USA – Česko 2:1 (kon.)
konec
USA
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Česko
Sobota 13.11.2021, 17:30 • Vassa - Finsko • Turnaj čtyř (U17)
Partner:
    33:17 Jiří FELCMAN - 2:1
     
    33:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Američané se hnali do útoku, ale Smith v obrovské šanci netrefil bránu a tak se hra otočila. Na konci ukázkové kombinace stál JIŘÍ FELCMAN, který zametl za bezmocného brankáře soupeře, který se neúspěšně celou situaci snažil hasit tygřím skokem. 2:1. Asistence: Jakub Stancl a Jan Spynar.
    09:40 Gabe PERRELAUT - 2:0
     
    09:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to není nejlepší start pro českou sedmnáctku! GABE PERRELAUT vyslal nepovedenou střelu která, ale doskákala až do sítě. Smolný gól v české síti a je to 2:0. Asistence Wiliam Smith.
    06:06 Oliver MOORE - 1:0
     
    06:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se ujímají vedení! Wiliam Smith využil zmatku v souboji o kotouč a propíchl jej na úplně volného OLIVERA MOORA. Ten měl spoustu času a prostoru na zakončení a také se nemýlil. Jeho rána tahem skončila přímo v rožku branky. Asistence: Wiliam Smith a Gracyn Sawchyn.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 7. Moore (Smith, Sawchyn), 10. Perrelaut (Smith) – 34. Felcman (Stancl, Spynar)


    USA: Augustine (Musser) – Tobey, Fisher, Schultz, Fortescue, Janvyiria, Cleveland, Buium – Fine, Smith, Perreault -Sawchyn, Moore, Nelson – Vote, Weiermair, Slaggert – Guzzo, Hendrickson, Burnevik
    Česko: Hrabal (Dybal) – Kočí, Husnecky, Vochvest, Bialy, Eich, Matějíček – Stancl, Felcman, Spynar – Šimek, Adámek, Holčák – Csabi, Maštalířský, Vehovský – Perez, Kučera, Albrecht

    Rozhodčí: Karri Parkkila – Santeri Puhakka, Petteri Niemela
    bahis siteleri