Třinec – Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 2:9 (kon.)
Pardubice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 21.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:59:57)
     
    Během posledního dějství jsme viděli pouze jeden gól, a to ten do brány Beranů. Díky tomu se tak zásadně nevyplatil žlutomodrým risk hry bez brankáře. Ani poměrně bojovný výkon ševců v poslední třetině domácím ovoce nepřinesl a výhru si tak odváží celek z jihu Čech.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Berani se pokusili o založení jednoho z posledních útoků v dnešním utkání. K jejich smůle ale pozorný sudí odpískává ofsajd. Na následném buly navíc vyhrávají puk hosté.
     
    58:27
    Danielu Gazdovi se podařilo získat kotouč ve středním pásmu. Po následné přihrávce ale přišel z důvodu špatného zpracování o puk Lukáš Vopelka.
     
    57:28
    Po páté vstřelené brance se hráči Motoru stáhli do vlastního pásma. Nyní se díky tomu dostávají domácí k velkému počtu střel, ani to jim ale zatím nestačilo na vstřelení branky.
    56:29 Milan GULAŠ - 2:5
     
    56:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Toto je branka, která s největší pravděpodobností rozhoduje dnešní utkání. Postaral se o ní MILAN GULAŠ, který získal kotouč po vyhraném buly v obranném pásmu. Na poslední chvíli se ještě pokusil kotouč zastavit Gazda, ani on ale neodvrátil gól do prázdné brány. Asistence: Petr Šenkeřík a Lukáš Pech.
     
    56:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:19
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    56:03
    Dlouhou přihrávkou se nyní pokusil najít jednoho ze svých spoluhráčů Roberts Mamčics. Kotouč ale nakonec našel pouze hůl jednoho z obránců, od které se odráží do hlediště.
     
    55:04
    Do konce zbývá méně jak pět minut a domácím začíná pořádně zatékat do bruslí. Snaží se ale negativní výsledek zápasu odvrátit, seč jim síly stačí. Nyní se o to pokusil Patriks Zabusovs po křižné přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů.
     
    54:05
    Hra v oslabení očividně svědčí domácímu celku více, než v plném počtu. Až nyní musel brankář Beranů zasahovat proti střele, kterou vyslal Jakub Valský.
     
    53:06
    Uběhla téměř minuta z početní výhody Motoru a paradoxně více střel vyslali na bránu právě ševci. O tu poslední se postaral Patriks Zabusovs, kterou však zastavuje brankář svými betony.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Vladimir Michasjonok – 2 min., hákování).
     
    51:33
    Daniel Gazda se pokusil najet na přihrávku pro Jiřího Suhradu. Byl ale moc chamtivý a nevšiml si, že už je oběma nohama za modrou čárou.
     
    50:34
    Daniel Gazda se pokusil o zpětnou přihrávku ve vlastním obranném pásmu. Kotouč ale nakonec skončil na holi jednoho z útočníků, kteří okamžitě pálí. Jeho střela ale skončila vysoko nad bránou.
     
    49:35
    Nyní jsou zamknutí ve vlastním pásmu naopak ševci, kteří musí čelit jedné střele za druhou. Právě ta, která vzešla z hole Miroslava Holce, skončila na vyrážečce Kašíka.
     
    48:36
    Na vhazování v obranném pásmu Českých Budějovic byl úspěšnějším hráčem Petr Šenkeřík. Do velké příležitosti se o pár chvil později dostal Michal Vondrka, který využil špatné rozehrávky domácích.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 26. Gazda (Mamčics, Zabusovs), 34. Kubiš (Honejsek) – 16. Štencel (M. Hanzl, M. Beránek), 19. J. Ondráček (Štencel, Vráblík), 23. Z. Doležal (M. Hanzl, Abdul), 34. M. Hanzl (Štencel), 57. Gulaš (Šenkeřík, Pech)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, T. Hanousek – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš (C), P. Sedláček (A), Vopelka – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – O. Flynn, R. Veselý, Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček (A), Bindulis, Bučko, Štencel, Vráblík, Remta – Holec, Pech (A), Gulaš (C) – Abdul, J. Novotný, Z. Doležal – Vondrka, M. Hanzl, Valský – M. Beránek, J. Ondráček, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    ocianews.com