HC MUNI – UK Kings Prague 3:5 (kon.)
konec
HC MUNI
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
UK Kings Prague
Středa 03.11.2021, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:33
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak hosté dávají gól klidu! Obrovskou minelu v obraně které se dopustil Uhříček potrestala dvojice MATĚJ SÍLA a Oliver Glitta. Právě tito dba jeli sami dva na brankáře Davida Holuba a první jmenovaný se nemýlil. Asistence: Oliver Glitta.
     
    47:44
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je na světě přátelé! Na TOMÁŠE RAČICKÉHO zapomněla celá obrana Pražanů a nejproduktivnější borec Masarykovy univerzity se vydal směr Jakub Baloun. Puk se mu na holi sice trochu vrtěl a navíc byl hákován, nakonec ale puk procedil mezi betony brankáře. Asistence: Kryštof Bednařík.
     
    27:12
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak se zdá, že jsem Brňany vychválil až moc! Přišla série nepřesností na obou stranách v obranném pásmu domácích což je teď musí mrzet jelikož puk ukořistil JAN ŠKODA a nemýlil se. Asistence: Benjamin Velas a Daniel Piskač.
     
    22:42
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Rychlé snížení! TAEDÁŠ AULEHLA se hnal do protiútoku a dorážkou Bartkovského střely se prosazuje za Jakuba Balouna. Tomáš Bartkovský.
     
    22:22
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hrubice v obranných řadách domácích! Hráči MUNI si hráče rozebrali tak špatně, že MATĚJ SÍLA mohl uklidit kotouč za bezmocného Davida Holuba. Asistence: Marek Novák
     
    14:02
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak hostů končí brankou, která otáčí skóre! JAN VÁVRA ukázal velkou šikovnost, když sám prošel obranou soupeře a z úhlu překonal David Holuba.
     
    11:43
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! FILIP ČMEJLA se po nahození od modré čáry dostal k dorážce a zasunul za brankáře Holuba. Asistence: David Jindra a Michal Klinger.
     
    00:29
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Nepříjemná střela hned po vhazování spadla na hokejku DAVIDA NOVOSEDLÍKA, který zametl za Balouna a hned je to 1:0. Výborný start MUNI! Asistence: Pavel Tomaník.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 1. Novosedlík (Tomaník), 23. Aulehla (Bartkovský), 48. Račický (Bednařík) – 12. Čmejla (Jindra, Klinger), 15. Vávra, 23. Síla (Novák), 28. Škoda (Velas, Piskač), 57. Síla (Glitta)


    HC MUNI: Holub (Koval) – Uhříček, Kučera, Surán, Grman, Plhal, Vězník, Bednařík – Matov, Aulehla, Svoboda, Mokrohajský, Jakubec, Háněl, Tomaník, Ivčič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Štrauch, Račický.
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Piskař, Klinger, Novák, Adamec, Glitta, Kopenec, Vávra, Velas, Řezáč, Volf, Jindra, Čmejla, Škoda, Halberštát, Síla, Rudolph

    Rozhodčí: Karpíček – Vašíček, Zábrošová
    bahis siteleri