Čerepovec – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 3:4 (po pr.)
Kunlun – Novosibirsk 1:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:4 (1:1, 1:1, 3:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 06.11.2021, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to vše. Přeji pěkný večer. (17:58:15)
     
    Československá stopa:

    Utkání se nezúčastnil ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    17 zápasů, jeden gól. Dnes? Hned čtyři. Taková je bilance kanadského útočníka Jordana Weala, který hraje svou první sezonu v KHL. Zejména díky jeho příspěvku dokázala Kazaň po vyrovnaném a těsném průběhu porazit Jekatěrinburg 5:4. Poslední gól přitom Weal vstřelil jen pouhých pár desítek sekund před závěrečnou sirénou. Oba týmy se přetahovaly. Dvakrát vedli domácí, dvakrát zase hosté. Až třetí vedoucí branka Kazaně byla ta rozhodující.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Hosté to ještě zkoušejí bez gólmana, k vyrovnání už jim ale nezbývá čas.
    59:41 Jordan WEAL - 5:4
     
    59:41
    Kazaň vstřelila branku!
    JORDAN WEAL! To stačí. Tento zámořský forvard si podmanil dnešní zápas. Z levé strany si hodil kotouč do středu a následně jej poslal nad rameno gólmana Galkina. Svým čtvrtým dnešním gólem nejspíš rozhoduje zápas. Asistence: Steven Kampfer.
     
    59:19
    Biljajov trochu zahazardoval za svou brankou, nakonec to však pro jeho tým dobře dopadlo a soupeř se k puku nedostal.
     
    58:20
    Alexandr Burmistrov o chvíli později střílel na pravou tyč, brankář Galkin ale včas nastavil svou lapačku a kotouč chytil.
     
    58:05
    Daniil Tarasov se dostal k odraženému kotouče a poslal jej na bránu. Nechybělo moc a prostor mezi třemi tyčemi by trefil.
     
    57:11
    Jekatěrinburg se s vyrovnáním samozřejmě nechce smířit a snaží se opět dostat do vedení. To se mu ale zatím nedaří.
     
    56:15
    V3e tak nasvědčuje tomu, že je utkání souzeno, aby se dostalo až do prodloužení. Ještě však není konec, nechme se tak překvapit.
    55:47 Jordan WEAL - 4:4
     
    55:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Tento zápas ještě rozhodnut není! Domácí totiž opět odpovídají a je znovu vyrovnáno. JORDAN WEAL jen nastavil hůl proti puku po nahození od modré čáry a usměrnil jej do sítě. Jedná se tak o jeho hattrick. Asistence: Steven Kampfer.
     
    55:35
    Voronkov vypálil z levého kruhu. Brankář Galkin ale dobře viděl a bez problémů zasáhl lapačkou.
     
    55:00
    Pro Kazaň to tak je a bude složité. Ve třetí třetině byla lepší, ale už opět prohrává.
    54:18 Jakov RYLOV - 3:4
     
    54:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté sice lepší nejsou, jdou ale do vedení. JAKOV RYLOV se dostal ke střele od modré čáry a ta se mu povedla náramně. Puk totiž zaplul do pravého horního rohu branky. Asistence: Patrice Cormier.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 5. Weal (K. Petrov), 24. Weal, 46. Lukojanov (Burmistrov), 56. Weal (Kampfer), 60. Weal (Kampfer) – 12. Blacker (Prince, Gurkin), 28. B. Macek (Spooner, Blacker), 43. B. Macek (S. Bočarov, Spooner), 55. Rylov (P. Cormier)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkel, Kampfer, Adamčuk, N. Ljamkin, D. Žuravljov, Judin, Lučevnikov – Kagarlickij, Zaripov, Arťom Galimov – Weal, K. Petrov, Tarasov – D. Voronkov, Safonov, Dyňak – M. Gluchov, Burmistrov, Lukojanov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin, Rylov, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Ščemerov, Valerij Sitnikov – Šumakov, S. Da Costa, A. Makejev – B. Macek, Bělousov, Spooner – P. Cormier, Chripunov, Prince – Filjajev, V. Kuzněcov, I. Ovčinnikov – S. Bočarov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Bukin – Maximovskij, Judin
    bahis siteleri