Toronto – Vegas 4:0 (kon.) | Montreal – Detroit 3:0 (kon.) | Philadelphia – Arizona 3:0 (kon.)
Winnipeg – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 5:4 (po pr.) | Calgary – Nashville 2:3 (po pr.)
Vancouver – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 4:0 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Vegas Golden Knights
Středa 03.11.2021, 00:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:24
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (John Tavares – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    48:58
    Velká skrumáž před svatyní Robina Lehnera. Aktivně si před brankou počínala trojice John Tavares – Alexander Kerfoot – Mitchell Marner. Teď je Vegas pod velkým tlakem.
    42:43 William NYLANDER - 4:0
     
    42:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER převzal na modré čáře Buntingův pas, povyjel si do pravého kruhu a přesnou křižnou ranou zápěstím počtvrté překonal Lehnera. Je hotovo. Asistence: Michael Bunting a TJ Brodie.
    39:15 Auston MATTHEWS - 3:0
     
    39:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rielly nahodil z pravého kruhu puk na Lehnera a AUSTON MATTHEWS švédského brankáře nadvakrát z dorážky překonal. Toronto vede nad trápícím se Vegas už 3:0. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
     
    36:14
    Toronto se v oslabení dostalo do přečíslení dvou na jednoho. Alexander Kerfoot zvolil z levé strany místo přihrávky křižnou střelu. Robin Lehner znovu vyrážel.
     
    34:33
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Wayne Simmonds – 2 min., držení).
     
    30:49
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Timothy Liljegren – 2 min., hákování).
     
    30:39
    Toronto se dostalo do přečíslení tři na jednoho! Vegas může děkovat Robinu Lehnerovi, který ustřežil brankovou čáru před dotírajícím Michaelem Buntingem!
     
    24:57
    Mitchell Marner předložil kotouč na pravou stranu volnému Johnu Tavaresovi. Robin Lehner se proti jeho ráně stačil přemístit a vyrazit ji betonem.
    22:59 Auston MATTHEWS - 2:0
     
    22:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek. Nylander našel kolmicí z pravého kruhu v tom levém AUSTONA MATTHEWSE a ten se trefil bez přípravy přesně k tyči. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
     
    21:57
    Toronto mohlo v přesilové hře odskočit na rozdíl dvou branek! Nehlídaný Morgan Rielly mířil do Lehnera. Kotouč poté poskakoval před prázdnou brankou, kde se snažil dorážet John Tavares. Na poslední chvíli mu vložil do cesty hůl Alec Martinez!
     
    21:44
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brayden McNabb – 2 min., podrážení).
     
    19:02
    Jevgenij Dadonov obkroužil z levé strany branku a pokusil se zasunout kotouč zpoza ní! Při zakončení mu i díky aktivitě Rasmuse Sandina puk z čepele sjel. To byla zatím největší možnost Vegas.
     
    16:17
    Ondřej Kaše dostal puk před branku, kde se snažil vymíchat Robina Lehnera. Ten si v pádu připsal skvělý zákrok.
    11:31 Mitchell MARNER - 1:0
     
    11:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tavares předal kotouč z rohu kluziště MITCHELLU MARNEROVI a ten si krásně pohrál s obranou Vegas. Kličkou se zbavil obránce a otočkou zády k brance zasunul kotouč podél Lehnera k levé tyči. Asistence: John Tavares a Alexander Kerfoot.
     
    00:19
    Toronto mohlo jít rychle do vedení! Po pravé straně pláchl William Nylander, zakončoval ale do lapačky Lehnera. O dorážku se ještě pokoušel dojíždějící Auston Matthews. Švédský brankář kotouč za záda nepustil.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 12. Marner (Tavares, Kerfoot), 23. Matthews (W. Nylander, Marner), 40. Matthews (Rielly, Marner), 43. W. Nylander (Bunting, Brodie)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Dermott, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Liljegren, R. Sandin – W. Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie.
    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – R. Smith (A), B. Howden, Marchessault – Krebs, Stephenson, W. Carrier – Kolesar, N. Roy, Dadonov – J. Röndbjerg, Leschyshyn, Amadio.

    Rozhodčí: Dunning, Pollock – Berg, Nansen

    Diváci: 18689
    bahis siteleri