Florida – Tampa 9:3 (kon.) | Columbus – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.)
NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.) | Seattle – Calgary 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (2:1 po s.n.)
San Jose – Philadelphia 3:2 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 6:5 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 31.12.2021, 21:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Ryan GETZLAF - 3:1
     
    59:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Tak Anaheim ukázal domácím, jak se má naložit s přesilovou hrou, protože hosté využívají svou jedinou přesilovku v tomto utkání, ve které Milano nahrál puk před prázdnou bránu RYANU GETZLAFOVI, jenž nakonec pár vteřin před koncem zápasu sebral Brossoitovi jeho čisté konto. Asistence: Sony Milano.
    24:39 Mattias JANMARK - 3:0
     
    24:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš opět platí na druhé straně. Vegas se totiž prosadilo hned z dalšího útoku, kde nejdříve Gibson vychytal jasnou šanci, když Janmark přihrál puk před bránou Kolesarovi, který však trefil beton hostujícího brankáře, ale Drysdale poté hodně nešťastně poslal puk přímo na hůl MATTIASE JANMARKA, který jej vstřelil za bezmocného sedícího Gibsona. Bez asistence.
    18:27 Adam BROOKS - 2:0
     
    18:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté odskakují na rozdíl dvou branek, když z rohu kluziště přišla od Stephensona přihrávka na modrou Coghlanovi, jenž sice při své střele zlomil svou hůl, ale i tak dokázal poslal puk na bránu Anaheimu, kde trefil před bránou ADAMA BROOKSE, od kterého se kotouč odrazil za Gibsona. Nicméně chvíli trvalo než rozhodčí potvrdili branku, protože puk skončil zaseknutý v brankové konstrukci. Asistence: Dylan Coghlan, Chandler Stephenson.
    11:15 Nicolas ROY - 1:0
     
    11:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen už přichází první branka domácích hokejistů! Golden Knights vyhráli souboj za bránou Ducks, odkud se kotouč dostal na modrou k Huttonovi, jehož následné nahození tečoval NICOLAS ROY mimo dosah Gibsona. Asistence: Ben Hutton.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. N. Roy (B. Hutton), 19. A. Brooks (Coghlan, Stephenson), 25. Janmark – 60. Getzlaf (Milano)


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lo. Thompson) – Pietrangelo, Theodore, McNabb, Whitecloud, B. Hutton, Coghlan – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Janmark, Stephenson, Dadonov – Kolesar, N. Roy, W. Carrier – Amadio, Leschyshyn, A. Brooks.
    Trenér: Peter DeBoer

    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Jacob Larsson, Manson, Benoit, Shattenkirk – Rakell, Getzlaf, T. Terry – D. Grant, Lundeström, Silfverberg – Deslauriers, S. Carrick, B. Robinson – Milano, Steel, Lettieri.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Hanson, Hebert – Tobias, Fournier

    Diváci: 18 022
    bahis siteleri