Třinec – Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 2:9 (kon.)
Pardubice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.12.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:19
    Matěj Stříteský (LIT) se v situaci provinil faulem, a tak je zde další přesilovka domácích.
     
    43:23
    Teď zase drželi puk hosté. Hübl sice v rohu kluziště nic nevymyslel, ve středním pásmu ale kotouč opět získal a poslal dopředu Zdráhala. Toho zahákoval Vladimír Dravecký (TRI) a je dalším vyloučeným hráčem tohoto utkání.
     
    40:00
    Oba výtržníci byli potrestáni menším trestem za hrubost. Tedy Tomáš Marcinko (TRI) a Daniel Kolář (LIT) – 2 minuty hrubost.
     
    31:24
    Oním druhým vyloučeným hráčem Litvínova ve druhé třetině je Marek Hrbas (LIT), který dostal menší trest za držení.
     
    28:50
    Hrňa se dostával rychle přes střední třetinu do útočného pásma, když jej podrazil Giorgio Estephan (LIT). První přesilovka Ocelářů ve druhé třetině.
     
    20:05
    Absurdní trest pro domácí. Třinecký kapitán Vrána vyhrál dozadu buly a Martin Marinčin (TRI), který už stál dva kroky v obranné třetině, chtěl poslat puk s co největší razancí za Godlu. Poslal jej ale až do ochranné sítě. Místo klídku na zbytek oslabení, tak mají Třinečtí před sebou krátké oslabení tři na pět.
     
    18:19
    Třinečtí po delší době v útočném pásmu. Adámek přes Růžičku poslal puk na střílejícího Vránu. Godla puk vyrazil a hosté se řítili do útočného pásma. Přitom svého soupeře sekl Aron Chmielewski (TRI) a přesilovku si v první třetině zahraje i Verva.
     
    11:02
    Prvním vyloučeným hráčem utkání je Richard Jarůšek (LIT), který v obranné třetině Třince zahákoval obránce domácích Kundrátka. Úvodní přesilovou hru zápasu tak budou mít domácí.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 30. M. Kovařčík (A. Nestrašil, O. Kovařčík), 57. M. Doudera (Miloš Roman), 60. A. Nestrašil (Martin Růžička) – 17. Kudrna (Jarůšek, Stříteský)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Chmielewski – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Kurovský – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, D. Kolář – M. Chalupa, Estephan, P. Svoboda – P. Straka (A), V. Hübl (C), P. Zdráhal – Kudrna, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, Gerhát, J. Jícha.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Kubičík, Šindel – Lederer, Rožánek

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri