Skellefteå – Sparta cz 1:3 (kon.) | Växjö – Tappara 2:2 (kon.) | EC-KAC – Leksands IF 4:0 (kon.)
Mannheim – Frölunda 1:10 (kon.) | Bolzano – Rauma 1:3 (kon.) | Fribourg – Mnichov 2:4 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
1:3 (0:1, 1:1, 0:1) Stav série: 0:1
HC Sparta Praha
Úterý 16.11.2021, 18:05 • Skellefteå Kraft Arena • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    V témže čase si domácí trenéři vyžádali oddechový čas na poradu, ale brankář Strauss Mann zůstal ve svém pracovišti. Vhazovat se bude před Salákem.
     
    50:28
    A pro Spartu mohlo být ještě lépe! Horák ujel s kotoučem na hokejce po pravé straně kluziště a svou svižnou střelou prověřil domácího brankáře.
    50:18 THORELL - 1:3
     
    50:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Thorell si nejprve rozmyslel svou střelu, ale o pár okamžiků později švédský útočník ve službách Sparty skóruje! ERIK THORELL vystřelil z vrcholu kruhu a překonal Strausse Manna potřetí v utkání. Asistence: Vladimír Sobotka, David Kaše.
     
    48:12
    Velká šance domácího týmu! Filip Roos udělal pohotovou kličku na střed kluziště a v dobré pozici trefil jen brankáře Saláka, který podržel svůj tým.
     
    46:23
    Další obrovská možnost pro Spartu! Sobotka vybídl Tomáše Pavelku, který v dobré pozici trefil jen Strausse Manna. Následuje komerční přestávka.
     
    41:22
    Velká šance hostí! Filip Chlapík byl aktivní před soupeřovou brankou, ale sparťanský útočník nepřekonal domácího brankáře. Hra pokračuje dál.
    39:46 PAVELKA - 1:2
     
    39:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro domácí celek! Prudká Thorellova střela mířila mimo branku a vyražený puk si našel obránce TOMÁŠ PAVELKA, který téměř z nulového úhlu se štěstím poslal puk do branky. Asistence: Erik Thorell, Vladimír Sobotka.
     
    34:06
    Rychle na druhou stranu! Sparta poprvé ve druhé části ve výraznější šanci. Sobotka obdržel přihrávku před branku, ale svým pokusem přestřelil.
     
    32:47
    Möller se proháčkoval až do dobré šance na levé straně a domácí útočník osamocen rozvlnil pouze boční síťku sparťanské branky. Štěstí pro Spartu.
     
    31:41
    Pudas založil rychlou akci a po krátké chvilce musel Salák zasahovat! Filip Roos prudce střílel od modré čáry, sparťanský brankář podržel puk ve výstroji.
    24:02 MÖLLER - 1:1
     
    24:02
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Nilsson nabil do střelecké pozice OSCARU MÖLLEROVI a švédský forvard tvrdou bombou poslal kotouč až do sparťanské branky. Domácí využívají svou přesilovou hru. Asistence: Oscar Nilsson, Joakim Lindström.
     
    22:15
    Domácí hokejisté budou hrát třetí přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici tentokrát usedl mladý útočník Petr Hašek (SPA) za vražení na mantinel.
     
    14:13
    Dalším vyloučeným hráčem na straně Pražanů v tomto utkání je útočník Patrik Prymula (SPA), který dostal od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování.
     
    14:08
    Velká šance na straně domácích! Kühnhackl se ocitl sám před brankou Sparty, ale vinou nedovoleného zákroku ze sparťanské strany nemohl zakončit.
     
    06:29
    Spartu čeká první oslabení v tomto utkání. Michal Moravčík (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    05:48
    Stefan Loibl byl ve velké šanci v útočném pásmu! Domácí útočník střílel nebezpečně po levé straně kluziště, ale Salák zastavil střelu svou lapačkou.
    01:01 CHLAPÍK - 0:1
     
    01:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté jdou ve druhé minutě utkání do vedení! Jeřábkova střela sice nebyla úspěšná, ale dorážka FILIPA CHLAPÍKA už ano a sparťané vedou 1:0. Asistence: Radek Jeřábek, Patrik Prymula.
     
    00:40
    První velká šance Sparty! Thorell v náznaku přečíslení hledal před brankou Horáka, ale druhý jmenovaný kotouč nezpracoval podle svých představ.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 25. Möller (Nilsson, Lindström) – 2. Chlapík (Jeřábek, Prymula), 40. Pavelka (Thorell, Sobotka), 51. Thorell (Sobotka, Kaše)


    Skellefteå AIK: Mann (Lindvall) – Roos, Pudas, Wilsby, Nilsson, Kapla, Granberg, Forsfjäll – Loibl, M. Karlsson, Lindström – Hugg, Jonsson, L. Karlsson – Möller, Lindström, Kühnhackl – Robertsson, Stenman, Säll.
    HC Sparta Praha: Salák (Cichoň) – Matuškin, Pogorišnyj, Tomov, Polášek, Jeřábek, Moravčík, Pavelka, Mikliš – Thorell, Horák, Kaše – Prymula, Sobotka, Chlapík – Strnad, D. Vitouch, Konečný – T. Jandus, Hašek, Doležal.

    Rozhodčí: Zrnić, Piragić – Yletyinen, Nordlander
    Úterý 23.11.2021
    Sparta - Skellefteå 1:2

    Branky a nahrávky: 11. Řepík (Sobotka) – 42. Granberg (L. Karlsson), 60. L. Karlsson (Kühnhackl, Pudas)

    Skellefteå 1 1 Sparta
    #1 Úterý 16.11.2021 • 18:05
    Skellefteå - Sparta 1:3
    #2 Úterý 23.11.2021 • 18:00
    Sparta - Skellefteå 1:2
    bahis siteleri