihrál Ángelu Rodríguezovi, který svou střelou pod břevno donutil domácího brankáře k fantastickému zákroku.
     
    55
    Série autových vhazování domácího Cádizu nezaznamenala posun směrem k hostující brance. Mallorca skvěle odvrátila všechny možné míče, které by mohly ohrozit jejich branku.
     
    54
    Iván Chapela se skvěle vrátil na vlastní polovinu, aby tam čistě odebral míč soupeři a následně jim byl faulován. Tohle bude standardní situace pro domácí tým.
     
    53
    Anthony Lozano se snažil udělat si prostor, ale hostující obránce byl v souboji lepší a o míč ho dokázal obrat. Na tahu je opět tým z Mallorky, u míče je Sedlar.
     
    52
    Z přímého kopu domácího týmu byl jenom odmávaný ofsajd- Takže ani následující akce Cádizu nebyla úspěšná. Ani jeden brankář zatím ve druhém poločase nemá moc práce.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Sedlar (RCD Mallorca).
     
    51
    Z rohového kopu nic nebezpečného nebude, jelikož rozhodčí dnešního utkání odpískal útočný faul v pokutovém území. Akce Mallorcy tedy končí předčasně.
     
    50
    První větší šance pro hostující tým ve druhém poločasu. Lee Kang-in se prokličkoval do zakončení a vybojoval pro svůj tým výhodu rohového kopu.
     
    49
    Iddrisu Baba si skvěle pokryl míč před dotírajícím Albertem Pereou, který po jejich osobním souboji skončil na hrací ploše. Rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    48
    Mallorca pokračuje ve svém nevýrazném výkonu z konce prvního poločasu a i nadále nechává hrát svého soupeře, který se nebezpečně přibližuje k jejich brance.
     
    47
    Domácí tým začal druhý poločas velmi aktivně, ale nakonec z toho nic nebezpečného pro hostující branku nebude. To ani po získaném rohovém kopu.
     
    46
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fali, přichází Víctor Chust.
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Martin Valjent, přichází Aleksandar Sedlar.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:03.
     
    V prvním poločase se nastavovat nebude. Mallorca dokázala i přes tlak domácího týmu udržet své hubené vedení o jeden gól a zásluhou Iddrise Baby míří do šatny rozhodně spokojenější. Hosté z Mallorce tedy po prvním dějství vedou 1:0 nad domácím Cádizem, který byl v posledních minutách sice lepší, ale svou aktivitu nedokázal přetavit ve vyrovnávací branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto poločasu. Za malý moment se dozvíme počet nastavených minut od čtvrtého rozhodčího.
     
    44
    Blíží se závěr prvního poločasu tohoto utkání. Udrží Mallorca své vedení nebo se Cádiz vzchopí a ještě v posledních desítkách sekund udeří a vyrovná?
     
    43
    Salva Sevilla se opět postavil k exekuci tohoto přímého kopu, který ale skončil nakonec v zámezí. Domácí Jeremías Ledesma se protáhne odkopem od své branky.
     
    42
    Dani Rodríguez se stal obětí nedovoleného zákroku na útočné polovině svého týmu. Mallorca bude mít k dispozici standardní situaci. Uvidíme, co z ní vytěží.
     
    41
    Na tohle nemůže být domácí kapitán Álex Fernández pyšný. Jeho jednoduchá přihrávku na pár metrů skončila na kopačce soupeře. Cádiz se opět musí zatáhnout, aby odvrátil útok soupeře.
     
    40
    Hostující tým by rád uklidnil hru, proto se pokusí podržet míč na svých kopačkách a postupnou kombinací se dostat na útočnou polovinu, kde pěkných pár minut vůbec nebyli.
     
    39
    Domácí tým by rád odpískání jednoho ze dvou zákroku, které se udály před pokutovým územím soupeře. Nejprve byl faulován Lozano, potom i domácí kapitán. Rozhodčí ale v tomto případě nereagoval.
     
    38
    Jenže ani tento rohový kop nic zásadního pro hostující branku nepřinesl. Obrana Mallorcy si s míčem nedělala těžkou hlavu a raději ho odkopla daleko do bezpečí.
     
    37
    Manolo Reina skvěle vyběhnul proti Lozanovi, který opět prokázal, že je to výborný sprinter. Cádiz bude rozehrát svůj další rohový kop v tomto utkání.
     
    36
    Jens Jönsson si skvěle naběhnul na centrovaný míč z levé strany, ale bohužel jeho hlavičku poslal pouze do dobře postaveného obránce. Míč po odkopu skončil na polovině hřiště.
     
    35
    Do konce prvního poločasu nám zbývá něco málo přes deset minut i s nastavením a něco mi říká, že u jedné dosavadní branky by nemuselo zůstat. Cádiz začíná na útočné polovině velmi zlobit.
     
    34
    Mallorca začíná dělat ve své obraně chyby a nabízí Cádizu takové obrovské šance jako například teď. Alberto Perea se blýsknul skvělou inviduální akcí, která ovšem skončila jenom těsně vedle tyčky hostující branky.
     
    33
    Obrovská šance pro domácí tým! Právě Anthony Lozano opět utekl hostujícím obráncům, aby v pokutovém území ještě přihrál na volného Rubéna Sobrina, který s pomocí brankáře trefil břevno.
     
    32
    Na tahu je teď momentálně domácí tým, který se v zápase ještě moc neukázal. Nepočítáme ty ojedinělé inviduální akce Anthonyho Lozana. Mallorca je v defenzivní části opravdu bezchybná.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Dani Rodríguez (RCD Mallorca).
     
    29
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Tohle byl parádně zahraný rohový kop, který v pokutovém území domácího týmu vyrobil rozruch, který vyřešil až pohotový IDDRISU BABA, který střelou z voleje otevřel brankový účet tohoto utkání a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Bez asistence.
     
    29
    Amath Ndiaye si skvěle naběhnul na levé straně, kde se posléze dostal do pokutového území. Domácí brankář musel vyběhnout, aby zmenšil úhel. Mallorca bude mít další rohový kop.
     
    28
    Mallorca si bude muset dávat pozor na takové inviduální akce svého soupeře, které by mohly posléze celý zápas rozhodnout. Ovšem na tahu je teď hostující brankář.
     
    27
    Parádní práce od Anthony Lozana, který sice byl na stejné startovní čáře jako Martin Valjent. Jenže domácí útočník dokázal přesprintovat slovenského obránce a ještě zakončit těsně nad břevno hostující branky.
     
    26
    Domácí brankář nikde s rozehrávkou nespěchá a vlastně ani rozehrát nemůže. Jeho spoluhráčů stojí na místě a svému brankáři se vůbec nenabízí.
     
    25
    Rychlý protiútok hostujících hráčů skončil ještě před pokutovým územím. Jens Jönsson se skvěle vrátil a v celé situaci si ještě pomohl s domácím brankářem, který míč následně chytnul do rukavic.
     
    24
    Cádiz měl možnost rozehrát svůj rohový kop z pravé strany, ale míč z něj našel pouze hlavu hostujícího obránce, který míč odvrátil do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    23
    Zdá se, že by se Mallorca mohla nadechovat k většímu tlaku na domácí pokutové území. Hráči Cádizu to ale nechtějí připustit a rozehrávku svého soupeře napadají.
     
    22
    Parádně zahraný přímý kop od hostujícího veterána Salvy Sevilly, který z přímého kopu orazítkoval horní tyč domácí branky. Domácí brankář se po míči jenom marně natahoval.
     
    21
    Na hrací ploše se nám začíná přiostřovat a rozhodčí to nemůže řešit jinak, než tím, že tyto zákroky bude trestat skrze žluté karty. Mallorca si chystá volný přímý kop poblíž pokutového území.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Fali (Cádiz CF).
     
    19
    Před chvíli jsme byli svědky dalšího ofsajdového postavení, tentokrát byl v pasti nachytán domácí Alberto Perea. Domácí útočník se sice tomu diví, ale ofsajd to o pár metrů opravdu byl.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Amath Ndiaye (RCD Mallorca).
     
    18
    Signál z přímého kopu se moc nepovedl a i v tomto případě se dokázala Mallorca ubránit odkopem do bezpečí. Cádiz ale nemusí zoufat, protože na míč se na polovině hřiště dostal jeho hráč.
     
    17
    Po faulu veterána Sevilly na pronikajícího Anthonyho Lozana bude mít Cádiz k dispozici standardní situace, která by už mohla ohrozit hostující branku, kterou dnes hájí Manolo Reina.
     
    16
    Už to vypadalo na skvělý náběh domácího Anthony Lozana za hostující obranu, ale radost domácích fanoušků překazil praporek asistenta rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    15
    Máme za sebou úvodních patnáct minut tohoto utkání a my stále čekáme na aspoň zajímavou šanci nebo případný gól v utkání. Cádiz hraje s Mallorcou stále bez branek.
     
    14
    Anthony Lozano si skvěle naběhnul na zadní tyč, kde ale celá akce domácího týmu skončila nepřesnou střelou. Mallorca se i v tomto případě dokázala ubránit.
     
    13
    Další nedovolený zákrok na útočné polovině hostujícího týmu. Tentokrát se proti fotbalovým pravidlům provinil samotný Amath Ndiaye. Rozhodčí je dnes neúprosný a všechno píská.
     
    12
    Pablo Maffeo prokázal, že na obránce má skvělou techniku s míčem. Hostující bek obešel jednoho hráče a poté diagonálou oslovil spoluhráče na levé straně.
     
    11
    Martin Valjent adresoval nepřesnou přihrávku na svého spoluhráče, a tak celá útočná akce jeho týmu předčasně skončila. Na tahu je momentálně Cádiz, který ale spíše vyčkává.
     
    10
    Lee Kang-in si navedl míč na střelu, která se mu ovšem příliš nepovedla. Jeremías Ledesma se pouze podíval na míč, který proletěl vysoko nad jeho brankou.
     
    9
    Juan Cala se tomu sice diví, ale nedovolený zákrok to podle opakovaných záběrů byl. Mallorce má k dispozici standardní situaci na levé straně domácí poloviny.
     
    8
    Hráči Cádizu se nebezpečně stahují do svého pokutového území, soupeř toho využívá a blíží se na dostřel jejich branky. Domácí brankář musí být na pozoru.
     
    7
    Dnešní utkání, které celý nedělní program španělské ligy otvírá zatím postrádá výraznější tempu. Ani jeden tým se do útoku nežene a spíše vyčkává.
     
    6
    I hostující tým si vyzkouší jaké je to kombinovat bez napadání svého soupeře. Mallorca se postupnou kombinací dostává na polovinu soupeře.
     
    5
    Martin Valjent se skvěle vrátil a zamezil postupu jednoho z domácích útočníků. Slovenský obránce nic neriskoval a raději si v situaci pomohl přihrávkou na svého brankáře.
     
    4
    Domácí tým je v úvodních minutách více na míči, ale k ničemu to zatím nevede. Mallorce skvěle odráží jejich potencionální náznaky útoků.
     
    3
    Hostující tým se snažil překvapit svého soupeře dlouhým míčem za jejich obranu. Bohužel tato přihrávka nebyla přesná a míč z ní skončil až u domácího brankáře.
     
    2
    Hned v úvodních desítkách sekund jsme se dočkali nepříjemného zákroku, který měl na svědomí hostující Brian Oliván. Jeho faul bude zatím řešen jenom domluvou.
     
    1
    O úvodní výkop tohoto utkání se postarali hostující hráči, kteří dnešní utkání odehrají v červeno-černé kombinaci. Domácí Cádiz bude hrát ve své typické žluto-modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Cala, Fali, A. Espino – Chapela, Jönsson, Álex Fernández (C), Perea – Lozano, Sobrino.
    Náhradníci: Gil – Akapo, Alarcón, Alejo, Andone, Arzamendia, Bastida, Chust, Mauro López, Negredo, Osmajić, Salvi.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Maffeo, Valjent, Russo, Oliván – Sevilla, Baba, D. Rodríguez – Lee Kang-in, Ángel Rodríguez, Ndiaye.
    Náhradníci: Greif – Battaglia, Febas, Hoppe, Lago Junior, Mboula, Niño, Prats, de Galarreta, A. Sánchez, Sastre, Sedlar.

    Rozhodčí: Gómez – Mateu Lahoz, Fuertes.
     
    Vzájemné zápasy
    26. ledna 2019 | Cádiz – Mallorca 1:1
    7. září 2018 | Mallorca – Cádiz 1:0
    5. srpna 2018 | Cádiz – Mallorca 2:1
    29. ledna 2017 | Mallorca – Cádiz 0:0
    28. srpna 2016 | Cádiz – Mallorca 1:1
     
    RCD Mallorca
    Naopak hosté z Mallorce jsou na tom o poznání lépe. Hostům patří dvanácté místo se ziskem třinácti bodů. Tento tým je zajímavý především pro slovenské publikem, protože barvy Mallorcy hájí brankář Dominik Greif nebo obránce Martin Valjent. Hosté by rádi navázali na povedené výkony ze zápasů proti Seville nebo Valencii, kde dokázali získat po bodu za cenné remízy.

    Poslední zápasy
    27. října 2021 | Mallorca – Sevilla 1:1
    23. října 2021 | Valencia – Mallorca 2:2
    16. října 2021 | Real Sociedad – Mallorca 1:0
    2. října 2021 | Mallorca – Levante 1:0
    26. září 2021 | Mallorca – Osasuna 2:3
     
    Cádiz CF
    Domácí Cádiz rozhodně nemůže být spokojen se svým dosavadním výkonem v nejvyšší španělské lize, jelikož je momentálně v zóně sestupu. Domácímu týmu patří osmnácté místo se ziskem pouhých osmi bodů za jedno vítězství a pět remíz. Navíc ta jediná výhra přišla už v pátem kole. Od té doby se střídají remízy s prohrama.

    Poslední zápasy
    26. října 2021 | Villarreal – Cádiz 3:3
    23. října 2021 | Cádiz – Alavés 0:2
    18. října 2021 | Espanyol – Cádiz 2:0
    2. října 2021 | Cádiz – Valencia 0:0
    26. září 2021 | Vallecano – Cádiz 3:1
     
    Hezké nedělní odpoledne, španělská La Liga nezastavuje a i tento víkend má na programu své zápasy. My se v tomto on-line textovém přenose zaměříme na zápas dvanáctého kola mezi Cádizem a Mallorcou. Tímto utkáním vás provede Radim Polák, který přeje příjemnou zábavu u jeho sledování.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Radim Polák

    Branky: 90+4. Negredo (pen.) – 29. Baba

    Karty:   20. Fali (CAD), 77. Cala (CAD), 90+1. Alarcón (CAD) – 18. Ndiaye (MLR), 31. D. Rodríguez (MLR), 51. Sedlar (MLR), 74. Baba (MLR), 90+3. Reina (MLR)   87. Sedlar (MLR)   83. Dani García (trenér, mimo hřiště) (MLR)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:16.
    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (80. Osmajić), Cala, Fali (46. Chust), A. Espino – Chapela (70. Arzamendia), Jönsson (62. Alarcón), Álex Fernández (C), Perea – Lozano, Sobrino (61. Negredo).
    Náhradníci: Gil – Akapo, Alarcón, Alejo, Andone, Arzamendia, Bastida, Chust, Mauro López, Negredo, Osmajić, Salvi.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Maffeo (83. Sastre), Valjent (46. Sedlar), Russo, Oliván – Sevilla (63. de Galarreta), Baba, D. Rodríguez – Lee Kang-in (90+1. Battaglia), Ángel Rodríguez, Ndiaye (63. A. Sánchez).
    Náhradníci: Greif – Battaglia, Febas, Hoppe, Lago Junior, Mboula, Niño, Prats, de Galarreta, A. Sánchez, Sastre, Sedlar.

    Rozhodčí: Gómez – Mateu Lahoz, Fuertes
    bahis siteleri