Čerepovec – Barys 3:4 (po pr.) | Dynamo Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Jokerit – Spartak Moskva 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 2:3 (po pr.) | Viťaz – Kunlun 2:3 (po pr.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Sobota 20.11.2021, 15:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:15 Kirill PETROV - 2:3
     
    64:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec jsou přece jen hosté, kdo dokázal vstřelit gól v prodloužení. KIRILL PETROV byl s kotoučem na ose hřiště a využil tuto pozici k přesné střele za záda gólmana Tichomirova.
    45:20 Danil VERJAJEV - 2:2
     
    45:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A teď už ten rozdíl neexistuje, domácí totiž srovnávají skóre. DANIL VERJAJEV ujel obraně a svižnou střelou poslal puk do levého horního rohu. Bez asistence.
    37:17 Damir ŽAFJAROV - 1:2
     
    37:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Důležitý gól domácího týmu, který znamená snížení, DAMIR ŽAFJAROV dostal kotouč na pravé křídlo a z kruhu se trefil přesně na bližší tyč. Asistence: Kenny Agostino, Zijat Pajgin.
    31:37 Jordan WEAL - 0:2
     
    31:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení. Dva hráči Kazaně teď najížděli sami na branku. Po přihrávce Kagarlického to na sebe vzal JORDAN WEAL, který se z mezikruží trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Steven Kampfer.
    00:53 Danis ZARIPOV - 0:1
     
    00:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující tým se už v první minutě dostává do vedení a byla to se štěstím. Kotouč se totiž po střele z první z vrcholu levého kruhu otřel o obránce a díky tomu skončil až v síti. Střelcem gólu je DANIS ZARIPOV. Asistence: Arťom Galimov, Arťom Lukojanov.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 38. Žafjarov (Agostino, Pajgin), 46. Verjajev – 1. Zaripov (Arťom Galimov, Lukojanov), 32. Weal (Kagarlickij, Kampfer), 65. K. Petrov


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (P. Kočetkov) – M. Orlov, Pajgin, Lennström, J. Martynov, N. Děmidov, Marin, M. Fedotov – Agostino, Miele, Žafjarov – Ilja Fedotov, Hrivík, Čechovič – Belevič, Ťanulin, Verjajev – A. Michejev, Gončaruk, Urakov – Počivalov.
    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkel, Kampfer, D. Žuravljov, Judin, Rukavišnikov, Lučevnikov, Adamčuk – Kagarlickij, Zaripov, Arťom Galimov – Weal, K. Petrov, Tarasov – D. Voronkov, Bulatov, Paňukov – M. Gluchov, A. Kvartalnov, Burmistrov – Lukojanov.

    Rozhodčí: Fatejev, Naumov – Zacharenkov, Šeljanin
    bahis siteleri