Mountfield HK – Třinec 5:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 6:4 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.)
Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:5 (kon.) | Liberec – Zlín 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
Úterý 28.12.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:10 Jaroslav VLACH - 4:1
     
    55:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilovky už ale Tygři čtvrtý gól přidávají. Vyraženého puku se chopil novopečený tatínek JAROSLAV VLACH, z pravé strany se jako tank prodral do brankoviště a procedil kotouč za Kašíkův beton! Asistence: Adam Klapka.
    49:43 Alexandre MALLET - 3:1
     
    49:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se vracejí do zápasu! Oscar Flynn se z levé strany hezky prokličkoval až do brankoviště, načež ještě vybídl u druhé tyčky připraveného ALEXANDRE MALLETA, který zavěsil za bezmocného Kváču. Asistence: Oscar Flynn, Darek Hejcman.
    25:01 Jan ŠTIBINGR - 3:0
     
    25:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Marek Zachar nastartoval motory a sám se prohnal až před Libora Kašíka. Zlínský brankář si s tímto nájezdem ještě poradil, ovšem po zákroku zůstal ležet na ledě a puk do sítě s notnou dávkou štěstí procedil z pravého kruhu střílející JAN ŠTIBINGR. Asistence: Marek Zachar.
    21:32 Jan ORDOŠ - 2:0
     
    21:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí zdvojnásobují svůj náskok! Přihrávka Lukáše Dernera od levého mantinelu se odrazila před bránu před osamoceného JANA ORDOŠE, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Kašíka. Asistence: Lukáš Derner.
    16:22 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    16:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    V přesilovce to Severočeši nestihli, ale hned po jejím konci přece jenom otevírají skóre. K odraženému puku se mezi kruhy dostal JAKUB KLEPIŠ a vystřelil pohotově z otočky. Kotouč Kašíkovi propadl a zastavil se až v síti. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Klepiš, 22. Ordoš (Derner), 26. Štibingr (M. Zachar), 56. J. Vlach (Klapka) – 50. Mallet (O. Flynn, Hejcman)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Štibingr, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Kolmann, Aubrecht – Birner (A), Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Ferenc, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, T. Hanousek, M. Novotný – Kubiš (C), R. Veselý, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Okál – O. Flynn, Karafiát, Fryšara – Frömel, P. Sedláček (A), Vopelka.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Pešek, Malý.

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri