Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Česko
Neděle 14.11.2021, 10:30 • Vierumäki • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:43
    Bylo jen otázkou času, kdy v přetrvávajícím tlaku Finska přijde nedovolený zákrok z českých řad. Postaral se o něj Petr Hauser, který vysokou holí lehce trefil do obličeje Jämsena.
     
    26:32
    Dnes podruhé odjíždí pykat Marek Pelda. Viditelným hákováním zastavil Kapanena, ten by jinak směřoval sám na bránu.
     
    21:52
    Finové navíc špatně střídali a v jeden moment jich bylo na ledové ploše šest. Týmový trest odjíždí odpykat člen druhého útoku Oliver Suni.
     
    20:22
    Na Čechy čeká druhá hra v oslabení. Nedovoleně si počínal Patrik Fajmon, který drobným háčkem zabránil v zakončení Korhonenovi.
     
    09:35
    Síly na ledě se vyrovnávají. Marek Pelda ve snaze získat puk zvedl hokejku příliš vysoko a Kapanena trefil do helmy. Dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    08:34
    Druhá přesilová hra pro Čechy a šance k vyrovnání stavu. Menší dvouminutový trest vyfasoval Niclas Tenhovuori za sekání.
     
    01:06
    První přesilovou hru si zahrají čeští reprezentanti. Ve středním pásmu se proti pravidlům provinil Oliver Suni, jednoho z protihráčů podrazil.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Jurmo, 26. Jämsen (Myllamaa, Kapanen), 29. Jämsen (Pärssinen), 60. Myllymaa (Kapanen) – 29. Měchura (Hauser, Křepelka), 42. Marcel


    Finsko: Markkanen (Helomaa) – Pärssinen, Määttä, Vilén, Jurmo, Ervasti, Juusola – Jämsen, Myllymaa, Kapanen – Suni, Juhola, Karvinen – Kaski, Koskela, Korhonen – Tenhovuori, Sandvik, Russunen.
    Česko: Král (Čermák) – Srdínko, Fajmon, Chvátal, Křepelka, Pelda, Cubo, Vogel – Hauser, Měchura, Chmelař – Vitouch, Vopat, Sedláček – Krejsa, Soukup, Marcel – Brouček, Slavík.

    Rozhodčí: Väkeväinen, Pesonen – Inkinen, Heino

    Diváci: 50
    bahis siteleri