Buffalo – Calgary 0:5 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:1 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:6 (kon.)
Ottawa – Nashville 0:0 (odl.) | Florida – New Jersey 4:1 (kon.) | Philadelphia – Tampa 3:4 (0:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 4:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:2 (kon.) | Arizona – Columbus 4:5 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 2:1 (2:0 po s.n.) | Vegas – Detroit 5:2 (kon.) | Anaheim – Carolina 1:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:5 (0:1, 0:4, 0:0)
Calgary Flames
Pátek 19.11.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:35 Johnny GAUDREAU - 0:5
     
    35:35
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Také JOHNNY GAUDREAU přidává svou druhou branku v utkání a využívá rychle přesilovou hru! Číhal totiž úplně volný před bránou Tokarskiho a Monahan přesně věděl, kam svoji přihrávku adresovat.
    34:59 Andrew MANGIAPANE - 0:4
     
    34:59
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Do přečíslení 2 na 1 se dostali ANDREW MANGIAPANE a Mikael Backlund. Mangiapane přihrál Backlundovi, ten mu puk rychle vrátil a Mangiapane již střílel do odkryté brány. Druhý gól hráče s číslem 88 v dnešním zápase.
    33:58 Matthew TKACHUK - 0:3
     
    33:58
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Přesilová hra se Flames vůbec nepovedla, nicméně pár sekund po návratu vyloučeného Caggiuly se do útočné příležitosti dostala první útočná řada kanadského týmu a MATTHEW TKACHUK překonal střelou zápěstí z pravého kruhu domácího brankáře a navyšuje tak vedení Calgary už na 0:3!
    21:42 Andrew MANGIAPANE - 0:2
     
    21:42
    Calgary právě vstřelilo branku!

    První útočná akce Flames v této třetině končí gólem! Tanevova tvrdá rána od modré čáry skončila na betonech Tokarskiho, Kylingtonova následná střela zamířila taktéž pouze do výstroje domácího gólmana, backhandová dorážka ANDREWA MANGIAPANEHO už ale zamířila do odkryté klece.
    10:30 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    10:30
    Calgary právě vstřelilo branku!

    Chtělo by se říci jedna z klasických gólových situací Flames. Matthew Tkachuk vybojoval puk v obranném pásmu a prudkou přihrávkou jej poslal na modrou čáru, kde se rozjížděl JOHNNY GAUDREAU, který dokázal puk udržet před dotírajícím obráncem Millerem a přesnou střelou zápěstím do horního růžku překonal Tokarskiho.

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 11. J. Gaudreau (M. Tkachuk, Ch. Tanev), 22. Mangiapane (Kylington, Ch. Tanev), 34. M. Tkachuk (J. Gaudreau, E. Lindholm), 35. Mangiapane (Backlund, Zadorov), 36. J. Gaudreau (Monahan, M. Tkachuk)


    Buffalo Sabres: Tokarski (41. Dell) – Dahlin, Pysyk, Bryson, C. Miller, Butcher, Hägg – J. Skinner, Tage Thompson, R. Asplund – Caggiula, Cozens, Hinostroza – Girgensons (A), Eakin, Okposo (A) – Bjork, Ruotsalainen, Hayden.
    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Kylington, Ch. Tanev, Hanifin, R. Andersson, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – D. Dubé, Monahan (A), T. Pitlick – Lucic, B. Richardson, T. Lewis.

    Rozhodčí: Sutherland, Syvret – Deschamps, J.Murray

    Diváci: 7753
    bahis siteleri