Olomouc – Pardubice 4:3 (kon.) | Salzburg – Sparta 0:8 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:0 (odl.)
Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Havířov – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Slavia 6:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 2:5 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
0:8 (0:3, 0:2, 0:3)
HC Sparta Praha
Pátek 05.11.2021, 14:30DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    S tímto konstatováním se s vámi loučím, děkuji za pozornost a u dalších textových online přenosů se budu těšit. Hezký víkend! (16:32:33)
     
    Je dobojováno! Sparťané ve třetí třetině zásahy Alberta Bareše, Petra Hausera a Filipa Šindelka potvrdili svou dominanci v utkání a bez obtíží dokráčeli k cennému vítězství. Sparta porazila Salzburg na jeho ledě vysoko 8:0 a připsala si do tabulky další tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    57:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Salzburští hráči inkasují v závěrečných minutách třetího dějství osmou branku a Pražané pohodlně kráčí za tříbodovým vítězstvím! Premiérovou trefu v sezoně zaznamenal obránce FILIP ŠINDELEK, jenž využil přihrávky Michala Vitoucha a Jana Krupičky. Asistence: Michal Vitouch, Jan Krupička.
     
    51:12
    Další nedovolený zákrok ze sparťanské strany. Sebastian Pražák (SPA) dostal menší dvouminutový trest za držení. Zapíše Salzburg čestný úspěch?
     
    49:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané stále nemají dost a brankář domácího týmu kapituluje posedmé! Krupička v roli nahrávače připravil střeleckou pozici pro PETRA HAUSERA, který svým druhým gólem v utkání zvyšuje náskok svého týmu. Asistence: Jan Krupička.
     
    45:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, Pražané skórují při vlastním oslabení a přidávají šestou branku v tomto utkání! Po přihrávce Theimera se prosadil ALBERT BAREŠ. Asistence: Oto Theimer.
     
    45:17
    Druhým vyloučeným hráčem Sparty v tomto utkání je útočník Michal Vitouch (SPA), který dostal menší dvouminutový trest za držení a oslabuje svůj tým.
     
    42:20
    Sparta bude hrát zkrácenou klasickou přesilovku. Na trestnou lavici usedl útočník Maxmilian Jelavic (SLZ), který vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    40:45
    Pražané na startu třetí třetiny jdou pykat na trestnou lavici, konkrétně obránce Jakub Tůma (SPA). Sparťanský bek se provinil hákováním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Sparťané ve druhé třetině zvýšili svůj náskok, když se prosadil Josef Slavíček a v osmatřicáté minutě skóroval David Senčák. Pražané po čtyřiceti minutách vedou nad svým soupeřem 5:0 a od dalšího vítězství je dělí dvacet minut.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané na konci druhé třetiny skórují popáté v tomto utkání a vedou již 5:0! Pátou branku Sparty vsítil DAVID SENČÁK, který zaznamenal svou třetí trefu v sezoně. Asistence: Jakub Zembol, Michal Vágner.
     
    20:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ihned zkraje druhé třetiny přidávají čtvrtý zásah a vedou o čtyři branky! Úspěšným střelcem Sparty se stal JOSEF SLAVÍČEK, který využil přihrávky od Davida a pokořil domácího brankáře již počtvrté. Asistence: František David, Nino Tomov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je minulostí a padly v ní celkem tři branky. Sparťané svůj povedený vstup do utkání korunovali góly Jakuba Zembola a Josefa Slavíčka. Třetí branku svého týmu přidal v přesilové hře Petr Hauser. Sparta vede po dvaceti minutách v Salzburgu 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 7. Zembol (Tůma, Ducháč), 12. Slavíček (Theimer), 18. Hauser (Ducháč, M. Vitouch), 21. Slavíček (David, Tomov), 38. Senčák (Zembol, Vágner), 46. Bareš (Theimer), 50. Hauser (Krupička), 58. Šindelek (M. Vitouch, Krupička)


    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (A), Rafalski, Sinn (C), Weber (A), Krotsch, Hübner, Winkelmann – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Bürgelt, Mackner, Ziesche.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček (A), Bareš, Pražák, Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol.

    Rozhodčí: Huber, Nothegger – Tamas Vaczi, Vierthaler
    thejrc.org