Omsk – Kunlun 5:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Red Star Kunlun
Sobota 13.11.2021, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:22 Dmitrij SOKOLOV - 5:0
     
    57:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Třiadvacetiletý DMITRIJ SOKOLOV se po návratu z neúspěšné zámořské mise dočkal prvního gólu v KHL! Dobře zareagoval na spoluhráčovo vyhození o mantinel a z levého kruhu nechytatelně vystřelil přes Bartleyho k zadní tyči. Asistence: Nail Jakupov, Alexej Jemelin.
     
    50:15
    Nahrávku podél modré čáry určenou pro Cheliose domácí vystihli. Dědudov se řítil sám na Lazušina, ale pátý gól nepřidal. Forhendem trefil pravou ruku Lazušina.
    43:17 Pavel DĚDUNOV - 4:0
     
    43:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pohodová jízda Avangardu pokračuje čtvrtým gólem! Jeden z hostů posunul puk po mantinelu jen ke Kaskimu, který z jedničky pálil z pravého konce modré čáry a po teči PAVLA DĚDUNOVA se puk opět zatřepotal za Lazušinovými zády. Asistence: Oliwer Kaski.
    40:44 Arsenij GRICJUK - 3:0
     
    40:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Naděje hostů na přijatelný výsledek trvala asi půlminutu, kterou pobývali v útočném pásmu. Vše se ale obešlo bez střely, kdežto na Lazušina se v úniku řítil ARSENIJ GRICJUK a švihem z pravého kruhu překulil puk přes brankářovu ruku do sítě. Asistence: Alexej Běreglazov, Damir Šaripzjanov.
    35:39 Arsenij GRICJUK - 2:0
     
    35:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další přesilovkový gól dostává Kunlun do dvougólové ztráty! Kaski z režisérského postu na modré čáře poslal puk na levý kruh. Knight si tam vyčekal vhodný okamžik na přenesení doprava a SERGEJ GRICJUK perfektně vypálil k odkryté bližší tyčce. Asistence: Spencer Knight, Oliwer Kaski.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., podrážení). "Číňané" zůstanou ve čtyřech.
    32:38 Jaroslav KOSOV - 1:0
     
    32:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Střelecké prokletí je v početní výhodě prolomeno! Nikolaj Prochorkin vymyslel na pravé straně přihrávku do předbrankové lokality, kde si udělal místo JAROSLAV KOSOV a prvním dotekem přehodil poprvé kapitulujícího Lazušina. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ethan Werek – 2+2 min, vysoká hůl). Dědunov odchází rovnou na šití.
     
    26:47
    Střelecký zmar ale trvá. Kaskiho nesmělé nahození od modré čáry zastavila až tyčka!
     
    26:12
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Denis Osipov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
    07:02 Cehlárika vychytala opuštěná hokejka
     
    07:02
    Cehlárik se ocitl v předbrankovém prostoru. Lazušin přišel o svou hokejku a právě o ni se střela slovenského útočníka před prázdnou brankou zastavila!
     
    03:36
    První velká šance Omsku. Měl ji Corban Knight, ovšem Lazušin se společně s Gricjukovou přihrávkou přes osu přesunul ke své pravé tyči a zámořského útočníka vychytal.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 33. Kosov (Prochorkin), 36. Gricjuk (C. Knight, Kaski), 41. Gricjuk (Běreglazov, Šaripzjanov), 44. Dědunov (Kaski), 58. D. Sokolov (N. Jakupov, Jemelin)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, Šaripzjanov, M. Gončarov, K. Gotovec, Kaski, Jemelin (C) – Gricjuk, C. Knight (A), Cehlárik – V. Žarkov, Kablukov (A), Dědunov – N. Jakupov, Prochorkin, Brjukvin – Kosov, D. Ševčenko, N. Komarov – D. Sokolov, Cholodilin.
    Red Star Kunlun: Lazušin (J. Smith) – Sproul (A), Chelios, D. Osipov, N. Chlystov, Fram, Bartley (A), Jen – Yip (C), Tyler Wong, S. Foo – M. Abramov, Lockhart, Werek – Nicholls, C. Kane, Squires – Yuen, P. Foo, Pu.

    Rozhodčí: Prokuratov, Fatejev – Viljugin, Šeljanin

    Diváci: 826
    bahis siteleri