Novosibirsk – Jaroslavl 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Barys 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:3 (po pr.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Soči 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:1)
HK Soči
Úterý 21.12.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:54:53)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (SOC) – 0+0, 4 střely na branku, čas na ledě 17:09
     
    Dnešní utkání sledovalo 1646 diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 22
     
    Je dobojováno. Zápas došel do nastavené hrací doby a v její třetí minutě Soči rozhodlo o tom, že si z VTB arény jeho hráči odvezou dva body. Góly v tomto duelu padaly pouze v první třetině, která skončila 2:2. Poté se už neměnilo skóre a bylo jasné, že se bude nastavovat. Prodloužení zvládli lépe hosté, kteří tak na ledě silného Dynama berou dva body. Naopak Moskvané se musí spokojit s bodem jedním.
     
    Konec zápasu.
    62:40 Arťom NIKOLAJEV - 2:3
     
    62:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se ubránili nebezpečné akci domácího celku a hned na to ujeli do přečíslení. Místo přihrávky zvolil ARŤOM NIKOLAJEV střelu z hrany levého kruhu a udělal dobře, protože kotouč poslal do domácí sítě – 1:2. Hráči Soči tak berou bonusový bod navíc. Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
     
    62:01
    Ivan Miščenko posunul kotouč na Martina Bakoše, ten se nestihl včas zorientovat a soupeř mu ho sebral. Dynamo tak míří do další rychlé akce.
     
    61:40
    Martin Bakoš se díky pozorné obraně Moskvanů nedostal do žádného zakončení a domácí hráči hned na to otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    61:11
    Hra je přerušena po Rundbladově střele, která byla nepřesná a kotouč má ve své moci Ivan Bočarov.
     
    60:44
    Následně pak to zkusili hosté před Ivanem Bočarovem, ale zblízka na něho nevyzráli.
     
    60:15
    U puku jsou domácí hráči a hned se tlačí před Hellbergovu klec. Trojice hostů se snaží zabránit tomu, aby domácí zakončili.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani to nerozhodne, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Ještě asi poslední šance Dynama, už se ale nic nestane, puk je ve středním pásmu a třetí dějství se jen dohrává. Na řadu tak opravdu přijde nastavená hrací doba.
     
    58:38
    Domácí zavřeli svého soka v jeho obranném pásmu a roztáčejí před Hellbergem kolotoč. Ovšem zatím to nevede ke gólovému efektu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Hosté vyhodili puk ze středního pásma k brance soupeře a domácí tak jdou do další akce z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    56:41
    Další dobrá akce domácích, na jejím konci byl pokus Pjotra Jakovleva, ale ten šel jen vedle protější tyče.
     
    56:10
    Domácí se nyní dostali do nebezpečné akce, kotouč mířil mezi tři tyče, ale proti byl zase dobrý zákrok Hellberga!
     
    55:03
    Ivan Igumnov prudkou ranou prověřil Magnuse Hellberga, ten puk vyrazil před sebe a hosté šli dopředu. Martin Bakoš si nabruslil podél pravého mantinelu až před Bočarova, ale znovu ho nepřekonal.
     
    54:24
    Stále se skóre nezměnilo a zápas tak zatím vypadá, že by mohl nakonec dojít do prodloužení.
     
    52:15
    Oscar Lindberg převzal přihrávku od svého spoluhráče Andreje Pedana, ale střela prvně jmenovaného zamířila jen vysoko nad branku Magnuse Hellberga.
     
    51:40
    Ivan Bočarov se přesunul k tyči, kde poté lapil pokus Kirilla Peťkova, hra je zastavena, buly po pravé ruce domácího brankáře.
     
    51:35
    Následuje další komerční přestávka.
     
    50:16
    Třetí třetina se přehoupla do své druhé poloviny, proti jedovce Alexandra Petunina zakročil Hellberg a hra je opět přerušena.
     
    49:18
    Dmitrij Raševskij se ocitl mezi kruhy, kde okamžitě napřáhl ke střele, ale ta končí zase na obraně hráčů Soči.
     
    48:48
    Glotov se nedostal k přesnější střele, puk získala obrana Moskvy a hned ho vytahuje až před branku Magnuse Hellberga.
     
    48:23
    Moskvané operovali před brankou Soči, rozhýbali soupeře, ale následná střela Vadima Šipačova končí zase mimo tři hostující tyče.
     
    47:12
    Nikita Točickij byl vyzván spoluhráčem do zakončení, ale hostující útočník odmítl hattrick, jeho pokus skončil jen vedle branky soupeře.
     
    46:18
    Od vlastního brankáře zakládali akci domácí hráči a zase se dostali až do zakončení. Ovšem pozorný Magnus Hellberg zapisuje další přesný zákrok.
     
    46:05
    Rob Klinkhammer v pokleku vystřelil hodně nebezpečně, ale znovu se prezentoval dobrým zákrokem Magnus Hellberg a opět svůj tým podržel. Nechal hru přerušit a následuje komerční přestávka.
     
    45:08
    Další akce Soči, pokus Jurije Pautova od modré čáry tečoval před Bočarovem Martin Bakoš, ale bylo to opět nepřesné z jeho strany.
     
    43:53
    Dmitrij Kolgotin napřáhl ke střele na pravém kruhu, ta doplachtila až k Bočarovovi, ale domácí brankář následně po ní ukrývá kotouč do své lapačky.
     
    42:24
    Rob Klinkhammer střílel skrze obranu soupeře, ale jeho přízemní střela byla zastavena nohou jednoho z hostujících obránců.
     
    41:53
    Na opačném konci se pak do střely opřel agilní Martin Bakoš, ale také jeho projektil končí mimo tři tyče.
     
    41:01
    Hosté sebrali soupeři puk a dostali se s ním až před Hellberga, ale překonat ho nedokázal Alexandr Petunin.
     
    40:20
    Jdeme do třetí třetiny, uvidíme, zda zápas skončí v základní hrací době, nebo zda bude prodloužení či dokonce samostatné nájezdy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 20 – 18
     
    Také druhé dějství je u konce. V něm nepadla ani jedna branka a na ukazateli skóre tak svítí stejný stav, jaký byl před prostřední částí hry, tedy 2:2. Oba celky si vypracovaly šance na vedoucí branku, ovšem oba gólmani byli zkrátka neprůstřelní, jednou domácího ochránce svatyně zachránila tyč po Bakošově střele. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Ještě se vhazuje před hostující klecí, už se ale patrně v této části hry nic nestane.
     
    39:40
    Hosté propadli ve středním pásmu a toho využili domácí, kteří po zisku puku šli dopředu. Ale Vadim Šipačov se zamotal do kliček a nedokázal se prosadit.
     
    39:20
    Zákrok Hellberga přikrytím kotouče pod lapačku a hra je zastavena. Vhazovat se bude po levé ruce švédského brankáře ve službách Soči.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:33
    Domácí hokejisté se stále tlačí za vedoucí brankou, ale pozorně hrající hosté a jejich obrana jsou výrazně proti.
     
    38:12
    Soči je v plném počtu.
     
    37:48
    Kiril Peťkov v akci dva na jednoho ve vlastním oslabení střílel z pravého kruhu, ale jeho pokus v pokleku kryje Ivan Bočarov a drží svůj tým!
     
    37:32
    Až nyní se to povedlo a Soči se osvobozuje.
     
    37:09
    Domácí stále útočí a kombinují před Hellbergem, hosté se nemohou dostat na kotouč, aby ho vyhodili až před branku Ivana Bočarova.
     
    36:45
    Hned roztočili kolotoč před Hellbergem, z levé strany z první pálil Stanislav Galijev, ale místo u své pravé tyče si Hellberg pohlídal.
     
    36:27
    Teď mají zase přesilovou hru domácí hráči a budou se v závěru druhé třetiny snažit o to, aby strhli vedení na svou stranu.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:07
    Dynamo je v plném počtu.
     
    35:09
    Velmi brzy se dostali hosté znovu před domácí klec, ale tam svému brankáři opět pomohla obrana, která pak vytáhla puk ven. Dokonce se domácí dostali do akce ve vlastním oslabení, ale Hellberg vše jistil.
     
    34:29
    Dmitrij Zavgorodnij dostal přihrávku na pravou stranu, hned ale tento hráč přenechal puk Garajevovi, ale jeho pokus z levého kruhu končí mimo tři tyče a domácí se osvobozují.
     
    34:07
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Rob Klinkhammer – 2 min., krosček).
     
    33:36
    Teď se zase do kombinace před domácí brankou dostali hosté, ale Ruslan Alijev svižný pokus posílá jen k zadnímu mantinelu.
     
    32:51
    Na modré čáře se chtěl trefit do kotouče Andrej Sergejev, ale nesedlo mu to, jen promáchl a pokus končí na hokejce jednoho z hostujících obránců.
     
    32:12
    Hosté otočili hru a drali se do akce, ale zastavila je pozorná obrana Dynama a to se znovu cpe před svatyni Magnuse Hellbega.
     
    31:14
    Glotov dostal přihrávku od Alexandra Žabrejeva a hned z první vyslal nebezpečnou střelu, kterou do lapačky chytá Ivan Bočarov. Hra je zastavena, následuje komerční pauza a po ní se bude vhazovat před moskevskou brankou.
     
    30:19
    Polovina zápasu je minulostí, na ukazateli skóre stále svítí nerozhodný stav. Hraje se přes tři minuty bez přerušení a hra má celkem spád.
     
    29:43
    A znovu slovenský forvard, který se opět dostal až před Bočarova, ale ani další střela nekončí za jeho zády.
     
    29:08
    Martin Bakoš podržel puk a dostal se s ním až před Bočarova, ale přízemní střelu poslal jen do jeho betonů.
     
    28:25
    Jaroslav Dyblenko vytáhl puk do středního pásma a chtěl pokračovat dále před Bočarova, ale zakročila obrana Dynama, která znovu otáčí hru.
     
    27:46
    Další útočná akce hostů byla zastavena už ve středním pásmu a Moskvané velmi rychle přenášejí hru před klec Magnuse Hellberga.
     
    26:59
    Amir Garajev si sjel na levou stranu a střelou z nápřahu nechal vyniknout Ivana Bočarova, který jeho pokus lapil a následně pak nechal hru přerušit.
     
    26:37
    U modré čáry se už ke střele napřahoval Jegor Zajcev, ale dva hostující hráči ho nakonec o puk obrali a vytáhli ho do neutrální zóny.
     
    26:22
    Přichází další komerční pauza.
     
    26:00
    A znovu agilní Martin Bakoš, který u pravého hrazení vybojoval touš a nasměroval ho mezi kruhy, ale tam nebyl nikdo, kdo by jeho přihrávku přijal.
     
    25:00
    Teď na levé straně střílel Martin Bakoš, slovenský forvard ale nastřelil jen tyč domácí brány! Velká šance hostů na to jít znovu do vedení, ale nestalo se tak.
     
    24:18
    Sergejev přenechal kotouč Vadimu Šipačovovi, ten si s ním chvíli pohrál a až pak vystřelil. Přízemní pokus však nasměroval jen do brankáře Magnuse Hellberga.
     
    23:16
    Arťom Fjodorov z otočky vypálil nad kruhy, jeho pokus byl ale sražen jen do mantinelu za brankou Magnuse Hellberga. Moskvané pak puk získali znovu a opět si protahují útočnou akci.
     
    22:20
    Hráči Soči se ještě ve druhé třetině nedostali do útočné akce, domácí jsou neustále v pohybu i díky přesilové hře, která je rozhýbala.
     
    22:00
    Hosté jsou v plném počtu, své oslabení tak přežili, ač pod tlakem, bez úhony.
     
    21:30
    Anton Bělov napřáhl na modré čáře, jeho projektil končí jen vedle levé tyče z pohledu Magnuse Hellberga.
     
    20:57
    Hosté vyhodili puk do středního pásma a na chvíli se vymanili z domácího tlaku. Moskvané jsou hodně při chuti po vyrovnání a derou se za vedoucím gólem.
     
    20:27
    Vadim Šipačov pálil z levého kruhu, jeho pokus ale obrana Soči srazila do bezpečí. Nicméně nadále trvá akce domácího celku před Hellbergem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:25.
     
    Střely na branku: 10 – 8
     
    První třetina, která byla na branky hodně bohatá, je za námi. Jako první skórovalo Dynamo, které se dostalo do vedení. Pak ale přišly dva góly Nikity Točického, jenž nejprve vyrovnal a poté strhl vedení na stranu Soči. Ovšem v závěru prvního dějství udeřili domácí, kteří díky přesné střele Raševského vyrovnali a do druhé třetiny se tak půjde za nerozhodného stavu 2:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HK Soči (Amir Garajev – 2 min., podrážení).
     
    19:57
    Ještě akce Amira Garajeva, který švihl do kotouče a ten bleskovým zákrokem kryje Ivan Bočarov a ještě tři vteřiny před koncem třetiny se bude vhazovat po jeho pravici, protože hru zastavil.
     
    19:40
    A znovu Moskvané založili další pohlednou akci, na jejím konci byl Eric O'Dell, ale pokus švihem skončil jen na zadním mantinelu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:15
    Domácí ožili, znovu se natlačili před hostující klec, ale Vadim Šipačov zblízka Hellberga neprostřelil. Nicméně nadále trvá akce domácích.
    17:29 Dmitrij RAŠEVSKIJ - 2:2
     
    17:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak se to Moskvanům přeci jen povedlo a je znovu srovnáno. DMITRIJ RAŠEVSKIJ se s pukem od zadního mantinelu dostal před Hellberga a u jeho levé tyče mu procedil puk za jeho záda – 2:2. Asistence: Eric O'Dell a Anton Bělov.
     
    16:56
    Domácí stále tlačí na pilu, rádi by vyrovnali ještě do konce první třetiny, hosté jsou však proti a nadále drží velmi těsný náskok.
     
    16:12
    Rob Klinkhammer si nabruslil do těsné blízkosti Magnuse Hellberga, ale z nápřahu ho překonat nedokázal. Domácí si pobyt v útoku prodlouží, buly po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    15:05
    Jurij Pautov od modré čáry svižně nahodil puk před branku soupeře, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, kdo by puk uklidil za záda Ivana Bočarova.
     
    14:27
    Postavení mimo hru na straně Soči, hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    14:15
    Nikita Točickij útočil na hattrick, ale jeho výpad před Bočarova mu pokazila obrana Soči.
     
    13:55
    Agilní Vadim Šipačov byl u další šance Moskvanů, ale ta znovu končí mimo tři tyče. Poté dostal puk pod kontrolu Hellberg a znovu zastavuje dění na ledové ploše.
     
    13:21
    Vadima Šipačova vychytal Magnus Hellberg, který si v krátkém sledu po sobě zapisuje další zákrok a hra je opět zastavena, buly po jeho pravé ruce.
     
    12:34
    Od vlastní branky zakládali další akci moskevští hokejisté, ale dobrá obrana Soči jim zabránila v tom, aby domácí jakkoli ohrozili Magnuse Hellberga v jeho brankovišti.
     
    11:40
    Po ní se do akce hnali domácí hráči, v rohu poslal puk do mezikruží Jegor Zajcev, ovšem tam ho nezachytil najíždějící Alexandr Petunin a rázem tak skončil dobrý náznak moskevské akce.
     
    11:32
    Na řadu přichází další komerční pauza.
     
    11:09
    Hosté jsou už také kompletní.
     
    10:35
    Hráči moskevského Dynama se sami vykázali z útočné třetiny a museli se pro puk vracet zpět do neutrální zóny.
     
    10:06
    Domácí jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    09:46
    Jurij Alexandrov se natlačil před Bočarova, mezi jeho betony ho však nepřekonal. Donutil ho ale k přerušení hry, buly po pravé ruce domácího brankáře.
     
    09:24
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na každé straně. V útoku jsou hosté a hrozí před Ivanem Bočarovem.
     
    09:09
    Vyloučení v týmu HK Soči (Arťom Nikolajev – 2 min., držení).
     
    08:47
    Hosté dostali k dispozici jako první přesilovou hru a už se usadili před Bočarovem. Mají tak možnost dostat se do vyššího náskoku. Ale Glotovovu střelu nyní pokryl domácí gólman a zastavuje hru.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., podrážení).
     
    07:49
    Nepřesná střela Dmitrije Raševského a do protiútoku se drali domácí borci.
     
    07:31
    Vadim Šipačov se pokoušel srovnat, ale jeho svižný pokus se zastavil jen na Hellbergovi, který po svém zákroku přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    05:54 Nikita TOČICKIJ - 1:2
     
    05:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    No a na druhé straně se povedlo skórovat hostům, kteří otáčejí stav zápasu na svou stranu. A znovu v tom měl prsty NIKITA TOČICKIJ. Ten z pravé strany poslal puk ke vzdálenější tyči a Bočarov se už jen beznadějně ohlížel za sebe – 1:2. Hostující hráč tak má brzy zaděláno na hattrick. Bez asistence.
     
    05:45
    Nyní brankáře Hellberga prověřil Vadim Šipačov, který si sjel těsně před jeho klec, ale pokus, mířící bezi betony, nakonec brankář Soči jistil a raději pak hru přerušil.
     
    05:34
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    03:45
    Domácí se nesmířili s tím, že přišli o svůj náskok a teď se dostali do přečíslení, které ale skončilo jen nepřesnou střelou. Puk končí jen u zadního mantinelu.
    03:11 Nikita TOČICKIJ - 1:1
     
    03:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, moc dlouho to netrvalo a začíná se opět od začátku. NIKITA TOČICKIJ vypíchl soupeři puk u modré čáry a nasprintoval až před Bočarova, kterého svižnou ranou překonal mezi jeho betony – 1:1. Bez asistence.
     
    02:42
    Domácí se znovu dostali před branku hostů, ale záhy o puk přišli a do protiútoku tak míří hosté ze Soči.
    01:34 Bogdan JAKIMOV - 1:0
     
    01:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se hned v úvodu utkání ujímají vedení. Rob Klinkhammer našel přihrávkou na pravé straně mezikruží volného BOGDANA JAKIMOVA, který bleskovou střelou zaskočil hostujícího brankáře, jenž musí jako první lovit puk ze své sítě – 1:0. Asistence: Rob Klinkhammer a Ivan Igumnov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    VTB arénou v Moskvě už zní hymna ruské Sborné. Utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Dynamo Moskva: I. Bočarov (A. Jerjomenko) – A. Bělov, Andrej Sergejev, Vojnov, A. Mironov (A), A. Pedan, J. Zajcev, Volkov – Galijev, Wedin, Šipačov (C) – O'Dell (A), O. Lindberg, Raševskij – Klinkhammer, Igumnov, Jakimov – Jakovlev, O. Zajcev, Petunin – A. Fjodorov.
    Trenér: Alexej Kudašov

    HK Soči: Hellberg (Pleškov) – Dyblenko, Miščenko, Galeňuk, Rundblad, Pautov, Jaks, J. Alexandrov – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Kolgotin, Točickij (C), Zavgorodnij – Bakoš, Feoktistov, Glotov – Žabrejev, Averšin, Alijev – Gordin.
    Trenér: Andrej Zjuzin

    Rozhodčí: Kuljov, Hribik – Galimov, Strelcov.
     
    Československá stopa

    Martin Bakoš (SOC)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně už utkaly. Na konci září bylo úspěšné moskevské Dynamo, které na půdě Soči vyhrálo 4:0. Hosté tak mají svému soupeři dnes co oplácet.
     
    HK Soči

    To hosté ze Soči jsou na tom daleko hůř. Ve stejné konferenci je najdeme na desátém místě se ziskem šestatřiceti bodů a pokud pomýšlejí na vyřazovací boje, měli by zabrat a začít sbírat více bodů. Stejně jako moskevské Dynamo měli i hosté dva zápasy po sobě, kdy prohráli. S Ufou a Barysem Nur-Sultan. Naposledy však zabrali a doma porazili Čerepovec těsně 5:4. Po týdenní pauze, která byla vyplněna reprezentací, se nyní budou snažit uspět na půdě lídra Západní konference a pokusí se ho obrat o nějaký ten bod. Zda se jim to povede, napoví samozřejmě až samotný duel.

    Nejproduktivnější hráči

    Vasilij Glotov 11+9
    Arťom Nikolajev 7+13
    Ivan Miščenko 8+10
     
    Dynamo Moskva

    Moskevské Dynamo vévodí Západní konferenci. Je tedy na prvním místě se ziskem čtyřiapadesáti bodů a má slušně nakročeno do play-off. Ovšem na záda hokejistům z Moskvy dýchají hned dva týmy, které mají stejně bodů, a sice Petrohrad a Jokerit, ale také moskevský rival CSKA, jenž má o bod méně. Moskvané nezvládli dva duely po sobě na svém kluzišti, když prohráli s CSKA a Vladivostokem. Naposledy se jim však dařilo. Před reprezentační přestávkou vyhráli v Petrohradu 2:1 po samostatných nájezdech. Dnes by rádi před svými diváky uspěli, proti Soči budou plnit roli favorita a uvidíme, zda ji naplní.

    Nejproduktivnější hráči

    Vadim Šipačov 21+36
    Stanislav Galijev 20+16
    Dmitrij Raševskij 17+13
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Reprezentační přestávka je ta tam a na řadě je zase ruská KHL. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Dynamo Moskva a HK Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Jakimov (Klinkhammer, Igumnov), 18. Raševskij (O'Dell, A. Bělov) – 4. Točickij, 6. Točickij, 63. A. Nikolajev (Zavgorodnij)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (A. Jerjomenko) – A. Bělov, Andrej Sergejev, Vojnov, A. Mironov (A), A. Pedan, J. Zajcev, Volkov – Galijev, Wedin, Šipačov (C) – O'Dell (A), O. Lindberg, Raševskij – Klinkhammer, Igumnov, Jakimov – Jakovlev, O. Zajcev, Petunin – A. Fjodorov.
    Trenér: Alexej Kudašov

    HK Soči: Hellberg (Pleškov) – Dyblenko, Miščenko, Galeňuk, Rundblad, Pautov, Jaks, J. Alexandrov – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Kolgotin, Točickij (C), Zavgorodnij – Bakoš, Feoktistov, Glotov – Žabrejev, Averšin, Alijev – Gordin.
    Trenér: Andrej Zjuzin

    Rozhodčí: Kuljov, Hribik – Galimov, Strelcov

    Diváci: 1646
    bahis siteleri