Florida – Tampa 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Pátek 31.12.2021, 01:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:52 Seth JARVIS - 4:0
     
    50:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilové hry hrají v utkání velkou roli, Carolina v ní skórovala už potřetí! Svečnikov s hlavou nahoře přihrál do pravého kruhu SETHU JARVISOVI, člen třetí útočné lajny vypálil ze zápěstí nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Andrej Svečnikov a Jaccob Slavin.
    37:01 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:0
     
    37:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Napodruhé už česko-finská spolupráce zafungovala! Nečas neotálel a po přihrávce od Aha z první přenesl hru do pravého kruhu na TEUVA TERÄVÄINENA, sedmadvacetiletý forvard ránou z voleje trefil volný prostor u levé Montembeaultovy tyčky. Asistence: Martin Nečas a Sebastian Aho.
    13:29 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:0
     
    13:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeden náznak brejku v oslabení hostům nestačil, z dalšího již inkasovali gól! Aho při přečíslení na okamžik ztratil kontrolu nad pukem, avšak rychle ji získal zpět a nahrávkou po své pravici vybídl k zakončení krajana TEUVA TERÄVÄINENA, ten střelou do horních pater brány s přehledem propálil marně se přesunujícího gólmana. Asistence: Sebastian Aho a Jaccob Slavin.
    10:46 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    10:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita, Hurikáni se ujímají vedení! Kotkaniemim tečované nahození Slavina vyrazil Montembeault před sebe do míst, kde byl připravený na dorážku NINO NIEDERREITER. Švýcarský útočník bez větších potíží zametl kotouč forhendem za brankovou čáru. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Jaccob Slavin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Niederreiter (Kotkaniemi, Slavin), 14. T. Teräväinen (Aho, Slavin), 38. T. Teräväinen (M. Nečas, Aho), 51. Jarvis (A. Svečnikov, Slavin)


    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Cole – T. Teräväinen, Aho (A), Niederreiter – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Jarvis, J. Staal (C), Kotkaniemi – Fast, Stepan, Lorentz.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Montreal Canadiens: Montembeault (McNiven) – D. Savard (A), A. Romanov, Clague, Kulak, Niku, Schueneman – B. Gallagher (A), Suzuki (A), Vejdemo – Caufield, Poehling, Harvey-Pinard – J. Ylönen, Evans, Belzile – Baddock, C. Paquette, Pezzetta.
    Trenér: Dominique Ducharme

    Rozhodčí: O'Rourke, Anderson – Shewchyk, Gibbons

    Diváci: 17 722
    bahis siteleri