Florida – Tampa 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
6:5 (3:2, 0:1, 2:2 - 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 31.12.2021, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:55 Jack HUGHES - 6:5
     
    62:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se po delší kombinaci v útočném pásmu prosazují a ukončují tak dnešní utkání. Po nahrávce od Jespera Bratta se dostal ke střele JACK HUGHES, který sice mířil do výstroje Mikea Smitha, ovšem puk propadl jinak sebejistému brankáři až za brankovou čáru 6-5! Asistence: Jasper Bratt, Damon Severson.
     
    61:10
    Jack Hughes se objevil v samostatném úniku, ovšem trefil pouze nachystaný beton Mike Smitha, který si připisuje první těžší zákrok prodloužení.
    59:29 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:5
     
    59:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Obrovská euforie znamená vyrovnávací branku jednatřicet sekund před koncem základní hrací doby. Po vyhrané buly se dostal ke střele Douglie Hamilton, jehož střelu dokázal tečovat YEGOR ŠARANGOVIČ za záda Mikea Smitha 5-5! Asistence: Douglie Hamilton, Jack Hughes.
     
    58:40
    Mackienzie Blackwood je na střídačce. Domácí jsou necelou minutu a půl před koncem v šesti hráčích na ledové ploše.
     
    55:46
    Největší šance na vyrovnání je prozatím promarněna! Po střele Jespera Bretta ve vlastním oslabení se před hostující svatyní strhl neuvěřitelný zmatek, kdy nakonec dokázal z brankové čáry vyhodit puk Darnell Nurse, čímž na poslední chvíli zabránil domácím ve skórování! Velmi nenápadný, ale neuvěřitelně důležitý zákrok!
     
    55:13
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jegor Šarangovič – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    Branka je nakonec po velkých debatách uznána. Skóre je tak ve prospěch hostí v poměru 4:5.
     
    Rozhodčí nakonec na výzvu domácí střídačky přezkoumávají celou situaci, jelikož Jack Hughes zahrál před vstřeleným gólem puk, i když byla signalizována výhoda pro hosty. Na rozsudek si pravděpodobně budeme muset pár minut počkat, protože se jedná o velmi nevyzpytatelnou situaci.
    48:18 Kailer YAMAMOTO - 4:5
     
    48:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté během necelé minuty dokonce otáčejí skóre utkání! Po nahrávce přes osu od Leona Draisaitla se dostal ke střele do odkryté svatyně KAILER YAMAMOTO, jenž zamířil velmi přesně a dává tak zatím vítěznou branku na 4-5! Asistence: Leon Draisaitl, Duncan Keith.
    47:06 Devin SHORE - 4:4
     
    47:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nemohu se pomoci, ovšem i hosté se aktuálně prosazují zaslouženě a vyrovnávají tak skóre. Po nahození do útočného pásma Ryan McLeod poslal stejný hráč zpáteční nahrávku před branku, kde byl připravený DEVIN SHORE, jenž trefil puk pod lapačku Mackienziho Blackwooda 4-4!. Asistence: Ryan McLeod, William Lagesson.
    45:14 Janne KUOKKANEN - 4:3
     
    45:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se po zlepšené herní aktivitě dostávají po zásluze do vedení! Po rychlém kontru nabil Alexander Johnson svému spoluhráčovi JANNEMU KUOKKANENOVI, jenž trefil puk do sítě ještě s odrazem o horní tyč. Jednalo se tedy o famózní ránu, na kterou Mike Smith neměl nárok 4-3! Asistence: Alexander Johanson, Dawson Mercer.
     
    42:42
    Mackienzie Blackwood předvedl fantastický zákrok! Po tvrdé střele Darnella Nurse se dostal k dorážce Connor McDavid, ovšem kanadský brankář předvedl ,,tygří skok", kterým tento pokus zneškodnil.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., hrubost).
     
    31:49
    V přečíslení tři na jednoho domácí absolutně selhali, jelikož Jack Hughes vystřelil z mezikruží až na svatyni hostí, čímž potvrdil neúplnou střeleckou formu v letošní sezóně.
    27:57 Connor MCDAVID - 3:3
     
    27:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen vyrovnávají, a to naprosto zaslouženě. Skvělou nahrávku od Duncana Keitha dokázal zpracovat CONNOR MCDAVID, který tváří v tvář domácí svatyni dokázal zamíchat s pukem a pohotově zakončit do odkryté sítě 3-3!. Asistence: Duncan Keith.
     
    15:05
    Střela Leona Draisaitla se otřela pouze o horní tyč domácí svatyně! Na stadionu to teď pouze zahučelo, jelikož mnoho fanoušků by si dnes nepřálo vítězství Oilers.
    11:10 Dawson MERCER - 3:2
     
    11:10
    Devils právě vstřelili branku!
    I přesto, že domácí aktuálně a ledě příliš nekralovali, tak se dostávají do vedení! Po chytré žabičce od Andrease Johnsona se dostal ke střele DAWSON MERCER, který dokázal zamířit do malé skulinky ve výstroji Mike Smitha 3-2! Asistence: Andreas Johnson, Damon Severson.
    06:00 Kailer YAMAMOTO - 2:2
     
    06:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Už ani nevím co k tomu říci, protože hosté srovnávají účet utkání svou druhou brankou za pouhých šest minut od začátku první periody! Po usazení v útočném pásmu se dostal k nenápadné střele Slater Koekkoek, jehož pokus dokázal ještě tečovat mezi betony brankáře Mackienziho Blackwooda Američan KAILER YANAMATO 2-2! Asistence: Slater Koekkoek, Ryan Nugent-Hopkins.
    03:05 Nico HISCHIER - 2:1
     
    03:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelný brankový kolotoč neubírá na koncích, jelikož domácí se opět dostávají do vedení během necelých pětačtyřiceti sekund! Po střele Jespera Boqvista se dostal k dorážce kapitán NICO HIRSCHIER, který dokázal puk nasměřovat do výstroje Mike Smitha, jenž si touš následně srazil za svá záda 2-1! Asistence: Jesper Boqvist, Ryan Graves.
    02:43 Connor MCDAVID - 1:1
     
    02:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď hostí v podobě vyrovnávací branky je na světě! Po rychlých nahrávkách se po jedné z nich dostal k dorážce ostrostřelec CONNOR MCDAVID, jenž dokázal překonat brankáře Mackeinzeho Blackwooda pod jeho lapačkou 1-1!. Asistence: Ryan McLeod, Cody Ceci.
    01:44 Jack HUGHES - 1:0
     
    01:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se ihned zpočátku utkání a zároveň zkraje své početní výhody dostávají do vedení! Po kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele z pravé strany mladíček JACK HUGHES, který dokázal zamířit přesně do protipohybu brankáře Mike Smitha 1-0! Asistence: Dougie Hamilton, Jesper Bratt.
     
    01:27
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jesse Puljujärvi – 2 min., podrážení).

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 2. J. Hughes (D. Hamilton, Bratt), 4. N. Hischier (J. Boqvist, Graves), 12. Mercer (A. Johnsson), 46. Kuokkanen (A. Johnsson, Mercer), 60. Šarangovič (D. Hamilton, J. Hughes), 63. J. Hughes (Bratt, Severson) – 3. McDavid (R. McLeod, Ceci), 6. Yamamoto (Koekkoek, Nugent-Hopkins), 28. McDavid, 48. Devin Shore (R. McLeod, Lagesson), 49. Yamamoto (Draisaitl, Keith)


    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – D. Hamilton, Graves, Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban (A), Ty Smith – J. Boqvist, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, J. Hughes, Šarangovič – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Studenič.
    Trenér: Lindy Ruff

    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Keith, Barrie, Lagesson, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Hyman – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Brendan Perlini, R. McLeod, Foegele – Sceviour, D. Ryan, Devin Shore.
    Trenér: Jim Playfair

    Rozhodčí: Morton, St. Laurent – Mills, Quinn (CAN)
    bahis siteleri