Buffalo – Edmonton 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 3:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (kon.)
Toronto – Calgary 2:1 (po pr.) | Chicago – Arizona 2:1 (kon.) | New Jersey – Boston 2:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Washington Capitals
Sobota 13.11.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Conor SHEARY - 3:4
     
    58:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Pouhých 82 před koncem třetího dějství inkasují Blue Jackets asi rozhodující direkt! Po možnosti McMichaela se Orlov rozhodl dát razantní přihrávku do pravého kruhu. CONOR SHEARY si pečlivě nachystal střelu a objevil skulinku u bližší tyče. Korpisalo ji neucpal a puk se od něj odrazil do sítě. Asistence: Dmitrij Orlov, Nick Jensen.
    28:33 Gustav NYQUIST - 3:3
     
    28:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Začíná to být solidní horská dráha! Capitals si podruhé během pár vteřin nepohlídali rychlý protiútok. Bjorkstrand u obranné modré posunul puk před rozjetého GUSTAVA NYQUISTA a ten bekhendovým blafákem vyrovnal na 3:3. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Boone Jenner.
    28:11 Sean KURALY - 2:3
     
    28:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets mažou půlku své ztráty! Jonsson Fjällby neudržel puk za domácí brankou. Voráček vyslal na zteč SEANA KURALYHO, jenž se pustil do odvážného sóla. Udělal si kužel z hvězdného obránce Carlsona a švihem nedal šanci ani brankáři Samsonovovi. Asistence: Jakub Voráček.
    27:23 Garnet HATHAWAY - 1:3
     
    27:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Králem druhé třetiny je GARNET HATHAWAY, který před dneškem neměl na kontě jediný gól a nyní už má rovnou dva! U modré čáry převzal Ellerovu přihrávku zleva a v úniku našel volné místo ze svého pohledu u pravé tyčky. Asistence: Lars Eller, Alexandr Ovečkin.
    20:24 Garnet HATHAWAY - 1:2
     
    20:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Werenski zařídil domácím barvám hororový vstup do druhé třetiny, když udělal hrubku v rozehrávce. Přes Ellera a Jonssona Fjällbyho se puk dostal do mezikruží a tam dal první letošní gól GARNET HATHAWAY. Premiérový bod v NHL zapisuje i Jonsson Fjällby. Asistence: Axel Jonsson Fjällby, Lars Eller.
    10:19 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    10:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vyrovnávají! ALEXANDR OVEČKIN včera teprve po 17. v kariéře nezapsal ani jednu střelu na branku. To o dnešku platit jistojistě nebude, protože se po bekhendové nahrávce Kuzněcova trefil švihem z vrcholku levého kruhu k bližší tyčce. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Tom Wilson.
    02:33 Sean KURALY - 1:0
     
    02:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nationwide Arena explodovala nadšením! Beanovo nahození od modré Robinson před poloprázdnou brankou nedorazil. Povedlo se to až SEANU KURALYMU, který dává první gól po přesunu z Bostonu. Asistence: Alexandre Texier, Eric Robinson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Kuraly (Texier, E. Robinson), 29. Kuraly (J. Voráček), 29. Nyquist (O. Bjorkstrand, Jenner) – 11. Ovečkin (Kuzněcov, T. Wilson), 21. Hathaway (Jonsson Fjällby, Eller), 28. Hathaway (Eller, Ovečkin), 59. Sheary (D. Orlov, Nick Jensen)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Bean, Werenski (A), Bayreuther, Gavrikov, Peeke, G. Carlsson – J. Voráček, Sillinger, Činachov – O. Bjorkstrand (A), Jenner (C), Nyquist – Stenlund, Roslovic, Hofmann – Texier, Kuraly, E. Robinson.
    Washington Capitals: Samsonov (Fucale) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson (A), Kuzněcov, Ovečkin (C) – Hathaway, Eller, Jonsson Fjällby – Sprong, McMichael, Sheary – Leason, Protas, Hagelin.

    Rozhodčí: O´Rourke, Pollock – Gawryletz, O´Quinn
    bahis siteleri