Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:4 (po pr.)
CSKA Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Soči – Viťaz 3:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 30.12.2021, 14:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Avangard OmskTraktor Čeljabinsk.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Hostující Traktor Čeljabinsk v letošním ročníku KHL prožívá parádní sezónu. Po čtyřiceti pěti odehraných duelech má Traktor na kontě šedesát pět bodů a drží druhou pozici Východní konference jediný bod za vedoucím Magnitogorskem. Na kluzištích soupeřů navíc patří mezi nejlepší týmy v soutěži. Traktor se navíc pyšní skvělou ofenzivou. Soupeřům dosud nasázel už 135 branek. Naposledy vyhrál 4:2 na ledě Soči.
     
    Avangard Omsk

    Domácí Avangard Omsk je na tom v letošním ročníku o chloupek hůře. Po čtyřiceti třech odehraných zápasech má Omsk na kontě padesát čtyři bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. Na dnešního soupeře tak ztrácí už jedenáct bodů. Na svém ledě ale soupeřům moc bodů nerozdává. Avangard navíc ovládl poslední čtyři zápasy v řadě. Naposledy zvítězil 4:3 v prodloužení na ledě Rigy, kde ještě ve 46. minutě prohrával 0:3.
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, V. Svedberg, Kaski, Jemelin, Pokka, Šaripzjanov, Čisťakov – Gricjuk, C. Knight, Brjukvin – N. Jakupov, Prochorkin, V. Žarkov – Děrgačov, Tolčinskij, Kablukov – Cehlárik, K. Semjonov, Dědunov.

    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, I. Isajev, Jarullin, Pilut, Kulik, Karpuchin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, Šabanov – Pulkkinen, Stas, Kapustin – Fatějev, Osnovin, Švarjov – Gorjunov-Rolgizer..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Omsk uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo u obránců.
     
    00:36
    Nick Bailen projel po pravé straně do útočného pásma, zadovkou poslal puk na modrou čáru, ale tam už neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    01:10
    Poprvé v utkání se do útočného pásma tlačil Lukáš Sedlák, ale jeden ze spoluhráčů byl příliš rychlý a projel přes modrou čáru ještě před pukem.
     
    01:36
    Teemu Pulkkinen dostal nabito na modrou čáru, kde si kotouč krásně přehodil na forhend a zakončil. Jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky.
     
    02:10
    Jegor Fatějev se v útočném pásmu natáhl po odraženém kotouči, ale jeho pokus forhendem minul branku soupeře o pořádný kus.
     
    02:36
    Kirill Semjonov nahodil puk za branku Traktoru, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů. V úvodních minutách sledujeme hodně opatrné utkání.
     
    03:05
    Roman Will vyjel ven ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář sklepl kotouč na volného zadáka.
     
    03:20
    Vladimir A. Tkačov se dral za přihrávkou na levou stranu, jenže si puk nedokázal dobře převzít a kotouč mu následně utekl až k mantinelu.
     
    04:30
    Teemu Pulkkinen dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a vypálil příklepem. Jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    05:10
    Vjačeslav Osnovin poslal přihrávku do útočného pásma, kam si nabruslil Jegor Fatějev, ale ten si nepotykal se zpracováním puku.
     
    05:36
    Albert Jarullin z rohu obranného pásma hledal dlouhou přihrávkou rozjetého spoluhráče, ale nikdo v bílém dresu se mu nenabídl.
     
    06:10
    Corban Knight dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho rána minula pravou tyč.
     
    06:39
    Ville Pokka uklidňuje rozehrávku Avangardu v obranném pásmu, otočil se s pukem a přihrál na pravou stranu. Ani tato pobídka nebyla přesná.
     
    07:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující Traktor Čeljabinsk se dostává do vedení! Hosté se usadili v útočném pásmu, kam si na přihrávku nabruslil ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ a krásnou střelou vymetl horní roh! Asistence: Jevgenij Kulik.
    07:20 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 0:1
     
    08:15
    Omsku se vůbec nedaří v přechodové fázi. Další přihrávka směřující na pravou stranu skončila na zakázaném uvolnění.
     
    09:00
    Další nepovedená rozehrávka Avangardu. Nahození na levou stranu skončilo u obránce, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    09:45
    Viktor Svedberg dostal nabito na modrou čáru, odkud následně pálil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky.
     
    10:00
    Roman Will vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář našel přihrávkou Pulkkinena, který puk dlouho neudržel.
     
    10:36
    Vladimir Žarkov poslal přihrávku na pravou stranu, kam si následně sjel Corban Knight, ale jeho průnik skončil u prvního obránce.
     
    11:10
    Pokračuje se v hodně vysokém tempu. Za přihrávkou na útočnou modrou čáru spěchal Lukáš Sedlák, který si neporadil se zpracováním.
     
    11:29
    Ville Pokka střílel od modré čáry příklepem, ale do rány se mu postavil obránce, od jehož brusle se kotouč odrazil k hrazení.
     
    11:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává i druhou branku! Traktor v útočném pásmu předvedl pohlednou kombinaci. Přihrávku před poloprázdnou klec dostal NIKITA TĚRTYŠNYJ, který překonal bezmocného Hrubce! Asistence: Lukáš Sedlák, Igor Isajev.
    11:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 0:2
     
    12:10
    Hostující brankář Roman Will si dal pozor na nahození ze středního pásma a před rozjetým soupeřem kotouč srazil do bezpečí.
     
    12:36
    Lukáš Sedlák vyhodil puk ven z obranného pásma odrazem o mantinel do míst, kde kralovali jen zadáci Avangardu Omsk.
     
    13:15
    Semjon Čisťakov poslal přihrávku na pravou stranu, kam si sjel Nikolaj Prochornik, ale tomu puk v rychlosti přeskočil přes čepel.
     
    14:00
    Domácí se usadili v útočném pásmu, ale jejich tlak je zatím spíše pouze symbolický. Defenziva Traktoru Čeljabinsk si ví rady.
     
    14:36
    Nikolaj Prochorkin v rohu obranného pásma získal puk a odrazem o mantinel jej vyhodil do bezpečí. Omsk má problémy s aktivním napadáním soupeře.
     
    15:10
    Peter Cehlárik dojel nepřesnou rozehrávku soupeře, pěkně si kotouč zpracoval a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka skončila u obránce.
     
    15:36
    Kravcov střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho dělovka příklepem směřovala přímo do míst, kde číhal domácí brankář.
     
    16:10
    Alexej Běreglazov střílel od modré čáry, ale jeho ránu sklepl jeden z obránců do ochranné sítě. Následně obrana puk srazila do bezpečí.
     
    16:35
    Roman Will vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář v první třetině působí sebejistým dojmem.
     
    17:10
    Bailen poslal přihrávku na levou stranu, kde ale neměl nikoho v bílém dresu Čeljabinsku. Hra v posledních minutách nabízí hodně nepřesností.
     
    17:29
    Jegor Fatějev na modré čáře neudržel kotouč v útočném pásmu a puk mu přes čepel přeskočil do pásma středního. Hosté tak museli vyklidit třetinu.
     
    18:00
    Bailen mohl přidat třetí branku hostujícího celku! Jeho zakončení směřovalo mezi betony domácího brankáře, ale ten skvěle zasáhl!
     
    18:36
    Arťom Blažijevskij si dal pozor na nahozený kotouč, který si zpracoval forhendem, ale už nedokázal přesně přihrát. Jeho akce skončila u obránce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:24
    Tomáš Hyka projel do útočného pásma za přihrávkou z levé strany, ale domácí obránce měl k puku o několik kroků blíže a odehrál jej do bezpečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Čeljabinsku, kteří vedou 2:0. Po hodně svižném úvodu poslal hosty do vedení Arťom Blažijevskij. Na jeho zásah navíc navázal Nikita Těrtyšnyj. Ze strany Avangardu je to směrem vpřed velké trápení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Traktor uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Čeljabinsk se ihned vydal do útoku, ale akce hostů skončila nepřesným zakončením od modré čáry.
     
    20:39
    Nick Bailen vybojoval pro hosty kotouč v rohu obranného pásma, kde se otočil a rozehrál na levou stranu. Domácí vlétli do druhé části důrazně.
     
    21:12
    Corban Knight se hnal za přihrávkou na levou stranu útočného pásma, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů. Defenzivy obou týmů jsou důrazné.
     
    21:42
    Maxim Šabanov se dostal do útočného pásma, kde zakončoval forhendem, ale jeho pokus příklepem skončil vedle zadní tyčky.
     
    22:12
    Viktor Svedberg střílel zápěstím od modré čáry, ale do jeho rány vložil jeden z obránců hokejku a srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    22:32
    Ville Pokka dostal prostor na pravé straně, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovka forhendem skončila na betonu českého brankáře.
     
    23:20
    Jegor Fatějev se hnal za nahozením do rohu útočného pásma, kde neustál souboj a přišel o kotouč.
     
    23:41
    Igor Isajev poslal přihrávku na levou stranu, kde si puk zpracoval Vjačeslav Osnovin, ale už nedokázal najít dalšího spoluhráče.
     
    24:20
    Omsk se tlačí do útočného pásma, ale defenziva Traktoru si zatím dává pozor. Obrany obou týmů po změně stran ještě zvýšily důraz.
     
    25:14
    Jegor Fatějev z rohu obranného pásma vyhodil kotouč odrazem o hrazení, nicméně jeho vyhození skončilo u prvního soupeře v tmavém dresu.
     
    25:48
    Will vyjel ven z branky a zastavil nahozený kotouč. Český brankář následně rozehrál na volného spoluhráče v bílém.
     
    26:13
    Další ofenzivní výpad domácího celku vyústil v nepřesnou přihrávku na levou stranu. Kotouč tak propadl až na zakázané uvolnění.
     
    26:36
    Peter Cehlárik se skvěle stáhl s rozjetým soupeřem, před kterým kotouč protečoval mimo ledovou plochu.
     
    27:10
    Alexej Běreglazov vybojoval puk v rohu obranného pásma, dobře se otočil a vyhodil jej za modrou čáru. Nyní sledujeme kostrbatou pasáž.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ville Pokka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    28:06
    Teemu Pulkkinen dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila nad břevnem.
     
    28:29
    Pavel Dědunov poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, ale domácí se během vlastního oslabení do ofenzivy nedostali.
     
    29:13
    Vladimir Brjukvin střílel z levé strany útočného pásma příklepem, ale ani jeho dělovka nemířila mezi tři tyče.
     
    29:25
    Domácí v plném počtu.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a hostující Traktor stále drží své dvoubrankové vedení. Oba týmy ve druhé části brzdí nepřesnosti.
     
    30:29
    Ilja Karpuchin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím, ale jeho pokus prolétl kolem zadní tyčky a jen zaduněl o mantinel.
     
    31:06
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení z ostrého úhlu a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:29
    Vladimir Žarkov se na pravé straně útočného pásma dobře otočil a zakončil zápěstím. Jeho ránu ale viděl obránce, který puk srazil do bezpečí.
     
    32:10
    Damir Šaripzjanov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud vypálil zápěstím, ale Roman Will měl čistý výhled a bez problémů zasáhl.
     
    32:36
    Corban Knight dostal prostor na pravé straně, odkud přihrál na střed, ale Vladimir Brjukvin se nechal od kotouče snadno odstavit.
     
    33:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává i třetí branku! Po rychlém protiútoku dostal přihrávku před branku TOMÁŠ HYKA, který si obhodil brankáře a zakončil do prázdné branky! Asistence: Vladimir Tkačov, Roman Will.
    33:08 Tomáš HYKA - 0:3
     
    33:36
    Kirill Kapustin si sjel na přihrávku na pravou stranu, odkud přiletělo nahození mezi kruhy, kde však nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    34:00
    Oliwer Kaski pálil příklepem od modré čáry, ale jeho rána skončila na bloku prvního obránce v bílém dresu Traktoru Čeljabinsk.
     
    34:26
    Nikolaj Prochorkin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez váhání vypálil příklepem, nicméně jeho pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    35:20
    Lawrence Pilut se otočil kolem branky soupeře, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho nahození ale skončilo v moci brankáře.
     
    36:03
    Pokračuje se v hodně vysokém tempu. Zejména hokejisté Traktoru Čeljabinsk nepolevují v aktivitě a tlačí se do ofenzivy.
     
    36:23
    Lukáš Sedlák si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud vypálil příklepem, ale jeho pokus směřoval přímo na beton pozorného brankáře.
     
    37:10
    Alexej Běreglazov se stáhl za vlastní klec, kde získal kotouč a odehrál jej po hrazení do bezpečí. Defenzivy obou týmů jsou důrazné.
     
    37:36
    Nikita Těrtyšnyj bojoval o puk na útočné modré čáře, ale Alexej Běreglazov k němu přistoupil a čistým hitem jej odstavil od kotouče.
     
    38:00
    Hraje se už takřka pět minut bez přerušení hry. Domácí hokejisté se po většinu času musí bránit. Omsk by ale naopak potřeboval útočit.
     
    38:33
    Vladimir A. Tkačov se z levé strany útočného pásma opřel do skákavého kotouče, ale jeho rána prolétla kolem zadní tyčky a zaduněla o mantinel.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:27
    Nick Bailen se v útočném pásmu snažil zbavit Corbana Knighta, který si dal na jeho kličku pozor a nenechal soupeře zakončit zápěstím.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry pokračoval hostující Traktor v dobrém výkonu. Domácí Omsk se nedostal prakticky k ničemu. Naopak třetí branku hostujícího celku přidal po přečíslení Tomáš Hyka. Po čtyřiceti minutách platí stav 0:3.
     
    Střely na branku: 25 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Avangard čeká během závěrečné periody extrémně náročný úkol.
     
    40:27
    Domácí brankář musel zasahovat proti zakončení od modré čáry. Střelu dobře viděl a jednoduše schoval kotouč mezi betony.
     
    41:10
    Ville Pokka dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho rána nesměřovala mezi tři tyče. Obrana Traktoru dobře zasáhla.
     
    41:36
    Corban Knight poslal přihrávku na levou stranu, kde však neměl nikoho ze spoluhráčů v bílém. Pokračuje boj o střední pásmo.
     
    42:10
    Roman Will si dal pozor na dělovku z pravé strany, přemístil se k přední tyči a nepustil kotouč za svá záda. Český brankář v dnešním duelu hýří jistotou.
     
    42:32
    Hostům se nepovedl pokus o rychlý přechod do útoku. Nahození na levou stranu skončilo až na zakázaném uvolnění.
     
    43:03
    Arťom Švarjov v rohu obranného pásma získal kotouč, který ihned nahodil na levou stranu, ale tam už neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    43:29
    Nikita Těrtyšnyj si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale jeho rána skončila daleko od zadní tyčky.
     
    44:02
    Corban Knight dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale obránce jeho pokus přizvedl do ochranné sítě.
     
    44:39
    Ilja Kablukov se dostal s pukem do útočného pásma, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Sudí však vylučovat nebudou.
     
    45:03
    Vladimir Žarkov poslal přihrávku na střed ledové plochy, kde si puk vzal Vladimir Brjukvin, jenže důrazný soupeř jej od puku odstavil.
     
    45:36
    Roman Will vyjel ven ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář následně nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    46:03
    Alexej Běreglazov získal volný puk a bekhendem jej poslal do středního pásma. Defenzivy obou týmů jsou nadále hodně důrazné.
     
    46:41
    Vladimir A. Tkačov ujel svému strážci po pravém křídle a z ostrého úhlu prověřil pozornost připraveného brankáře domácího celku.
     
    47:10
    Sergej Tolčinskij dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, prosmýkl se s kotoučem do pásma útočného, ale pod tlakem už nestačil zakončit.
     
    47:31
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:10
    Vjačeslav Osnovin z rohu útočného pásma hledal Jarullina, kterému na poslední chvíli jeden z domácích hokejistů přizvedl hokejku.
     
    48:34
    Domácí se dostali ke kotouči a bez problémů jej dokázali vyhodit přes celé kluziště. Traktoru se nyní nedaří v přechodové fázi.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Kirill Semjonov – 2 min., podrážení).
     
    49:10
    Sedlák dostal přihrávku mezi kruhy, ale protečoval kotouč mimo branku. Hostující celek však má v přesilovce pořádný tlak.
     
    49:31
    Vyloučený Šaripzjanov už je zpátky na ledě. Omsk pokračuje ve čtyřech.
     
    50:15
    Andrej Stas dostal přihrávku mezi kruhy, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    50:37
    Domácí v plném počtu.
     
    51:06
    Jegor Fatějev poslal přihrávku na levou stranu, kde se prosmýkl kolem obránce, jenže střelou z úhlu trefil jen boční síť branky.
     
    51:36
    Arťom Švarjov se hnal za pukem na levou stranu útočného pásma, nicméně domácí Nikolaj Prochorkin byl v bruslařském souboji rychlejší.
     
    52:10
    Damir Šaripzjanov střílel zápěstím od modré čáry, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Defenziva Traktoru puk zametla do bezpečí.
     
    52:16
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., hákování).
     
    53:10
    Roman Will si dal pozor na zakončení z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Český brankář tímto zákrokem podtrhl svůj skvělý výkon.
     
    53:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vjačeslav Osnovin – 2 min., držení).
     
    54:00
    Šimon Hrubec zůstává na střídačce a domácí ještě zkouší risk!
     
    54:16
    Sedlák je zpět na ledě a hosté se brání ve čtyřech.
     
    55:00
    Hosté získali kotouč a vyhodil jej přes celé kluziště. Omsku se nedařilo ani v této početní převaze.
     
    55:18
    Hosté v plném počtu.
     
    56:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jejich kombinace neskončila zakončením. Defenziva Omsku je ve třetí části pozorná.
     
    56:36
    Brjukvin získal puk ve středovém kruhu, posunul si jej do útočného pásma, ale jeho následná dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    57:18
    Damir Šaripzjanov dostal přihrávku na modrou čáru, krásně si přehodil puk na forhend a zakončil. Jeho pobídka ale prolétla kolem zadní tyčky.
     
    57:45
    Šaripzjanov střílel od modré čáry, ale jeho dělovka skončila na brusli obránce.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:36
    Kirill Kapustin si dal pozor na přihrávku před Willovu klec a bekhendem kotouč odehrál do bezpečí. Avangard hraje hodně aktivně.
     
    59:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Roman Will dnes čisté konto neudrží! Domácí Avangard minutu před koncem snižuje! ALEXEJ BĚREGLAZOV se probil k odraženému puku a důrazem před brankou jej sklepl za Willova záda! Asistence: Ilja Kablukov, Kirill Semjonov.
    59:03 Alexej BĚREGLAZOV - 1:3
     
    59:03
    Celou situaci ještě zkoumá videorozhodčí!
     
    59:03
    Branka platí! Je sníženo 1:3!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Traktor Čeljabinsk zvládl další těžké utkání a na ledě Omsku vítězí 3:1. Ve třetí třetině si hosté drželi své vedení a nikam se zbytečně netlačili. Naopak domácí Omsk ještě zkoušel duel zdramatizovat. Kontaktní branku ale vstřelil až minutu před koncem Alexej Běreglazov.
     
    Střely na branku: 47 – 25
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) – 46 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,8%
    Tomáš Hyka (CLJ) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 17:42
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:56 (16:20:45)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 60. Běreglazov (Kablukov, K. Semjonov) – 8. Blažijevskij (Kulik), 12. Těrtyšnyj (L. Sedlák, I. Isajev), 34. Hyka (V. A. Tkačov, Will)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, V. Svedberg, Kaski, Jemelin, Pokka, Šaripzjanov, Čisťakov – Gricjuk, C. Knight, Brjukvin – N. Jakupov, Prochorkin, V. Žarkov – Děrgačov, Tolčinskij, Kablukov – Cehlárik, K. Semjonov, Dědunov.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, I. Isajev, Jarullin, Pilut, Kulik, Karpuchin, Blažijevskij – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, Šabanov – Pulkkinen, Stas, Kapustin – Fatějev, Osnovin, Švarjov – Gorjunov-Rolgizer.
    bahis siteleri