Zlín – Liberec 1:5 (kon.) | Kladno – Třinec 1:5 (kon.) | Pardubice – Salzburg 5:0 (kon.)
Mountfield HK – Motor ČB 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (3:2 po s.n.) | Jihlava – Chomutov 4:2 (kon.)
Sparta – Havířov 3:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Slavia – HC Litvínov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Sobota 20.11.2021, 13:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    55:32
    Piráti nyní nestíhají a dopouští se faulů. Jeden z jihlavských hráčů si pokryl za brankou puk a už se jal vybruslovat k levé tyči, kde jej Matyáš Krasanovský podrazil.
     
    53:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Dukla dělá velký krok ke třem bodům. MATOUŠ MENŠÍK dostal na pravé straně před brankou geniální pas po ose Peš – Jungwirth a tohle nevyužít, tak by snad mohl pověsit brusle na hřebík. Nic takového však Matmen nepřipustil a zametl kotouč nekompromisně za bezmocného Suka. Asistence: Jonáš Jungwirth, Hynek Peš.
     
    51:48
    Martin Pöschl je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    49:12
    Jihlava si po dvou oslabeních zahraje přesilovku, jelikož Vojtěch Cestr podrazil soupeře.
     
    48:48
    Obří šance Dukly na uskočení do dvoubrankového trháku. Po útoku Adama Rauše se k odraženému puku dostal před brankou Matouš Menšík, jenž kotouč neposlal tam, kam chtěl. Za pár sekund zakončoval i Jonáš Jungwirth a puk zůstal stát sotva třicet centimetrů od brankové čáry, kde ho uklidili do bezpečí hráči hostí.
     
    47:27
    Na jihlavské straně mohlo být veseleji. To by však střela zřejmě Josefa Vyviala z levé strany nesměla rozezvučet pouze tyčku.
     
    43:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se dostává na kontaktní branku. Sice ne z přesilové hry, ale již v plném počtu hráčů na ledě. DAVID PETRÁSEK dostal puk na modrou a Maláč na něj možná chvilku neviděl. Kus černé gumy tak končí v jeho síti a o zápletku je postaráno. Asistence: Matyáš Krasanovský, Jiří Beníšek.
     
    42:38
    Domácí se brání na jedničku, opět se osvobozují a Matouš Menšík ještě krouží v útočném pásmu. Dostal se až k Sukovi, ale puk pod ním do branky nezametl.
     
    41:05
    Po 65 sekundách třetí části hry vidíme další vyloučení – druhé – na straně Dukly. Dvě minuty půjde odpykat Matyáš Sapík za krosček a Chomutov se může dostat na kontaktní branku.
     
    39:42
    Čermák obkroužil celé pásmo jako orel a jen co se dostal mezi kruhy, tak zakončit. Přímo na hlavu Suka, to jsou těžké střely. Ale gólman hostí opět zachránil svůj tým.
     
    37:41
    Stejně jako na konci první třetiny, také nyní je zde vyloučení. Ale tentokrát vůbec první na jihlavské straně. Dvě minuty jde odsedět Daniel Pavelec za krosček.
     
    29:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Menšík nejprve našel mezi kruhy Jungwirtha, který trošku se střelou zaváhal, ale akce pokračovala a JONÁŠ JUNGWIRTH dostal druhou šanci. Tentokrát se již nemýlil a zasunul kotouč do volné části branky. Asistence: Matouš Menšík, Štěpán Šabatka.
     
    28:04
    Střelu Vostiňáka dokázal Maláč vyrazit, byť na kotouč asi také příliš neviděl, K odraženému puku se sápal obránce David Petrásek, který by byl sám před domácím gólmanem, ale kotouč mu přeskočil hokejku.
     
    24:22
    Tomáš Šilar posílal křižnou přihrávku na útočnou modrou pro Davida Černého, který zavezl puk do pásma. Celá situace nakonec vyplynula tak, že Šilar se mezi kruhy sám dostal k zakončení, jenže trestuhodně minul, byť měl spoustu času.
     
    17:47
    Filip Maláč vystartoval ze své branky, což bylo neklamné znamení, že Dukla šla do výhody. Ale ta neměla dlouhého trvání, neboť hosté získali puk a Marek Janda si jde odsedět dvě minuty za podrážení.
     
    14:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stav je rázem otočen. Jihlava měla výhodu jednoho muže v poli a bylo to znát v předbrankovém prostoru, kde se z dorážky prosadil vysoký obránce MATYÁŠ SAPÍK. Faul Beníška tak přišel Chomutov draho. Asistence: Šimon Zdarsa, Jonáš Jungwirth.
     
    12:31
    Jiří Beníšek se nyní zapíše do statistik jinak než brankou. Jde si odsedět dvě minuty za krosček.
     
    11:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se příliš dlouho z vedení neradovali. Sapík s Melenovským udrželi kotouč v útočném pásmu a kapitán JOSEF VYVIAL jako správný plejer s Céčkem na dresu jej zametl do kasy. Asistence: Marek Melenovský, Matyáš Sapík.
     
    10:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jde do vedení. Šlo o jednoduchou a rychlou akci, kdy Šugár vyslal kotouč na Krasanovského, který prověřil Maláče. Jihlavský gólman proti jeho střele dokázal zasáhnout, ovšem proti dorážce neobsazeného JIŘÍHO BENÍŠKA už byl krátký. Tady defenzíva Dukly zaspala. Asistence: Matyáš Krasanovský, Pavel Šugár.
     
    01:21
    Za kisnou Jihlavy sbírá puk obránce Dukly, ovšem rozehrávka červenožlutých byla špatná. A přišla gólovka i na druhé straně. Jenže Vyroubala zblízka famózně vychytal Maláč!
     
    00:35
    A hned to mohla být první branka! Menšík zblízka tečoval puk, který Suk vyrazil. U pravé tyče dorážel Jonáš Jungwirth, ale jeho zakončení bylo poněkud ledabylé a puk přes betony brankáře nezvedl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Vyvial (Melenovský, Sapík), 15. Sapík (Zdarsa, Jungirth), 30. Jungwirth (Menšík, Šabatka), 54. Menšík (Jungwirth, Peš) – 11. Beníšek (Krasanovský, Šugár), 44. Petrásek (Krasanovský, Beníšek)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Šabatka, Chvátal, Vovsík, Sapík, Kerber, Matějíček, Číhal – Vyvial, Doležal, Čermák – Jungwirth, Menšík, Rauš – Pavelec, Zdarsa, Peš – Melenovský. Trenér: Michal Broš.
    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka – Šilar, Svoboda, Černý – Vyroubal, Vostiňák, Cháb – Beníšek, Krasanovský, Šugár. Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Kopeček – Rampír, Roupec
    bahis siteleri