Novosibirsk – Jaroslavl 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Barys 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:3 (po pr.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Soči 2:3 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 21.12.2021, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:33
    Pavel Akolzin byl nyní tvrdě dohrán v rohu kluziště za klecí Severstalu a sbírá se těžce z ledu. Bruslí ho zezadu nepříjemně podkopl Michail Tichonov, jenž za dvě trestné minuty může být rád.
     
    45:31
    K Akolzinovi musí na trestnou lavici usednout také Brendan Leipsic, protože Vorobjov si vzal trenérskou výzvu, Čerepovec hraje pět na tři rovné dvě minuty!
     
    45:31
    Metallurg docílil branky, o kterou se postaral Archip Několenko. Již předtím však Pavel Akolzin vrazil do brankáře Vladislava Podjapolského, kterého srazil na led. Místo branky tak Metallurg zapíše vyloučení svého útočníka.
     
    36:10
    Na ledě planou emoce. Jegor Morozov totiž strčil do brankáře Jussiho Olkinuory, jenž upadl na led. Obránci Metallurgu ihned přijeli kapitána soupeře upozornit, že toto si dovolit nemůže.
     
    34:01
    Metallurg posílá kotouč podél hrazení do útočného pásma, kde však jeho hráči nemohou pokračovat ve hře, jelikož jich na hřišti bylo šest. Fasují tak trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    29:35
    Vladislav Kodola dostává dvě minuty za hákování, když v předbrankovém prostoru klasickým šroubovákem znemožnil soupeři zakončení.
     
    27:17
    Nikita Korostěljov podrazil v obranném pásmu Nikolaje Timašova, za což fasuje dvě minuty a usedá na trestnou lavici. Přesilovka pro Severstal.
     
    12:42
    Jegor Korobkin se hnal po pravé straně do úniku, který se mu nakonec povedlo bekhendem zakončit, ale Vladislav Podjapolskij zvládl zasáhnout. Přitom Korobkina fauloval Pilipenko, jenž fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    11:19
    Čerepovec možná vůbec poprvé sevřel svého soupeře v jeho obranném pásmu. Následně si zahraje první přesilovku, Linus Hultström je vyloučen na dvě minuty za sekání.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Korostěljov (Minulin, S. Košelev), 8. Akolzin (Korobkin), 31. Zernov (J. Jakovlev, Currie), 62. M. Karpov (Minulin) – 33. Pilipenko (M. Tichonov, Kodola), 39. Pilipenko (Vovčenko), 59. Chochlov (Abrosimov)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Moisejev) – Zemčonok, J. Jakovlev (C), Hultström, Makljukov, Minulin, I. Nikolajev, M. Grigorjev, J. Chabarov – Čibisov, Currie (A), Ruděnkov – M. Karpov (A), Zernov, Leipsic – Goldobin, S. Košelev, Korostěljov – Korobkin, A. Několenko, Akolzin.
    Trenér: Ilja Vorobjov.

    Severstal Čerepovec: Šugajev (8. Podjapolskij) – Chochlov, Press, Timašov, M. Chabarov, M. Tichonov, N. Makejev, Čurkin – Liška, Joonas Nättinen, Rooba (A) – Pilipenko, Vovčenko, Kodola – Geraskin (A), D. Dumbadze, J. Morozov (C) – Abrosimov, A. Alexejev, Jemec – Dmitrij Moisejev.
    Trenér: Andrej Razin.

    Rozhodčí: Kočetov, Ovčinnikov – Maximovsky, Koljasnikov.
    bahis siteleri