Augsburg – Bochum 2:3 (kon.) | Bielefeld – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 3:2 (kon.)
Leverkusen – Fürth 7:1 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Dortmund – Bayern 2:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
2:3 (1:2)
Bayern Mnichov
Sobota 04.12.2021, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Bayern právě vstřelil branku!
    Velká škoda pro domácí, Gregor Kobel pokutový kop málem chytil. ROBERT LEWANDOWSKI nabíhal k míči trochu zajímavě, ale přeci jen střelou pravačkou k pravé tyči překonal gólmana Dortmundu, který si na míč sáhl, ale vyrazit nedokázal.
     
    48
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak dnes to vře v obou obranách a nyní to byli hosté, kdo soupeři prakticky daroval gól a Neuer inkasuje podruhé ze druhé střely na branku. Dayot Upamecano zaváhal a míč neodehrál do bezpečí, k tomu se dostal Bellingham, jenž křižnou přihrávkou na levou stranu vybídl ke skórování ERLINGA HAALANDA, jenž zatočil svoji střelu krásně ke vzdálenější tyči. Nutno říct, že Neuer byl i v tomto případě bezmocný.
     
    44
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský tým v závěru prvního poločasu strhává vedení na svou stranu a opět mu soupeř hodně pomohl. KINGSLEY COMAN se za hranicí velkého vápna dostal ke špatně odkopnutému míči, trefil před sebou bránícího Reuse, který tečoval míč pod břevno. Hodně smolná branka, ale zcela regulérní.
     
    9
    Bayern právě vstřelil branku!
    Na góly se opravdu dlouho čekat nemuselo. Domácí vyrobili velkou hrubku ve středovém kruhu, do útoku vyrazil Thomas Müller, jemuž se sice zakončit nepovedlo, míče se ovšem zmocnil nejlepší střelec ligy ROBERT LEWANDOWSKI, jenž překonal strážce brány Dortmundu přízemní střelou na bližší tyč.
     
    5
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácí se hned v úvodu ujímají vedení. JULIAN BRANDT si v pokutovém území zpracoval míč, výborně obehrál Alphonsa Daviese, naběhl na úroveň penalty, odkud tvrdou ranou pravačkou ke vzdálenější tyči do horní části brány nedal Neuerovi žádnou šanci.

    Petr Frömel

    Branky: 5. Brandt (Bellingham), 48. Haaland (Bellingham) – 9. Lewandowski (T. Müller), 44. Coman, 77. Lewandowski (pen.)

    Karty:   51. Can (DOR), 86. Bellingham (DOR) – 88. Lewandowski (BAY), 90+4. Upamecano (BAY)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:10. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:10.
    Borussia Dortmund: Kobel – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro (82. N. Schulz) – Bellingham, Can, Dahoud (60. Malen) – Brandt (70. M. Wolf) – Haaland (82. Tigges), Reus (C).
    Náhradníci: Hitz – Zagadou, N. Schulz, Pongračić, Reinier, Witsel, Malen, M. Wolf, Tigges.

    Trenér: M. Rose.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Upamecano, Lucas Hernández (74. Süle), A. Davies – Goretzka (65. Musiala), Tolisso – Coman (88. Nianzou), T. Müller, Sané (65. Gnabry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl – O. Richards, Süle, Nianzou, Roca, Musiala, Gnabry, Tillman.

    Trenér: J. Nagelsmann.

    Rozhodčí: F. Zwayer – M. Achmüller, M. Pickel
    bahis siteleri