Lipt. Mikuláš – Nitra 3:2 (po pr.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:4 (po pr.) | Michalovce – HC Slovan 1:6 (kon.)
Nové Zámky – Spišská N. Ves 1:4 (kon.) | Prešov – Košice 3:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 19.11.2021, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky (Nové Zámky) • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Langkow – 2 min., podrazenie).
     
    56:20
    Ondrušek aspoň mohol pridať svoj druhý gól v zápase, ale jeho dorážky pred bránkoviskom nestačili na pripraveného Melicherčíka.
     
    53:13
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Vrábeľ – 2 min., hrubosť).
     
    52:56
    Aj hostia na opačnej strane zahadzujú nemožné, boli to dve strely a veľký závar, ktoré však nezobrali čisté konto výbornému Mičíkovi.
     
    52:03
    Langkow vymyslel výbornú prihrávku spoza brány na Števuliaka, ktorý však ani na dvakrát nepretlačil puk za Melicherčíka, a tak registrujeme len ďalšiu nevyužitú príležitosť Nových Zámkov.
     
    50:58
    Hostia nezohrali presilovku podľa predstáv a Jackson dokonca mohol vykresať nádej pre domácich, ale nezužitkoval rýchly brejk a bekhendové zakončenie skončilo len u istého Melicherčíka.
     
    48:11
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Fereta – 2 min., podrazenie).
     
    48:08
    Majdanove napádanie sa vyplatilo, keď vybojoval puk pre Kuruho, ktorý mohol vrátiť pokoj na stranu Spišskej Novej Vsi a streliť piaty gól, ale zrejme ani netrafil bránu Mičíka z vynikajúcej pozície.
     
    46:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci konečne prekonali Melicherčíka, aj keď na to opäť potrebovali až dve šance. Kurbatov ešte nedostal puk do brány hostí, ale pokračoval v akcii a všimol si RICHARDA ONDRUŠEKA, ktorý prišiel práve zo striedačky a nekompromisnou strelou zrušil nádej Melicherčíka na čisté konto! Asistencie: Kurbatov, Fetkovič
     
    43:10
    Mičík pri svojej premiére stále drží čisté konto po vystriedaní Lackoviča a nedovolil Giľákovi streliť piaty gól hostí, ale dokázal vyraziť puk betónom.
     
    40:22
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Hatala – 2 min., hrubosť).
     
    40:22
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Majdan – 2 min., nešportové správanie).
     
    36:25
    Števuliak ušiel vo vlastnom oslabení a ani jeho bekhendové zakončenie nestačilo na prvý gól pre domácich, pretože Melicherčík vytiahol výborný zákrok pravý betónom.
     
    35:08
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Roman – 2 min., hákovanie).
     
    33:36
    Ani Bull z tesnej blízkosti nevyzrel na Melicherčíka, ktorý vyrazil jeho strelu pod hornú tyč a hostia sa potom oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    30:40
    Parádny zákrok Mičíka po tvrdej strele od Kuruho, ktorý na nič nečakal a pálil ihneď po prihrávke od Atwala, ale piaty gól hostí nepridal.
     
    27:55
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Kurbatov – 2+2 min, nešportové správanie).
     
    26:15
    Po trochu hluchej pasáži sa o slovo prihlásil svojou koncovkou Hatala, ale Melicherčík pokračuje v presvedčivom výkone a puk lapil.
     
    22:44
    Striedanie v tíme HC Nové Zámky: z ihriska odchádza Lackovič, prichádza Mičík.
     
    22:44
    Spišská Nová Ves dala gól!
    V tejto chvíli sa nám už začína rysovať debakel a Lackovič je zrelý na uterák po tom, čo inkasoval štvrtý gól. Romaňák rýchlo otočil hru z vlastného pásma a dostal puk na LUKÁŠA HAMRÁČKA, ktorý sa veľmi ľahko uvoľnil a prekonal neistého brankára Nových Zámkov! Asistencie: Romaňák, Vrábeľ
     
    19:58
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Domáci svoje šance nevyužili, a tak prichádza veľmi krutý trest v podobe gólu do šatne len dve sekundy pred koncom prvej tretiny. Hostia navyše odskakujú už do komfortného trojgólového náskoku, keď najprv Ordzovenského zakončenie z diaľky neprešlo, ale BRANISLAV RAPÁČ už z priestoru medzi kruhov mieril presne z otočky a po tretíkrát prekonal Lackoviča! Asistencie: Ordzovenský, Romaňák
     
    17:30
    Proti domácim teraz zahrala aj konštrukcia brány, pretože zazvonila horná žŕdka Melicherčíkovej brány po Števuliakovom teči nahodenia od Hatalu.
     
    15:54
    Nové Zámky si vypracovali ďalšiu šancu na strelenie prvého gólu, ale ani Šiška neuspel a následná skrumáž pred Melicherčíkom nepriniesla želané ovocie.
     
    15:32
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Chovan – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    14:30
    Až na záver presilovky mal domáci kanadský útočník Langkow asi najlepšiu pozíciu z ľavej strany po dobrej kombinácii, ale Melicherčíka neprekonal.
     
    12:33
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Majdan – 2 min., hákovanie).
     
    11:55
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a odskakujú do dvojgólového vedenia. Aj v tomto prípade nebude mať domáci brankár Lackovič úplne čisté svedomie, keďže nie celkom nebezpečná strela OTTA NIEMINENA prepadla za jeho chrbát opäť veľmi podivným spôsobom! Asistencie: Beaudry, Atwal
     
    11:07
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Klempa – 2 min., sekanie).
     
    08:57
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Giľák – 2 min., sekanie).
     
    06:52
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak táto strela rozhodne nemala skončiť gólom hostí, ale obrovskej chyby sa dopustil Lackovič, ktorému veľmi kurióznym spôsobom puk prešiel popod lapačku až do brány a ANDREAS ŠTRAUCH tak dostal ako darček tento gól! Asistencie: Tyczynski, Majdan

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 47. Ondrušek (Kurbatov, Fetkovič) – 7. Štrauch (Tyczynski, Majdan), 12. Nieminen (Beaudry, Atwal), 20. Rapáč (Ordzovenský, Romaňák), 23. Hamráček (Romaňák, Vrábeľ)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lackovič(Mičík) – Bull, Hatala, Jackson, Šiška, Varga – Holenda, Fereta, Klempa, Langkow, Števuliak – Roman, Ligas, Ondrušek, Fetkovič, Kurbatov – Hrabčák, Ferenyi, Tóth
    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík(Surák) – Beaudry, Malina, Štrauch, Tyczynski, Majdan – Česánek, Atwal, Nieminen, Kuru, Rapáč – Romaňák, Ordzovenský, Hamráček, Vrábeľ, Ščurko – Chovan, Tomala, Vartovník, Giľák

    Rozhodčí: Novák, Goga – Kacej, Jedlička
    bahis siteleri