Detroit – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Washington – Columbus 3:1 (kon.) | Boston – Tampa 2:3 (po pr.)
Ottawa – Colorado 6:5 (po pr.) | Nashville – Montreal 4:3 (po pr.) | Minnesota – Toronto 4:3 (2:1 po s.n.)
Carolina – Buffalo 6:2 (kon.) | NY Rangers – Chicago 3:2 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 05.12.2021, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Alex DEBRINCAT - 3:2
     
    58:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující tým ještě přece jenom žije. Jones se prezentoval skvělou kolmicí přes pásmo na volného Kanea, který orazítkoval tyč. ALEX DEBRINCAT se tak moc snažil dostat k puku, který byl pod brankářem, že ho s ním dotlačil do branky. Rozhodčí tuto branku uznal, a tak Chicago snížilo své manko opět na rozdíl jediné branky – 3:2. Asistence: Patrick Kane a Seth Jones.
    54:46 Artěmij PANARIN - 3:1
     
    54:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým odskakuje na rozdíl dvou branek zásluhou ARTĚMIJE PANARINA, který nejprve hledal lépe postaveného spoluhráče, ale když to nevyšlo a puk se odrazil zpátky k němu, tak on sám překonal hostujícího brankáře. Ruský útočník má dnes prsty ve všech brankách svého týmu – 3:1. Asistence: Ryan Strome a Jacob Trouba.
    37:25 Adam FOX - 2:1
     
    37:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tým dokázal v průběhu jedné třetiny otočit nepříznivý průběh utkání a opět to byla stejná trojice jako u první branky. Akorát, že si Rangers vyměnili pozice. ADAM FOX využil nedůslednosti obrany a z dorážky se prosadil do odkryté části branky – 2:1. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Strome.
    24:41 Ryan STROME - 1:1
     
    24:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla hokejová nádhera. Skvělou kombinaci domácího týmu zakončil RYAN STROME, kterého na vzdálenější tyči oslovil Artěmij Panarin. Už se zdálo, že ruský útočník bude střílet, ale všechno bylo jinak. Rangers využívají první přesilovku a je srovnáno – 1:1. Asistence: Artěmij Panarin a Adam Fox.
    19:37 Patrick KANE - 0:1
     
    19:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přece jenom jsme se dočkali úvodní branky tohoto zápasu. Rychlý přechod hostujícího týmu do útočného pásma zakončil nejprve hostující Hagel, ale jeho pokus vyrazil domácí brankář vedle sebe. Toho využil PATRICK KANE a poslal puk do odkryté branky – 0:1. Asistence: Brandon Hagel a Seth Jones.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 25. R. Strome (Panarin, A. Fox), 38. A. Fox (Panarin, R. Strome), 55. Panarin (R. Strome, Trouba) – 20. P. Kane (Hagel, S. Jones), 59. DeBrincat (P. Kane, S. Jones)


    New York Rangers: A. Georgijev (Húska) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Lundkvist, Nemeth – Kakko, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – Reaves, Goodrow, K. Rooney.
    Trenér: Gerard Gallant

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, E. Gustafsson, de Haan, I. Mitchell, C. Jones, Kalynuk – P. Kane, J. Toews (A), Hagel (C) – D. Strome, Dach, DeBrincat (A) – Hardman, Borgström, D. Kubalík – R. Carpenter, Reese Johnson, Jo. Slavin.
    Trenér: Derek King (dočasný trenér)

    Rozhodčí: Skilliter, St. Laurent – Brisebois, Kelly

    Diváci: 17 046
    bahis siteleri