Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Česko
Neděle 14.11.2021, 10:30 • Vierumäki • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Kalle MYLLYMAA - 4:2
     
    59:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko gólem do prázdné brány pečetí vítězství. Kapanen nahrál na červenou čáru KALLEMU MYLLYMAAOVI, centr elitní formace neměl větší problém nasměrovat touš do odkryté klece. Asistence: Konsta Kapanen.
     
    59:15
    Povedlo se, Češi hrají s pukem v útočné třetině. To bylo jasné znamení pro Daniela Krále, jenž odjel na střídačku a pustil na led šestého hráče.
    41:31 Marcel MARCEL - 3:2
     
    41:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! MARCEL MARCEL vystihl rozehrávku konkurenta, aby si následně prohodil puk kolem obránce a přečíslení dvou na jednoho vyřešil svižnou střelou z levého kruhu mimo dosah Markkanena. Češi jsou zpátky ve hře! Bez asistence.
     
    37:48
    Svižný projektil Aatu Jämsena zaregistroval Daniel Král na poslední chvíli. Nemusel ovšem smutnit, v tomto případě jej zachránilo břevno.
     
    36:43
    Bylo jen otázkou času, kdy v přetrvávajícím tlaku Finska přijde nedovolený zákrok z českých řad. Postaral se o něj Petr Hauser, který vysokou holí lehce trefil do obličeje Jämsena.
    28:41 Aatu JÄMSEN - 3:1
     
    28:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, reprezentace Suomi si okamžitě bere dvoubrankový náskok zpět. Zprava si blíže bráně najel AATU JÄMSEN, jeho forhendové střele pomohla do sítě ještě pravá tyčka. Asistence: Jiri Pärssinen.
    28:11 Adam MĚCHURA - 2:1
     
    28:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól při vlastním oslabení by určitě mohl Čechům vlít čerstvou krev do žil! Od pravého mantinelu si ADAM MĚCHURA sjel do středu, odkud zvládl vypálit přes těsně bránícího soka k levé tyči, Markkanen za pukem natahoval lapačku marně. Asistence: Petr Hauser a Karel Křepelka.
     
    26:32
    Dnes podruhé odjíždí pykat Marek Pelda. Viditelným hákováním zastavil Kapanena, ten by jinak směřoval sám na bránu.
    25:20 Aatu JÄMSEN - 2:0
     
    25:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jestli jste si mysleli, že povedenou individuální akci Jurma předcházející prvnímu gólu nemůže nic trumfnout, byli jste na omylu! Za brankou soupeře nabral puk na hokejku AATU JÄMSEN, který s ním pak vyjel před Krále a hodil mu jej do pravé šibenice. Gól zvaný Michigan je v posledních dnech oblíbený, včera tuto parádu vystřihl v rámci Karjaly talentovaný Rus Mičkov proti Švédům. Asistence: Kalle Myllamaa a Konsta Kapanen.
     
    21:52
    Finové navíc špatně střídali a v jeden moment jich bylo na ledové ploše šest. Týmový trest odjíždí odpykat člen druhého útoku Oliver Suni.
     
    20:22
    Na Čechy čeká druhá hra v oslabení. Nedovoleně si počínal Patrik Fajmon, který drobným háčkem zabránil v zakončení Korhonenovi.
    15:22 Jaroslav Chmelař neuspěl při trestném střílení
     
    15:22
    Velká příležitost k vyrovnání gólem nekončí! Poté, co jeden z finských obránců zalehl puk v brankovišti, nařídili rozhodčí trestné střílení. Jeho exekuce se chopil Jaroslav Chmelař, jenž bekhendovým blafákem roztáhl Markkanena, ale pak trefil jen tyčku!
     
    09:35
    Síly na ledě se vyrovnávají. Marek Pelda ve snaze získat puk zvedl hokejku příliš vysoko a Kapanena trefil do helmy. Dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    08:34
    Druhá přesilová hra pro Čechy a šance k vyrovnání stavu. Menší dvouminutový trest vyfasoval Niclas Tenhovuori za sekání.
    04:23 Joni JURMO - 1:0
     
    04:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná paráda v podání JONIHO JURMA! Na vlastní modré čáře se rozhodl pro útočný výlet a jako nůž máslem proletěl mezi kompletní řadou soupeře, aby následně zakončil bekhendovým blafákem nechytatelně nad lapačku Krále. Bez asistence.
     
    01:06
    První přesilovou hru si zahrají čeští reprezentanti. Ve středním pásmu se proti pravidlům provinil Oliver Suni, jednoho z protihráčů podrazil.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Jurmo, 26. Jämsen (Myllamaa, Kapanen), 29. Jämsen (Pärssinen), 60. Myllymaa (Kapanen) – 29. Měchura (Hauser, Křepelka), 42. Marcel


    Finsko: Markkanen (Helomaa) – Pärssinen, Määttä, Vilén, Jurmo, Ervasti, Juusola – Jämsen, Myllymaa, Kapanen – Suni, Juhola, Karvinen – Kaski, Koskela, Korhonen – Tenhovuori, Sandvik, Russunen.
    Česko: Král (Čermák) – Srdínko, Fajmon, Chvátal, Křepelka, Pelda, Cubo, Vogel – Hauser, Měchura, Chmelař – Vitouch, Vopat, Sedláček – Krejsa, Soukup, Marcel – Brouček, Slavík.

    Rozhodčí: Väkeväinen, Pesonen – Inkinen, Heino

    Diváci: 50
    bahis siteleri