Vancouver – Winnipeg 3:2 (kon.) | Seattle – Colorado 3:7 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 0:0 (odl.)
Los Angeles – Carolina 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:5 (2:2, 2:3, 0:0)
Carolina Hurricanes
Sobota 20.11.2021, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:26 Martin NEČAS - 4:5
     
    39:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tento neskutečný zápas bude mít ve statistkách i českou stopu. MARTIN NEČAS dostal parádní přihrávku od spoluhráče, ještě lépe se dostal před obránce a poté si pohrál s domácím brankářem. Spektakulární inviduální akce tohoto českého útočníka, Carolina opět vede – 4:5. Asistence: Nino Niederreiter a Jordan Staal.
    38:00 Brendan LEMIEUX - 4:4
     
    38:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parádní hokej z obou stran nemá konce a je opět vyrovnáno. BRENDAN LEMIEUX se před hostující brankou dostal pohotově k puku, který zametl za záda bezmocného Andersena. Je opět vyrovnáno – 4:4. Asistence: Matt Roy.
    31:20 Jesperi KOTKANIEMI - 3:4
     
    31:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující tým se opět dostává do vedení. Tentokrát to je zásluhou JESPERIHO KOTKANIEMIHO, který skvěle stínoval před brankou a následně se dostal k odraženému puku, který posléze poslal nechytatelně pod břevno – 3:4. Asistence: Derek Stepan a Jaccob Slavin.
    29:33 Adrian KEMPE - 3:3
     
    29:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba v hostující rozehrávce na modré čáře. ADRIAN KEMPE vystihnul puk a namířil si to vstříc hostující brance. Andersen dělal co mohl, ale vyrovnávací brance nedokázal zabránit. Králové z LA se prosazují ve svém oslabení – 3:3. Bez asistence.
    26:16 Sebastian AHO - 2:3
     
    26:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rychlým přechodem do útoku se prezentovali hostující hráči, kteří využili střídání svého soupeře a opět se dostali do vedení. SEBASTIAN AHO nahodil puk na domácí branku, aby si ho posléze domácí Björnfot srazil do vlastní branky – 2:3. Asistence: Andrej Svečnikov a Frederik Andersen.
    12:39 Adrian KEMPE - 2:2
     
    12:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parádní práce domácího kapitána na buly v útočném pásmu, kde ho dokázal vyhrát. Následně puk dostal na modrou čáru k Edlerovi, který zkusil nahodit puk na hostující branku. ADRIAN KEMPE se skvěle postavil a dokázal tečovat toto nahození a my začínáme od začátku – 2:2. Asistence: Alexander Edler a Anže Kopitar.
    04:48 Derek STEPAN - 1:2
     
    04:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo velmi rychlé. Ihned po vhazování ve středním pásmu se hosté dokázali dostat do útočného pásma, kde celou jejich akci zakončil DEREK STEPAN. Hostující tým se dostává do vedení – 1:2. Asistence: Jordan Martinook a Brady Skjei.
    04:38 Blake LIZOTTE - 1:1
     
    04:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na vyrovnání jsme tedy dlouho nečekali. Domácí Kings vyhráli buly v útočném pásmu, střelu Edlera nešťastně zablokoval Lemieux, který ale rychle přihrál BLAKU LIZOTTOVI, který pohotovou střelou překonal Andersena – 1:1. Asistence: Brendan Lemieux a Alexander Edler.
    03:00 Seth JARVIS - 0:1
     
    03:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Parádní úvod pro hostující tým, který se ujímá vedení. Sebastian Aho se dostal k puku, který zavezl do útočného pásma, kde krásnou přihrávkou našel SETHA JARVISE, který se trefil s velkým štěstím do horní části branky – 0:1. Asistence: Sebastian Aho, Anthony DeAngelo.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 5. B. Lizotte (B. Lemieux, Edler), 13. A. Kempe (Edler, Kopitar), 30. A. Kempe, 38. B. Lemieux (M. Roy) – 3. Jarvis (Aho, A. DeAngelo), 5. Stepan (Martinook, Skjei), 27. Aho (A. Svečnikov, F. Andersen), 32. Kotkaniemi (Stepan, Slavin), 40. M. Nečas (Niederreiter, J. Staal)


    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – M. Roy, Edler, M. Anderson, Björnfot, Clague, O. Määttä – Arvidsson, Kopitar (C), A. Kempe – Athanasiou, Danault, Iafallo (A) – D. Brown (A), Kupari, T. Moore – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Bear, Slavin (A), Pesce, Skjei, A. DeAngelo, Cole – Jarvis, Aho, A. Svečnikov – M. Nečas, Trocheck, T. Teräväinen – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Martinook.

    Rozhodčí: StPierre, Skilliter – McNamara, Mills

    Diváci: 15 744
    bahis siteleri