Florida – Tampa 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:6 (1:1, 1:2, 2:3)
Calgary Flames
Pátek 31.12.2021, 04:10 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Noah HANIFIN - 4:6
     
    59:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames drželi puk ve svém útočném pásmu, kde se poté odrazil na modrou čáru k NOAHU HANIFINOVI, který jej poslal do opuštěné klece, jenž tak svou brankou dává tečku za tímto utkáním. Bez asistence.
    57:34 Matthew TKACHUK - 4:5
     
    57:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné co se nyní děje v Climate Pledge aréně, kde se Calgary po pár vteřinách opět dostává do vedení! MATTHEW TKACHUK dostal přihrávku od Gaudreaua mezi kruhy, odkud ihned po ledě vystřelil a jeho pokus skončil přesně mezi betony Driedgera. Asistence: Johny Gaudreau.
    57:21 Jared MCCANN - 4:4
     
    57:21
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken však má připravenou okamžitou odpověď! Eberle dostal puk na modrou čáru k Giordanovi, jehož nahození poté parádně tečoval JARED MCCANN, který usměrnil kotouč za záda Markstroma. Asistence: Mark Giordano, Jordan Eberle.
    56:51 Andrew MANGIAPANE - 3:4
     
    56:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Hanifin nahrál na pravou stranu Kylingtonovi, jehož okamžitou střelu Driedger jen vyrazil před sebe, kde byl připravený ANDREW MANGIAPANE, který jen uklidil kotouč do odkryté brány. Asistence: Oliver Kylington, Noah Hanifin.
    44:59 Yanni GOURDE - 3:3
     
    44:59
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken z rychlého protiútoku srovnává stav utkání! Domácí hokejisté se nejlepším způsobem osvobozují z tlaku Calgary, když se rychle přesunuli do svého útočného pásma, kde nakonec Blackwell předložil kotouč před bránu, kam si najel YANNI GOURDE, jenž ho usměrnil za záda Markstroma. Asistence: Colin Blackwell, Calle Järnkrok.
    34:53 Milan LUCIC - 2:3
     
    34:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se poprvé v utkání dostávají do vedení, když se hosté rychle přesunuli do svého útočného pásma, kde nakonec MILAN LUCIC obdržel přihrávku do levého kruhu, kde využil volného prostoru a poté prostřelil Driedgera. Asistence: Chris Tanev.
    23:54 Johnny GAUDREAU - 2:2
     
    23:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Puk se dostal v rohu kluziště k JOHNYMU GAUDREAUOVI, jenž si poté nabruslil směrem k domácí bráně a trefil se přesně do bližší šibenice, ikdyž zde měl Driedger připravenou svou lapačku, tak kotouč skončil za jeho zády. Asistence: Sean Monahan, Matthew Tkachuk.
    20:09 Calle JÄRNKROK - 2:1
     
    20:09
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken využívá přesilovou hru! Hned po vhazování se Giordano rozjel do útoku, kde přihrál bekhendem McCannovi, jehož střelu Markstrom vyrazil jen nad sebe a puk poté dopadl do brankoviště Calgary, kde jej rychle do brány doklepl CALLE JÄRNKROK. Asistence: Jared McCann, Mark Giordano.
    09:46 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    09:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames srovnávají stav utkání! Hostům se podařilo překonat forčeking domácích a v útočném pásmu se poté kotouč dostal na modrou k Zadorovovi, jenž svým pasem našel ještě v pravém kruhu JOHNYHO GAUDREAUA, který využil toho, že Driedger byl hodně mimo svou bránu a poslal puk do jeho klece. Asistence: Nikita Zadorov, Matthew Tkachuk.
    05:48 Mark GIORDANO - 1:0
     
    05:48
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení, když se Seattle dostal po pravém křídle do útočného pásma, kde nakonec Järnkrok nahrál z rohu kotouč na střed útočného pásma, kam si sjel kapitán MARK GIORDANO, jehož následná střela skončila za zády Markstroma. Asistence: Colin Blackwell, Calle Järnkrok.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Giordano (Blackwell, Järnkrok), 21. Järnkrok (McCann, Giordano), 45. Gourde (Blackwell, Järnkrok), 58. McCann (Giordano, Jordan Eberle) – 10. J. Gaudreau (Zadorov, M. Tkachuk), 24. J. Gaudreau (Monahan, M. Tkachuk), 35. Lucic (Ch. Tanev), 57. Mangiapane (Kylington, Hanifin), 58. M. Tkachuk (J. Gaudreau), 60. Hanifin


    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – Giordano (C), Oleksiak, A. Larsson, Lauzon, Soucy, Borgen – Jordan Eberle (A), McCann, Lind – Blackwell, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Marcus Johansson – True, Geekie, M. McCormick.
    Trenér: David Hakstol

    Calgary Flames: Markström (Dustin Wolf) – Kylington, Ch. Tanev, Hanifin, R. Andersson, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Lucic, Backlund (A), Coleman – Mangiapane, D. Dubé, T. Pitlick – B. Richardson, Monahan (A), T. Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: South, Nicholson – Murchinson, Nagy

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri