Vancouver – Winnipeg 3:2 (kon.) | Seattle – Colorado 3:7 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 0:0 (odl.)
Los Angeles – Carolina 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:5 (kon.)
konec
Seattle Kraken
3:7 (0:2, 0:4, 3:1)
Colorado Avalanche
Sobota 20.11.2021, 04:07 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:12 Colin BLACKWELL - 3:7
     
    55:12
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí tým pokračuje v korekci skóre, je tu třetí úspěch. Už to vypadalo, že průnik do útočného pásma skončí pouze za brankou, puk ale vyjel těsně před brankovou čáru, k němu se dostal pohotový COLIN BLACKWELL a dokázal jej procedit mezi Kuemperův beton a tyčku – 3:7. Asistence: Joonas Donskoi.
     
    49:39
    No a je tu další přesilovka pro Seattle, faulu na Dunna se dopustil Nicolas Aube-Kubel a dostal dvě minuty za vražení na mantinel.
    48:30 Brandon TANEV - 2:7
     
    48:30
    Seattle právě vstřelil branku!
    V úplném závěru přesilovky domácí tým zase snižuje. Soucyho ránu od modré čáry Kuemper vyrazil před sebe, puk si zpracoval BRANDON TANEV a dokázal jej doklepnout za brankovou čáru – 2:7. Asistence: Carson Soucy, Adam Larsson.
     
    46:31
    Je to tak, hostující Logan O'Connor dostal dvě minuty za faul kolenem a další dvě minuty za hrubost, domácí Jamie Oleksiak obdržel dvě minuty za hrubost.
    45:57 Jordan EBERLE - 1:7
     
    45:57
    Seattle právě vstřelil branku!
    No a domácím se to daří, přesilovka je využitá. Po kombinaci v útočném pásmu vystřelil z pravé strany Johansson, Kuemper jeho ránu vyrazil a volný JORDAN EBERLE mohl zleva dorážet do odkryté části branky – 1:7. Asistence: Marcus Johansson, Vince Dunn.
     
    45:30
    Domácí mohou skóre alespoň mírně zkorigovat v přesilovce, dvě minuty za podrážení dostal Jayson Megna.
    44:47 Nicolas AUBE-KUBEL - 0:7
     
    44:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Demolice domácích pokračuje. Zprava vystřelil Jost, Grubauer vyrazil puk před sebe a dorážející NICOLAS AUBE-KUBEL jej dokázal obloučkem dostat zblízka do branky – 0:7. Asistence: Tyson Jost, Alex Newhook.
     
    37:55
    Navíc je tu vyloučení na straně domácích, dvě minuty za držení a desetiminutový osobní trest k tomu dostal Mark Giordano.
    37:17 Erik JOHNSON - 0:6
     
    37:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle je už pro Seattle skutečně velký nářez. Rantanen v útočném pásmu předvedl pěknou otočku, zbavil se tím obránce, přihrál na pravou stranu na ERIKA JOHNSONA a ten přesným švihem nedal Grubauerovi žádnou šanci – 0:6. Asistence: Mikko Rantanen, Kiefer Sherwood.
    32:48 Cale MAKAR - 0:5
     
    32:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle už vypadá na debakl domácích. Colorado podniklo bleskový výpad, po pravé straně se do útočného pásma dostal CALE MAKAR, jeho první střelu sice Grubauer dokázal vyrazit, následná dorážka už ale skončila pod horní tyčkou – 0:5. Asistence: Darren Helm.
     
    25:33
    V brance Seattlu dochází ke změně, Chrise Driedgera nahrazuje Philipp Grubauer.
    25:33 André BURAKOVSKY - 0:4
     
    25:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se s tím nepárali a přesilovku bleskově využili. Po vyhraném buly přihrál Makar na ANDRÉ BURAKOVSKYHO a ten pohotovým a hlavně prudkým švihem překonal Driedgera – 0:4. Asistence: Cale Makar, Nazem Kadri.
     
    25:26
    Navíc je tu další vyloučení na straně Seattlu, dvě minuty za hrubost dostal Jared McCann.
    23:01 Cale MAKAR - 0:3
     
    23:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se sice měli problém dostat do pozice, ale stačilo jedno buly v útočném pásmu a je tu třetí gól. Puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil CALE MAKAR a jelikož gólman Driedger nemohl nic vidět přes chumel hráčů, puk skončil za jeho zády a je to 0:3. Asistence: Nazem Kadri.
     
    16:47
    Je tu vyloučení na straně Seattlu, dvě minuty za vysokou hůl dostal Adam Larsson.
    11:56 Domácí Schwartz trefil ze sóla tyčku
     
    11:56
    Domácí mají trochu smůly, do sóla se už hnal Jaden Schwartz, rozhodl se pro střelu, tou ovšem pouze zacinkal na Kuemperovu tyčku!
    06:39 Valerij NIČUŠKIN - 0:2
     
    06:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili v oslabení! Dunnovu prudkou střelu od modré čáry Kuemper vyrazil, obrana Colorada pak vyhodila puk tak šikovně, že se do brejku dostal VALERIJ NIČUŠKIN a ten své sólo zakončil přesnou ranou pod horní tyčku Driedgerovy branky – 0:2. Asistence: Tyson Jost, Ryan Murray.
     
    05:12
    Přesilovku si zahraje i domácí Seattle, dvě minuty za krosček dostal Samuel Giirard.
    04:04 André BURAKOVSKY - 0:1
     
    04:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a hosté vedou. Colorado se udrželo poblíž brankoviště, po dalších přihrávkách se puk odrazil na hůl ANDRÉHO BURAKOVSKYHO a jeho pohotovou dorážku nedokázal přemisťující se gólman Driedger vyrazit – 0:1. Bez asistence.
     
    03:13
    Začalo se svižně a je tu první vyloučení. Dvě minuty za hákování dostal domácí Ryan Donato.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 46. Jordan Eberle (Marcus Johansson, Vince Dunn), 49. B. Tanev (Soucy, A. Larsson), 56. Blackwell (Donskoi) – 5. Burakovsky, 7. Ničuškin (Jost, R. Murray), 24. Makar (Kadri), 26. Burakovsky (Makar, Kadri), 33. Makar (Helm), 38. E. Johnson (Rantanen, Kiefer Sherwood), 45. Aube-Kubel (Jost, Newhook)


    Seattle Kraken: Driedger (26. Grubauer) – Soucy, Giordano (C), A. Larsson, Vince Dunn, Oleksiak, Lauzon – Jordan Eberle (A), Wennberg, Schwartz – Järnkrok, McCann, Marcus Johansson – Blackwell, Gourde (A), B. Tanev – Donskoi, Geekie, Donato.
    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, J. Johnson, Girard, R. Murray, E. Johnson (A) – L. O'Connor, Rantanen (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Aube-Kubel, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm.

    Rozhodčí: Nicholson, Hanson – Nansen, Rody

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri