Bohemians 1905 – Jablonec 1:2 (kon.) | Ostrava – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:3 (kon.)
Slovácko – Plzeň 1:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
1:2 (0:2)
FK Jablonec
Neděle 05.12.2021, 15:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází David Štěpánek.
    90. Nový mířil jen do Hanuše
     
    90
    Vojtěch Novák dostal trochu prostoru na levé straně šestnáctky a pálil přízemní ranou k přední tyči. Jan Hanuš však byl včas na zemi a mičudu chytá!
     
    85
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Houska, přichází Jakub Považanec.
    84. Petr HRONEK - 1:2
     
    84
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka v závěru zápasu přece jen snižuje na 1:2! Martin Nový nádherně odcentroval od pravé krajní čáry na přední tyč, kam si naběhl PETR HRONEK, jenž z bezprostřední blízkosti propálil brankáře Jana Hanuše! Ten tak čistý štít neudrží. Asistence: Martin Nový.
     
    82
    Nyní byli Klokani neskutečně blízko snížení na 1:2! Po rohovém kopu od levého praporku se dostali k zakončení, konkrétně pálil Bartek, jehož ránu ještě tečoval Necid. Jeho zakončení zazvonilo na brankovou konstrukci za Janem Hanušem! Severočeši následně míč odkopli do bezpečí.
     
    82
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Matěj Koubek.
     
    79
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Martin Doležal.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Tomáš Necid.
     
    71
    Na polovině hřiště došlo k souboji Romana Květa s Davidem Houskou, kterého záložník Bohemians nevybíravě poslal k zemi. Vidí za to žlutou kartu.
    70. Květ z hranice vápna těsně minul
     
    70
    Zajímavou standardní situaci na pravé straně šestnáctky zahrávali hráči Bohemians, Roman Květ dostal míč na hranici velkého vápna a tvrdou ránou jen těsně minul bližší tyč!
     
    68
    Pražané obléhají polovinu soupeře, Daniel Köstl se probil po pravé straně kupředu a nakonec byl na straně vedle vápna faulován. Václav Pilař jej při běhu rukou zasáhl do obličeje a za to mu sudí Szikszay ukazuje žlutou a následně také červenou kartu! Následně se záložník Jablonce neubránil emočnímu výlevu na adresu sudího, který mu však vůbec nepomohl. Nakonec se Pilař lehce dotkl sudího Szikszaye a ačkoliv se chce ještě hádat, není mu to nic platné. Tomáš Hübschman se jej snaží uklidnit, ale moc se mu to nedaří.
     
    64
    Tomáš Malínský dostává druhou žlutou a následně také červenou kartu! Záložník Jablonce poněkud nešikovně odehrával míč před dotírajícím Bartkem, kterého zasáhl nohou do čela a sudí Szikszay mu ukazuje druhou žlutou a následně také červenou kartu.
    61. Nový z hranice šestnáctky pálil nad
     
    61
    Petr Hronek poslal do šestnáctky soupeře dlouhý aut, který nakonec našel Martina Nového. Jeho rána z hranice velkého vápna mířila však opravdu hodně vysoko nad břevno svatyně Jablonce.
     
    60
    Čvančara přihrál z osy hřiště na Pilaře, který ještě prodloužil pro Michala Surzyna. Ten pálil z šestnáctky ale strašně nepřesně a vůbec neohrozil Le Gianga.
     
    58
    Žlutou kartu nyní vidí jablonecký Václav Pilař, který se pravděpodobně neubránil nějakému peprnému výroku na adresu sudího.
     
    53
    Michal Surzyn bude vhazovat na levé lajně. Svým hodem poslal míč kupředu a nyní to byl Václav Pilař, kdo z velkého úhlu prověřil Le Gianga, jenž se však zaskočit nenechal.
     
    48
    Branka neplatí, po dlouhé debatě sudí Szikszay neuznává gól proto, že někde před zakončením Jindřiška došlo ke hře rukou ve vápně Jablonce. Z opakovaného záběru vidím, že míč se skutečně lehce otřel o ruku Petra Hronka, zda bych ale takovou situaci posoudil jako hru rukou, to nechám sudímu na svědomí.
     
    47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians na začátku druhého poločasu snižují na rozdíl jediné branky! Gólman Jan Hanuš boxoval centr od rohového praporku před sebe. Po souboji ve vápně se mičuda odrazila na nohu JOSEFA JINDŘIŠKA, jenž vypálil po zemi k bližší tyči, Hanuš si na míč sáhl, ale mimo tři tyče jej vytlačit nedokázal!
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Vojtěch Novák.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vladislav Ljovin, přichází David Bartek.
    45+1. David HOUSKA - 0:2
     
    45+1
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec dává gól do šatny! Miloš Kratochvíl poslal na hranici velkého vápna krásný oblouček na pravou stranu šestnáctky, kde se do míče ze vzduchu po otočce opřel DAVID HOUSKA, jenž propálil Le Gianga, který si na míč sice sáhl, zastavit jej ale nedokázal – 2:0! Asistence: Miloš Kratochvíl.
     
    40
    Hodně daleko od své brány se nyní vydal gólman Patrik Le Giang, který u pravé čáry zahrál míč do zámezí a následně jej sebral do rukavic, aby Severočeši nemohli rychle vhazovat. Za toto zdržování vidí žlutou kartu.
    38. Fulnekův přetažený centr poškádlil Hanuše
     
    38
    Tentokrát už Jan Hanuš musel zasahovat! Centr z pravé lajny od Fulneka musel brankář Jablonce vytlačit nad břevno své svatyně, takže si přece jen připisuje první zákrok v utkání.
     
    37
    Krásná zpětná přihrávka patičkou od Miloše Kratochvíla na Tomáše Malínského dokonale našla spoluhráče, který se tak uvolnil ze sevření bránících hráčů. Následně ale nepřihrál přesně a ve vápně Bohemky se Pražané lacino dostali k hracímu předmětu.
     
    34
    Viděli jsme další tvrdší zákrok, Martin Nový ostrým skluzem zezadu podmetl Miloše Kratochvíla a Petr Rada opět naštvaně vystartoval z lavičky. Snad ho uspokojí žlutá karta pro beka Bohemians.
     
    18
    Stále jsou to hosté, kdo má balon ve své moci. Nyní svedli souboj Tomáš Malínský a Martin Nový ve středu hřiště. Záložník Jablonce vidí po vzájemném souboji žlutou kartu, když lehce nakopl svého protivníka do lýtka.
    8. Tomáš ČVANČARA - 0:1
     
    8
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec přetavil úvodní tlak ve vedoucí branku! Pilař nejprve přenesl pěkným křižným pasem hru z levé strany na pravou, Tomáš Malínský pak sklepl merunu na osu hřiště, kde se do ní opřel TOMÁŠ ČVANČARA. Ten pálil zpoza šestnáctky přes beka a nádherně trefil prostor těsně u přední tyče, Le Giang plachtil marně – 1:0 pro Jablonec! Asistence: Tomáš Malínský.
    4. Holík prověřil Le Gianga
     
    4
    Viděli jsme první střelu na bránu a postarali se o ni Severočeči! Libor Holík dostal míč na pravou stranu od Pilaře, seběhl si na osu hřiště a ranou zpoza vápna přes obránce poprvé protáhl Le Gianga, před nímž míč trochu skočil. Přesto si brankář Klokanů s balonem poradil.

    Petr Šatalík


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 84. Hronek (Nový) – 8. Čvančara (Malínský), 45+1. Houska (Kratochvíl)

    Karty:   34. Nový (BOH), 40. P. Le Giang (BOH), 71. Květ (BOH) – 18. Malínský (JAB), 58. Pilař (JAB)   64. Malínský (JAB), 68. Pilař (JAB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:20.
    Bohemians Praha 1905: P. Le Giang – J. Kovařík (46. V. Novák), Jindřišek (C), Köstl, Nový – Květ, Ljovin (46. Bartek) – Keita (75. Necid), Hronek, Fulnek (82. Koubek) – Puškáč.
    Náhradníci: Valeš – Bartek, Koubek, Necid, V. Novák, Ugwu, Vacek.

    Trenér: Luděk Klusáček.

    FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, Martinec, Zelený, Surzyn – Hübschman (C) – Malínský, Houska (85. Považanec), Kratochvíl (90+2. Štěpánek), Pilař – Čvančara (79. Doležal).
    Náhradníci: V. Hrubý – Doležal, Krob, Nešpor, Považanec, Smejkal, Štěpánek.

    Trenér: Petr Rada.

    Rozhodčí: L. Szikszay – T. Mokrusch, Z. Arnošt – J. Krejsa. VAR: P. Franěk AVAR: K. Hrubeš.
    bahis siteleri